Пътници на Райънеър – заложници на Летище Варна

Хората висят с часове без точна информация за случващото се
8 юли 2017 15:58, Петя Славова
29
Пътници на Райънеър – заложници на Летище Варна
Снимка: Reuters

32 часа - точно толкова трябваше на пътниците, които пътуваха от Мадрид за България да пристигнат в София.

В продължение на часове те бяха заложници на Летище Варна. Самолетът им е трябвало да пристигне в София около полунощ, но се забавя в испанската столица с три часа.

Още по темата


Оказва се, че не може да кацне на Летище София, заради закъснението и полетът е пренасочен към летище Варна, където без да получат информация хората стоят изоставени.

Една от версиите, която циркулираше сред пътниците е, че самолетът не може да излети, защото няма екипаж.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
8
 
! Отговори
до Бизнесмен с Ауди преди 6 години
Личи си, че нямаш джет, нито имаш представа какви са правилата. Частния джет не можеш да го запалиш като ауди-то и да го подкараш на някъде си. Полетни планове, предполетни подготовки, слотове и т.н и т.н. *** с Ауди!
2
10
 
15
 
! Отговори
... преди 6 години
по-интерсният въпрос е защо самлета не е допуснат да кацне на летище София, след като през нощта летището почти не приема полети. За всички, които са в бизнеса е ясно, че от страна на България Ер, Летището и Лукойл се оказва невероятен натиск върху конкуренцията на най-високо равнище. Само че това има давност. Не защото ще падне правителството, не защото идва концесия, а защото СТАТУКВОТО (описано по-горе) толкова много краде, че не е конкурентно!
1
7
 
4
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 6 години
Ами случват се такива неща, важното е човек да не се изнервя!Спокойно може човек да се обади на пилота, той да качи секретарката и да дойде с частния джет. Ще ме вземат, ще се разходим донякъде наблизо, например до Дубай, да пийнем по чашка аржентинско вино, а като мине времето, ще ме върне до Варна, да продължаваме.Аз така бих направил, без да се изнервям.