А, Б, В-то ни грейна в подлез във Варна

Изрисуван е и надпис "България" с националните цветове
25 юли 2017 11:00, Мария Захариева
5

 Снимка: БулфотоАктивисти на "ПП Възраждане" боядисаха и изрисуваха с букви подлез под бул. "Владислав Варненчик" Във Варна. 

Буквите са от българските глаголица и кирилица, а в средата на подлеза е нарисуван надпис "България" с цветовете на националното знаме.

Само преди дни "Възраждане" дари получената държавна субсидия от изборите на Центъра за асистирана репродукция към Министерство на здравеопазването на стойност 133 718 лева, което ще се използва за ин-витро процедури от семейства с репродуктивни проблеми. Сумата би трябвало да е достатъчна за около 67 процедури, припомня Булфото.


5
Още от
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Варналия преди 9 месеца
Вижте ,,българското как радва сърцето ни,,
4
0
 
2
 
! Отговори
Траколог преди 9 месеца
Напишете ,,Всичко за Георги Бялков,, и ,,Гугоол,, ще ви даде как да намерите и влезете в книгата на Георги Бялков -,,Началото,,.
3
0
 
8
 
! Отговори
Герчо с тамбурата преди 9 месеца
В с. Градещница- Врачанско е открита наей- старата нракийска писменост.Тя е също наша писменост( Климент Охридски евзема и я нарича Кирилица) Защо тази писменост е оставяме на късните гърци и......( Намерете и прочетете книгата ,,Началото,, от Георги Бялков) Помислете.Поставете всичко в своето мреме и дйствайте.Писмеността на света сме дали,ние,които живеем и сега по тези земи.-българските!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прекрасно.Много светло,позитивно и градивно.Предпочитам това да ми радва окото(въпреки че не живея в морската ни столица)отколкото грозни графити бодящи очите.Повече българси символи трябва да има навсякъде в общественото пространство.
1
1
 
5
 
! Отговори
ognyanz преди 9 месеца
Да отпуснат пари и за охрана и за решетки, с които да се затваря подлеза през нощта. Иначе няма да се опази дълго в тоя вид.