Буря, вятър, дъжд: Саниран блок остана по панел

Ураган отнесе изолацията на апартамент в Севлиево
Обновена: 27 юли 2017 21:48 | 27 юли 2017 17:15,
112
Буря, вятър, дъжд: Саниран блок остана по панел
Снимка: Facebook

Бурният вятър, който вилнее в страната, носи клони, поваля саксии и дори отнася цели парчета от изолацията на някои прясно санирани блокове.

За последното свидетелства снимка във Facebook, публикувана от жител на Севлиево.

"Внимавайте на коя фирма се доверявате да извърши външна изолация на апартамента ви. Ситуация от днес в Севлиево, след буря", пише потребител с профил Ivaylo Goranov в коментар на фотото.

Той допълва, че при изпълнението на изолацията има много технически грешки.

"И добре, че има поне един климатик ,иначе цялата изолация пада", допълва той.

В коментари под поста си Ivaylo Goranov допълва, че от снимката си личи, че на изолацията не е слагано лепило под мрежа,нито дюбели.

"Блокът е саниран преди 7-8 месеца ,вероятно по-програма, не знам", уточнява той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
26
 
! Отговори
качество за милиард преди 6 години
ЛЕЛЕЙ, ТОВА СЕ БЕЛИ КАТ СУДЖУК, БЕ? И ОТДОЛУ СИ ЛЪСВА ГОЛЯМАТА ИЗМАМА С т.н. "САНИРАНЕ", КОЕТО СИ Е МАЙ ЛЕПЕНЕ НА НЕКАКЪВ ЕВТИНДЖОС, КОЙТО ИЗДЪРЖА ДО ПЪРВАТА БУРЯ..... ЦИРК!
76
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще ремонтират тази стена, а след месец като падне съседната - тогава може би и нея. До пролетта ще е окапал половината блок, но това ще го мислим чак другото лято. То до тогава може и да е подал оставка вече Бокича - има такива случаи... важното е, че едни пари се усвоиха!
75
0
 
15
 
! Отговори
gogo преди 6 години
Когато се прави изолация,стиропора трябва задължително да се захване за стената с дюбели.После мрежа,шпакловка и т.н.Такива аз не виждам.Тия *** са за затвора.
74
0
 
18
 
! Отговори
Б Б преди 6 години
Айде Бойкооо, ходи да оправиш на хората външната изолация! Престъпници!
73
1
 
28
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Бурният вятър и Путин са виновни за падналата изолация. Явно има някаква хакерска руска атака по документацията и изпълнението. Аз не съм строител, но не съм виждал изолация без дюбели. И защо общината не коментира, дори и не споменава този факт, се говори за някакъв вятър. Изобщо тази държава е вятър работа.
72
2
 
16
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
До .А кой уреди въпросните фирми със сладката поръчка?За една сочна мадама се сещам веднага,знаково лице(по-скоро д****) на ГЕРБ.
71
4
 
31
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Побъркана държава.Вече 3-ти мандат управлява един надут като пуяк пожарникар, но хората продължават да си го харесват и да гласуват за него. Дори го наричат бате Бойко. Той мултимилиардер, те бедняци, но го смятат за равен и му се кефят. Ей това българите са странно племе. Колкото повече ги мачкат, толкова по им е хубаво и се радват. Аз също съм българин /да не си помислите нещо друго/, но не гласувам за тази ***. Лошото е, че такива сме малцинство. Другите мед им капе от устата като кажат ГЕРБ
70
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"И добре, че има поне един климатик ,иначе цялата изолация пада"И зад изолацията се подават суджуци... Добре е, че има климатик!
69
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Немско качество!
68
1
 
13
 
! Отговори
. преди 6 години
Кмета, независимо кой/от коя партия е обявява поръчка за саниране и надзор. Спечелилите трябва да си свършат работата, както я е свършил и кмета. Работа на надзора е да следи сали се изпълняват спецификациите и предписанията. Не е работа на кмета, нито на местния активист на Герб, БСП, СДС, ДПС и т.н. да гледа дали слагат дюбели и колко мазилка има. Надзорника и изпълнителя трябва да си понесат отговорността.
67
2
 
33
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Май това ще е наследството от ГЕРБ-ронещи се фасади и дупчести магистрали...А,забравих-и дългове.
66
0
 
19
 
! Отговори
1221 преди 6 години
ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ЕДНА ЛЪЖА .
65
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ураганен вятър в Севлиево е причината за откъртената изолация на санирания по програмата на Герб панелен блок. Пише го на сайта на Общинат Севлиево. За калпаво саниране дума няма. Кмета на Севлиево е д-р (ветеринарен) Иван Иванов. Ха познайте на коя партия е член. Поздравления!!! Познахте от първия път.
64
2
 
24
 
! Отговори
1221 преди 6 години
ДОБРЕ ЧЕ БЛОКА НЕ Е ПАДНАЛ
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 65 край. Хубаво, паметник от стиропор, ама то трябва и постамент. От бетон ли да е, от асфалт ли да е, да има ли украса, например венци от суджуци. Не е проста работа. Комисия в Парламента да реши.
62
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекрасна снимка.Нека всеки който ламти за уж безплатно саниране да си я копира и да си я закачи на стената,така може и да му дойде акъла и да не се връзва на тези мошеници,които хвърлиха 2 милиарда за саниране с подобно качество,а заплати и пенсии са на санитарния минимум.Но от тях не може да се краде,нали?
61
2
 
17
 
! Отговори
ХаХаХа! преди 6 години
Проблема не е само в ГЕРБ или която и да било партия. Проблема е в непукизма на целия български народ както и във непочтенноста на фирмите изпълнители.Хората които живеят в тези апартаменти толкова ли са прости и заспали да не видят че се строи некачествено? Защо не са протестирали навреме?И защо няма контрол на качеството? Кой одобрява тези обекти.Сега трябва всички фирми които строят некачетвено да ремонтират за своя сметка, и да им се отнеме правото да изпълняват държавни поръчки!
60
0
 
24
 
! Отговори
край преди 6 години
ПРедлагам да се издигне паметник на ББорисов от стиропор и епохата му ще остане в историята като стиропорения век на България. В затвора българите няма да го вкарат барем да му се подиграваме.
59
0
 
42
 
! Отговори
Лиляна Павлова преди 6 години
Какво рИвете бе.Как иначе щях да си купя чантичка за 18 хиляди лева.От едната заплата само не стигат.
58
0
 
46
 
! Отговори
Тикволандия преди 6 години
На Боко санирането. Милиарди се заровиха за тези стиропори, залепени с дъвки и плюнka.