Столипиново плаши с протест, ако не спре езикът на омразата

Жителие на махалата искат шествията в Асеновград да спрат
11 юли 2017 09:09,
102
Столипиново плаши с протест, ако не спре езикът на омразата
Снимка: архив, Bulphoto

Жителите на най-голямата ромска махала в Пловдив - "Столипиново", плашат с протест, ако не спре езикът на омразата. Те искат шествията в Асеновград да спрат.

Още по темата
"Ние сме граждани на България и всички трябва да спазваме законите. Ние питаме какво се случва в Асеновград. Прокуратурата има работа в Асеновград, а не хората", каза Яшар Асан, който е бивш общински съветник от ДПС, пред Нова тв.

Според хората в "Столипиново", случващото се в Асеновград, е много опасно за етническия мир.

Те отрекоха информацията, появила се в медиите, че в ромската махала в Пловдив хората са се събрали и са викали "Аллах Акбар".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: асеновградстолипиново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
42
 
! Отговори
Манчо преди 6 години
Снимката кърти мивки. Де да му завидиш на интегрилалият се суперинтелектуален и културен народ!Индия навярно рони сълзи по избягалите си сънародници !.Чистота ,красота ,голями гении са ни изпратили. А ние глупаците протестираме .
23
2
 
23
 
! Отговори
до гербист-столичан преди 6 години
Предлагам ти да дадеш пример на всички. Преотстъпи си жилището на роми, и им давай 80% от заплатата си. Направи го и ти обещавам, че ще те последвам!
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като искат, да излезнат и да протестират. Няма лошо. Най-много да уплашат политиците, на които са електорат.
21
1
 
46
 
! Отговори
До euroatlantist преди 6 години
Доколкото знам образованието в БГ е безплатно и задължително до 18 г, детските градини за тях също са безплатни и влизат с предимство защото 99% са самотни многодетни майки. Дадени са им достатъчно привилегии, а като ги слушаш все са онеправдани, дискриминирани и ощетени от гадните българи. На едно българско семейство никой нищо на готово не му дава, скъсват се от работа за да осигурят децата си. Така че ни ми обяснявай какво трябва да им дадем.
20
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се бутнат незаконните къщи!
19
33
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напред братя ромале ! За свобода и човешки правдини !
18
3
 
49
 
! Отговори
Ужас преди 6 години
Едни търтей и престъпници плашат държавата!?до каде е докарах ме!
17
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа, защото искат нещата да си останат за *** както са: правят си каквото сикат, не спазват законите държавата им дава пари да се множат и да развалят това което другите правят. Ако има гражданска война знаят, че няма да е добре за тях. Ще е много по-зле от Катуница.
16
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради социални етнически , минах на минимален осигурителен доход. А основната заплата на ръка...
15
58
 
4
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Преди да искаме ромите да са като нас и да са интегрирани, може би трябва да се погрижим да им се осигурят нужните предпоставки за това. Как искаме да интегрираме някого, който няма пари за храна и за жилище?Затова първо трябва да бъдат настанени в нормални жилища, да им се осигури някакъв базов доход с който да могат да живят нормално като нас, и после да искаме да се интегрират и развиват. Защото останалото е на гол тумбак чифте ппищови, не става.
14
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрете им парите, които по същество са на пенсиите! Даване на пари само срещу труд и на ми казвайте , че няма какво да работят. Цялата ни държава е потънала в *** и разруха!
13
3
 
37
 
! Отговори
до гербист-столичан преди 6 години
Дай пример ти. Вземи си у вас няколко да ги интегрираш, и ще видиш как те хубаво ще интегрират жена ти, дъщеря ти пък и теб самия!
12
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скочат ли , скачаме и ние и ще стане мазало.
11
25
 
2
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Смиреност,толерантност и премеримост.
10
1
 
46
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
ама защо трябва ние да им даваме нещо? на мене държавата да не би да ми е дала нещо? освен да взима, друго не съм видял.
9
4
 
33
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Не толкова БХК, колкото ДПС според мен. ДПС трябва да бъде закрито.
8
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е някакъв оксиморон -*** спазващ закона и допринасящ за обществото наравно с българите. Явно ги е напекло слънцето. Или усетиха, че наближава края на лежането и взимането на готови пари и ги хвана шубето.
7
1
 
46
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
етнически мир означава всички в училище да се спре с практиката децата да сеженят и да раждат деца да се плаща в гр транспорт ток вода всички незаконнистроежи да се сьборят кражби и убииства да престанат това е етнически мирвсичко друго са празни приказки за наивници и дпс да спре да купува гласове
6
51
 
6
 
! Отговори
euroatlantist преди 6 години
До 5, с какво да платят тока ромите, когато са дискриминирани и не са им дадени нужните средства за да платят? Не става само да искаме, а какво сме им дали?
5
2
 
53
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 6 години
Тяхната наглост няма край.