Да ви е сладко! 36 лв. за пълнени чушки само в Несебър!

Поредните кръмчари, които разчитат "на ден година храни"
Обновена: 8 сеп 2017 20:15 | 8 сеп 2017 19:30, Камелия Цветанова
164
Да ви е сладко! 36 лв. за пълнени чушки само в Несебър!
Снимка: Facebook

Рекордните 36 лв. е платила млада туристка за 4 пълнени чушки в Несебър.

Възмутената потребителка е пуснала касовия бон на страницата си в социалната мрежа Facebook, проявявайки и чувство за хумор с призива: "Заповядайте да хапнете златни чушки из стария Несебър".

Още по темата

Заведението, в което отседнало момичето със своя приятелка, се намира в Стария град. 

Клиентките си поръчали по една пилешка супа и две порции пълнени чушки.

Когато дошла сметката, изненадата била огромна - супата струвала почти колкото цяло пиле - 4 лв., а порция от 2 чушки - 18 лв!

Бистрото нямало дори изглед към морето, описва патилата си момичето.

Постът й се радва на десетки коментари. Сред тях е и снимка на малко шишче, поръчано отново в заведение в Несебър.

"Съжалявам, че не пазя касовата бележка, но това шишче струваше през юли 3 лв. без гарнитурата", пише Величка Николова.

След такса "празен стол" всичко е възможно, явно родния туризъм е на принципа "ден година храни", коментират възмутени читатели, дипълва "24 часа"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: несебърресторантчушки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
4
 
33
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Меню не е ли имало? Не казвам, че цената е Ок, но всеки има право да си определя цената. За мен например не е Ок един потник да е 200 лв и затова не купувам. А не после да снимам касовата бележка жалвайки се.
30
6
 
28
 
! Отговори
от 32 преди 6 години
Не разбрах защо ми слагате минуси, разказвам ви моето преживяване от екскурзията си в Гърция, още 4 души ще го потвърдят. Обслужването беше под всякаква критика. Добре, че жената на собственика на ресторанта се оказа българка женена от 15 години за собственика, смили се и дойде да превежда от български към гръцки, защото персоналът грам английски не разбираше.
29
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината е проста! . Готвачът е бил еднорък и представете си колко му е било трудно да ги натъпче с каймата.
28
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вместо да поствате касови бележки първо питайте колко ще струва. Земята е място доминирано от хищници, за съжаление е така, като човека е най-успешния хищник. Проявете инстинкт, изпързаляли ги, после някой им бил виновен. Хората си продават по 18 лв чушката, ако искаш купувай, ако не, остави ги да фалират. Това е живота, има нужда и от инстинкт за самосъхранение, не само да се оплакваме. В кафенета на обособени места в Лондон едно еспресо струва 30 паунда, ама не съм видял някой да се оплаква.
27
0
 
30
 
! Отговори
Гешо преди 6 години
На запад в повечето ресторанти на входа има меню - гледаш и решаваш дали да влезеш . В нашите ресторанти (заведения за хранене) много често количеството и качеството не отговарят на цената , но не можем нищо да направим, всеки може сам да си определя цената . Обаче ние можем да бойкотираме такива заведения и да не влизаме в тях .Това е естествен подбор и добрите остават .
26
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Малко или много всички ползват английски.Посетих един квартален супермаркет в малко градче. Продавачката, която бе на щанда( не първа младост) ме изненада с отличния си анлийски."А на мене при последното ми посещение в Кaвaлa (Гърция) ресторантьорите ми говориха на гръцки, махайки отрицателно с пръст на въпросите ми на английски, а в квартален супермаркет се опитаха да ми продадат 1.5 л. минерална вода за 4 евро, при посочена по-ниска цена.
25
1
 
32
 
! Отговори
Шеф повар преди 6 години
Цяло пиле за 4 лева? Това прави около 2,70 за килограм! За тази цена всъщност получавате вода, антибиотик и хормони, които изглеждат като пиле.
24
2
 
32
 
! Отговори
УЖАСА БГ преди 6 години
БЪЛГАРинът е *** ,алчен и нагъл до небесата ......и завистлив и злобен като слон ..... ужасен народ сме .......
23
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еми то затова предварително се гледа менюто. или госпожата е *** или това нарочно е направено за да съсипят заведението заради конкуренция. няма логика. сяда' дават ти менюто и се съгласяваш да ядеш или не. какъв е смисълът после да мрънкаш ,че ти е било скъпо след като си видял цената преди това
22
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За ориз с малко соева кайма и пипер. Тези трябва да са луди.
21
11
 
29
 
! Отговори
Jiko преди 6 години
Преди месец бях за кратко в Гърция. Обслужване , без никакви забележки. Никакви проблеми с общуването. Малко или много всички ползват английски. Посетих един квартален супермаркет в малко градче. Продавачката, която бе на щанда( не първа младост) ме изненада с отличния си анлийски.У нас това няма да го има и след 1000000 години.
20
3
 
23
 
! Отговори
бг преди 6 години
е то тва е че мисленото е ден година храни ! демек дай да забогатеем за 1 месец ...... или както тия в политиката влизат да крадат за 2 години стават милионери ! последният пример е с ДЕБЕЛАКА ......С КРАДЕНЕ разбира се защото бългаРИНА освен да краде за друго не го бива .....ОТДАВНА СЕ Е ДОКАЗАЛ в КРАДЕНЕТО И В СХЕМИТЕ .......
19
1
 
17
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 6 години
Е ако са пълнени от еднорък готвач,тогава е оправдано.
18
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е скъпо! В La Capannina в центъра на София супата е 20 лева, а няма основно ястие под 50 лева. Просто винаги гледайте менюто, за да няма изненандани. Повечето ресторанти имат меню пред входа
17
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2В Ибиса има много по нормални цени и по евтини, ти явно си бил в скъпарските, паралия
16
1
 
22
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
Тези 2 чушки и сметка от 36лв трябва вицове да ми разказват!!!
15
2
 
23
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 6 години
АЗ ЗА ТВА ХОДЯ САМО В МЕКСИКО
14
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ходете пак по Българското черноморие.
13
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 30 години не съм стъпил на морето. Във мутренски заведения не влизам. Шуро бажанашко роднински телета не гледам. От магазини не пазарувам всичко си произвеждам сам. От сиренето кашкавала и млякото до чушки домати дини пъпеши краставици до хляба. Ако всички бяхте като мен отдавана мутрите да са се изнесли от нашата България. Но вие гледате на баницата мекото и на работата лекото. Е щом е така ще плащате за отровата която консумирате. Пълнете гушите на мутрите!
12
2
 
29
 
! Отговори
BULGARISTAN преди 6 години
МИ у БГ всичко гледа да те изработи ......от край време си е така ! дали ше е работотдател , ресторант , политик ....всичко гледа да те излъже и да ти вземе паричките .... начин на мислене кво да се прави .......