Велосипедист загина край Враца, помете го кола

Шофьорът казва, че не е имал никакво време за реакция
15 юли 2017 14:09,
35
Велосипедист загина край Враца, помете го кола
Снимка: Архив, Булфото

Влизащо във Враца "Ауди" блъсна движещ се пред него колоездач и го уби на място, съобщава "24 часа".

Смъртоносният удар станал преди обед в района на бензиностанция "Лукойл".

Шофьорът обяснил на полицаите, че се движел в скоростната лента с още една кола, когато в последния момент пред него се появил мъжът с колелото.

Младият водач твърди, че нямал никакво време за реакция и ударил с голяма скорост велосипедистът.

Дошлият екип на спешния център само констатирал смъртта на около 55-годишния колоездач, чиято самоличност полицията тепърва установява.

Заради катастрофата частично е ограничено движението в района, което се регулира от пътната полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
23
 
! Отговори
Жо преди 6 години
ОТ ИНФОРМАЦИЙКАНТА не се разбира кой е виновен. Дадено е само мнението на шофьора, който карал в "скоростната лента".
11
6
 
17
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
И понеже събирането на наложените глоби не е ефективно законодателно да е предвидено за тежките нарушения, примоерно ограничение на скоростта 60 км.ч. - шофирал с 90-100, солена глоба, а ако не бъде платена в определен срок, замяна с ефективно лишаване от свобода за 2-3 месеца....да видим тогава няма ли да се спазват законите... Такова безумие, като по нашите пътища никъде няма...такава безумна наглост и егоизъм...пфууу...не народ, а помия....
10
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айййй, как разбрахте, че водача е виновен? Като знам как се кара колело в София, какво остава в провинцията! Пияни, криволичат, резки промени на посоката, в настрщното, прелитат през зебрите, не слизат от колелото. Мързи ги и са нагли. После, олелеееее, утепаха Дедо, чичо, батко и т.н. Тези с колелетата живеят с мисълта, че всеки ще ги пази а те не се пазят.
9
6
 
23
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Жестоки глоби, отнемане на МПС-та и затвор за доказаните нарушители - с престъпно поведение. Друга оправия за това невъзпитано, наркоманско побесняло племе няма!!!
8
4
 
24
 
! Отговори
до 5 преди 6 години
След като караш кола в БГ, как имаш смелост да си на велосипеда?В България и карането ни е като всичко друго на ръба на риска и без никакъв разум ,газ до дупка ,а ,че на пътя има непредвидени обстоятелства никои не се и замисля.Всички дето карате бързо колко пъти ви е излизало животно ? На мен лично на всеки 500км поне веднъж ми се случва ,аз си карам и за това разумно ,но 90% се надбягвате със смъртта.На път с дупки всеки настъпал ,окачването им магическо, аз с 40 онези с 90 без коментар.
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Забележете заглавието "помете го" Тоест редакцията счита този човек за *** "пометен", а всъщност убит, трагедия за близките му, а те се подиграват. Що за хора пишат в днесбг???
6
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тази държава винаги са виновни дърветата, зебрите, пешеходците, велосипедистите, асфалта, ББ и комунистите. Шофьорите - никога!
5
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата каза че с хубав асфалт ще намалеят жертвите.
4
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагъл е тоя който се крие в метално купе и стои на 4 колела. Да не говорим че е с купена книжка вероятно. Много е лесно да прецакаш някой който не е защитен. Много шумахери се навъдихте, ама не можете да карате. Лесно е да настъпиш газта с голямата обувка и уменията свършват дотук. Няма предвиждане на обстановката, няма съобразена скорост. Все неща от фантастиката за тъ.пите джигити. Аз карам велосипед и съм професионален шофьор. И с двете превозни средства ми се изправя косата като ги гледам
3
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един тиняк по-малко.Време е за купон.
2
1
 
24
 
! Отговори
МиГ 29 преди 6 години
Колоездача тъкмо набирал скорост за излитане в скоростната лента,и тоя му прецакал полета!
1
2
 
34
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
''Шофьорът обяснил на полицаите, че се движел в скоростната лента''-К'ва е тази скоростна лента,защо нищо не пише за нея в ЗДвП?!