Психар окървави момиче и баба, вече е съден за побой

Нападателят лежал в Център за психично здраве, но бил освободен
51
Психар окървави момиче и баба, вече е съден за побой
Пострадалото момиче. Кадър: bTV

Мъж нападна без причина и преби 13-годишно момиче посред бял ден в Несебър. Инцидентът се е случил преди два дни на централната алея в града.

Малко по-късно същият мъж е нападнал и пребил 69-годишна жена от Сливен.

Нападателят е 33-годишният Божидар Колев от Несебър, който вече е осъждан за подобно деяние. Той е регистриран в Центъра за психично здраве в Бургас, където е лежал през пролетта и след това е освободен.

В 18:30 ч. вечерта в сряда Йоана Василева се разхождала заедно с приятелка в центъра на морския град. Неочаквано от близките храсти изскочил непознат мъж, който започнал да я удря и рита, без да обяснява защо. Йоана е категорична, че не познава мъжа и с приятелката ѝ не са предизвикали агресията му с нищо.

"Той ме е изритал явно в лицето и съм се въргаляла като кукла по земята", разказва пострадалата пред bTV. Тя не  не помни случката напълно.

Тогава приятелката ѝ се опитала да я изправи, но без успех, защото мъжът продължавал да я удря. В крайна сметка тя успяла да спаси Йоана. Двете стигнали до близкия клуб на пенсионера и от там се обадили в полицията.

Когато властите дошли, мъжът бил арестуван за 24 часа. Дори и в присъствието на полицаите той продължил да се държи агресивно, да вика и блъска по полицейската кола, разказва пострадалото момиче.

Веднага след случката майката на Йоана пристигнала от София.

"Тя ми се обади по телефона и каза: "Мамо, окото ми кърви", разказва Иванка Цонева. Жената споделя, че е била изключително разтревожена за дъщеря си, а шокът, който е преживяла, е неописуем.

Още на следващия ден те отишли на лекар и за щастие установили, че момичето няма сериозни наранявания на окото. Ще му е необходимо обаче продължително лечение.

Вчера нападателят е бил освободен от затвора и е приет отново в психосдиспансера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тренирайте бойни изкуства, за да можете да се предпазите от всичките психари и агресори по улиците.
17
3
 
22
 
! Отговори
Полза няма преди 6 години
От такива полза няма, няма институции да се грижат така че пуснете го да плува ... на по дълбокото... чух че така много бързо разтоварваш отрицателна енергия.
16
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
COVEKA E PSIHICNO BOLEN,ZATOVA NE GO OSAGDAITE.
15
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 28 години демокрация и пазарна икономика, хората съвсем изкрейзиха, особено сега при управлението на ГЕРБ.
14
4
 
23
 
! Отговори
Схемата преди 6 години
24 часа го прибрали на топло, нахранили го сигурно. Супер! После го пуснали и всички забравили. То и аз мисля да излизам да пребивам деца вече (че е по-лесно), а зимата може и да осакатя някой, поне да ме приберат за някой друг месец на топло и да ме хранят. Като ме питат нещо, ще казвам че съм психично болен и не съм знаел, какво правя. Можеда платя на някой корумпиран психиатър да ми изкара фалшиво удостоверение. ЛЕСНА РАБОТА! ЕЙ КЪДЕ СХЕМАТА!
13
14
 
6
 
! Отговори
Баба Гуси преди 6 години
Наше момче е. Прегрешило е. Ще се изповяда при мен, ще напише сто пъти "отче наш" и Бог ще му прости. Аз също.
12
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го закачайте бабаита. Щом религията му позволява кои сте вие, че ще го съдите. Нека бъдем толерантни.Апропо, отново християнин изпаднал в амок ли е?
11
3
 
28
 
! Отговори
Некъф луд преди 6 години
Вадя ножа, стрелям и ще му излекувам всичката шизофрения !!!
10
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТерминал 2! Който е млад да не чака, тук никога няма да може да се живее нормално!Ти си като арабските имигранти, с тази разлика че сигурно мразиш родното си място
9
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V BG ostanaha samo ludite
8
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бивш военен11Е, ако имате събрани 2-3000лв. дори и няма да влезете в затвора. Още повече ако нямате досега присъди, и се признаете за виновен. Така че не се потготвяйте за затвора. Всъщност Ви пожелавам това никога да не се случи нито с вашето дете, нито и с някое друго. Децата са нашето бъдеще, за тях живеем (поне ние НОРМАЛНИТЕ хора)!
7
5
 
36
 
! Отговори
Бивш военен преди 6 години
Хах затова моята дъщеря винаги ще носи пистолет в чантата си. Още от 14 годишна знае как да борави с огнестрелно оръжие. Разбира се никога не и давам пистолет с бойни патрони но халосни стигат. Пък ако аз съм наблизо и някаква подобна псевдо мутра нападне семейството ми направо изпразвам пълнителя в тялото му. От затвора все ще излизя.
6
2
 
47
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Много тъжно. В първият момент си помислих: "Как не се е случило така че аз да съм наблизо", а малко след това си помислих: "Как ли не се случи така, че да се окажа близо до този който го е пуснал от лудницата"
5
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нападателят е 33-годишният Божидар Колев от Несебър-----------------------------------------------Щом е несебърски бек значи 100% има високо кръвно и глаукома, пущайте го да се лекува човеко.
4
2
 
32
 
! Отговори
Видов ден преди 6 години
На тоя няма ли да се намери кой да му строши главата?
3
4
 
46
 
! Отговори
Антрополог преди 6 години
В Несебър - бият слепи ,стрелят по туристи ,пребиват деца и старци.Нещо да разредят кръвта стига с тия бракове по сметка.
2
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БГ-ежедневие. Къде са патреотите да коментират този български юнак?
1
7
 
23
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
И психарите са навън,нали трябва да се гласува за ГРОБ!