Заради кататстрофа е ограничено движението край Ружинци

Общо четири са жертвите на пътя през денонощието
9 юли 2017 13:45, Петя Славова
2
Заради кататстрофа е ограничено движението край Ружинци
Снимка: архив, Булфото

Заради пътно-транспортно произшествие, временно е ограничено движението в едната лента по път I-1 Медовница-Ружинци.

Трафикът в посока Монтана се осъществява по път I-1 Видин-Монтана в една лента с пропускателен режим, а движението в посока Видин е по обходен маршрут: път III-114 Ружинци - Тополовец Ц път III-112 Тополовец - Добри дол Ц път II-11 Добри дол - Арчар - Дунавци.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното приложение LIMA, интернет страницата на АПИ, и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

През изминалото денонощие четирима души са загинали при катастрофи в страната, а 35 са пострадали при 23 тежки пътни произшествия.

За трима от ранените при катастрофите има опасност за живота им, съобщават от МВР. Само в София през денонощието са станали 85 леки катастрофи, при които няма загинали и пострадали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: трафиккатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само 4 загинали при този неработещ КАТ си е голям успех. Това показва, че българите сме много внимателни шофьори и даже и при пълната липса на контрол от страна на КАТ, катастрофите са малко.
1
4
 
7
 
! Отговори
Изтребване преди 6 години
4 умряли и 23 ранени за 1 нощ! Който не се стряска от това значи е психопат. Население 6.5 млн засега.Държавата умира, нощ след нощ.