Содом и България: Полски ученици на секс лагер по BG Черноморието

Тийнейджърите си имали и тарифи, разхождали се голи из хотелите
10 юли 2017 19:42,
94
Содом и България: Полски ученици на секс лагер по BG Черноморието
Снимка: Newsweek

"Милувки 20 евро, полов акт - 50 евро" - с такава тарифа-цитат излиза полското издание на "Нюзуик" в репортаж за летните лагери на полските тийнейджъри, които през ваканцията пътуват организирано предимно до България. Очеркът е продължение на "Содом и България", разказ за нравите на 15-16-годишните ученици по време на черноморските почивки.

Работата в България изправя косата на Малгожата, харцерка или по нашему скаут с дългогодишен опит, която през лятото пътува с ученици на летни лагери като възпитател или ръководител. През тази година пани Малгожата е на Златни пясъци и всяка вечер на всеки два часа си събира групата и проверява подопечните си дали са трезви. Групата тъкмо трябва да ходи на дискотека, пред дискотеката царят шум и хаос. Група младежи от спортния лагер са се качили на неработещия кран за бънджи скокове, всички са пияни, повръщат отгоре, а отдолу деца им ръкопляскат.

Малгожата иска да се обади в полицията, но ръководителят на спортната група я укротява: "Не се месете, това не е вашият лагер!"

Пред "Нюзуик" жената решава да се намеси във всички лагери накуп и да разкаже за дивите оргии на гимназистите и най-вече за това, че възпитателите, туристическите агенции и родителите сякаш предпочитат да не знаят за случващото се.

В хотела на Златните, в който е настанена групата на полякинята има 700 деца от Полша, Румъния и Русия. Поляците са 150 души и се сменят на всеки 10 дни. След полунощ бягат на плажа. Пани Малгожата си наглася будилника и в два през нощта е на брега. Прибира обратно 150 деца, не само от нейната група.

"На дискотеките пият, наливат си водка в колата, имат таблетки, които неутрализират миризмата на алкохол и не мога да ги изловя", признава възпитателката. Случвало се е преди в Слънчев бряг да прибере на учениците бирата, но ръководителят да върне бутилките обратно. Защо? Нито едно туристическо бюро не иска да се разчуе, че ограничава поведението на лагерниците, защото никой няма да иска да отиде на почивка с тях, ще загубят клиенти.

Във форума на полския интернет портал Onet.pl тийнейджъри твърдят, че възрастта не е пречка, за да им налеят алкохол в българските дискотеки. Резиденти на полски туристически бюра признават пред "Монитор", че има случаи, когато местните туроператори организират за 14-16-годишни ученици фолклорни екскурзии с дегустация на вина и... на ракия.

Шоуто започва още с тръгването от Полша. 15-годишна ученичка запалва цигара в автобуса. Шофьорът отбива и моли да я изгаси. На момичето не му дреме. Екскурзоводката Алдона, която има 10-годишен стаж в бранша използва трик - звъни на високоговорител на 112 и се свързва с пожарната. Обяснява какво се случва, дежурният в пожарната бързо се ориентира и блъфира, че заради пожарна опасност сега ще изпрати екип и родителите на момичето ще трябва да платят 20 хиляди евро за покриване на разходите за акцията. Останалите деца я карат да изгаси, за да не им разваля почивката.

След границата всички спирачки на децата са освободени, а лагерът се превръща в упражнения по липсващия в училище предмет "Сексуално възпитание". Две момчета се хващат на бас, че ще обезчестят поне няколко съученички.

Спят заедно, играят на бутилка, понякога свършват без секс само опипване и целувки. Хит са общите душове. От няколко години е модерно да се разхождаш гол/гола из хотела. Или пък да си с мини без бельо и да седнеш предизвикателно. "Не сядай така!" - направила веднъж забележка пани Малгожата. "А кво, завиждате ли ми?" - отвърнала девойката.

Според "Нюзуик" и пани Малгожата не става въпрос само за провокация, а и за прелъстяване на клиенти. По време на лагерите послушните гимназистки печелят пари със секс. Местните са се научили, че могат лесно могат да си намерят нещо към 21-22 часа край хотела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докле е младост момчета и момичета, Докле е младост....Младостта не е порок!!!
29
6
 
23
 
! Отговори
До Русия преди 6 години
Рускините са най-разюздани. За съжаление на вен не ми е приятно да го правя с пияна жена.
28
3
 
38
 
! Отговори
От морето преди 6 години
Хората отиват на почивка за да срещнат други хора. Мен чехкиня ми е споделяла че и на нея и се иска, но живее в малко градче и ако даде на някого после той ще се похвали и т.н. Затова тези момичета идват за да срещнат други хора и ако не срещнат рицаря на бял кон евентуално да "заситят глада".Стават такива работи, но не всеки ден.И в края на краищата курортите затова са направени.
27
24
 
26
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
При социализма когато бяхме с Русия не можехме да ходим да мием улиците и да проституираме на запад, а сега при евроатлантизма когато сме с Америка 3 милиона българи мият улиците и проституират на запад и си изкарват валута. Не искаме да се връща социализма и да сме с Русия, добре ни е при евроатлантизма да ходим да слугуваме и проституираме за богатите и да си изкарваме евра да си купуваме западни коли.
26
8
 
13
 
! Отговори
Русия преди 6 години
Възприемане западналите ценности.
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха не че няма такива работи , ама като се има предвид че е база за 700 деца дето се сменят всеки 2 седмици ми се струва нормално за едно лято да събере матерял за една статия. Същото като с разказите от казармата- за година време и 500-1000 души поделение , няма как да не събереш 20-30 случки за маса.
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми, нека да си видят лапенцата що за стока са. Те където и да идат ще правят същото, защото по ученически лагери това е забавлението. И не се разбира тези тарифи каква връзка имат с оргиите на полячетата? А полякините ги знаем иначе с какво са известни. :D
23
3
 
48
 
! Отговори
121212 преди 6 години
И какво общо има България, че разни непълнолетни чужденци проституират и се държат разюздано! То това си говори само за тяхната национална липса на възпитание и морал. Ако не са тук ще го правят другаде. Или пропагандата против нас трябва да си тече?
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
брал си най много червени домати ,консерва.и плющял домати с ориз всеки ден.
21
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече се свързах с местни по морето да ги питам така ли е.Статията в английското списание е с рекламно таблоидна цел.Истината е следната разказана от "морски" хора там.Къркат много,денсят,купонясват но не са толкова ебливи.Тва за френската любов от русокоси напращяли мадами ей така набързо за спорта и малко пари е изсмукана от пръстите лъжа.Вярно,нощно време,чат пат се опъват по пейките ама обикновено те са си гаджета.Така,че момчета не точете шпагите в порно илюзии.Реалноста е доста по-***.
20
1
 
16
 
! Отговори
Handel преди 6 години
Ау! Нечувано! Никога не бих си и помислил, че подобно нещо е възможно!
19
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално е да идват на секс туризъм в евроатлантическа България. Евроатлантическа България освен *** и слуги нищо друго не произвежда. Искаме си комунизма и присъединяване към СССР, защото в Русия такива работи няма. В противен случай палим кранове !
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11Също така произвежда огромно количество "граждани" с психични и личностни разтройства. Истински нормални българи(под 10%) се задушават и търсят начин да се спасят на Запад или по горите, селата и балкана! :))))
17
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При социализма младите хора през ваканцията бяха принудени да работят в ТКЗСтата за жълти стотинки, а днес при свободата и демокрацята младите хора са свободни да ходят на морето да проституират за туристите и да си изкарват валута. При демокрацията проституцията е нормална професия както всички други, в цивилизованите страни от ЕС проститутките се осигуряват и времето прекарано в проституция се брои за стаж за пенсия ако си плащат вноските.
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СтоянНе ябълки братче,пионерките беряхме,жътвааа :)--------------Сънувал си, че береш нещо.Пионерки на бригада не са ходили, ходеха комсомолки.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оооо, комсомолски секретар бях във факултета. Всички благинки. Международни бригади и тем подобни.
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ооо комсомолец натегач
13
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на соца бях студент и лятото за да изкарам някой лев работех като отряден ръководител в пионерски лагер. От...ах си на полякини и чехкини. Минало незабравимо.
12
1
 
14
 
! Отговори
дъртия преди 6 години
старите гларуси поодъртяха и бавно дигат крана вече.ама все пак де е този хотел?
11
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До не крийтецъ, само българките проституирате.