Братската могила в Асеновград – осквернена с надписи

По този повод председателят на БСП-Асеновград ще подаде сигнал
Обновена: 10 сеп 2017 07:12 | 9 сеп 2017 22:38,
149
Братската могила в Асеновград – осквернена с надписи
Снимка: БНТ

Братската могила в Асеновград е била изрисувана и осквернена с неприлични надписи са установили днес асеновградски социалисти, съобщават от пресцентъра на БСП. 

За тях мястото е свято, защото са заровени костите на 25 души - антифашисти. 

Социалисти от града смятат, че до този вандалски и недостоен за българското общество акт се е стигнало след медийни изявления срещу датата 9 септември 1944 г.

По този повод председателят на БСП-Асеновград Енко Найденов ще подаде сигнал до районна прокуратура и до МВР, информират от партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
7
 
! Отговори
:):) преди 6 години
абе тез в Египет кога ще бутат пирамидите. Какви изедници са били фараоните как да не им събориш мавзолеите т.е пирамудите отнели хиляди робски животи :)
49
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
92"Не уважаваме вече нито живите,нито мъртвите."Така...така...и другаря Луканов го застреляха като бесно куче....тцъ...тцъ...никво уважение вече немат!Грам!
48
3
 
4
 
! Отговори
до 92 преди 6 години
Ми не са закърмени с идеите на Партията...свиквай!
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ВасилевДа бе ...да! Като Пенчо Кубадински....великия бял ловец! Във времевата на нескончаеми победи по трудовия фронт...когато българите не можеха да си покажат носа от България - този плейбой трошеше хиляди долари суха пара, по сафарита в Африка...и се изживяваше като Ливингстън...супер честен...и супер принципен!Честни бяха - като щерката на тато - дето още приживе си дигна мавзолей в центъра на София и го кръсти на нея си
46
7
 
8
 
! Отговори
Ами, преди 6 години
Маймунарник.Не уважаваме вече нито живите,нито мъртвите.Това е дело на млади хора,чеда закърмени с омраза и новите демократични ценности.Вече преобладава варварството и примитивизма. Печално за човешкия индивид.
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Унуките на мандраджийските разбойници вият.Навремето луканки и бабек кррадяха от стрехите на народа...после му крадяха живота, и душичката...а още по-после станаха най-върлите капиталисти...и окрадаха всичко!Та тези пройдохи църкат сега , че още една бетонна грозотия си е намерила майстора от ръцете на "преблагодарния народ". Къде са могилите на избитите от народния съд...на изядените от прасетата в Белене. *** не - щерки и зетьове на убийци като Боков трупат милиони от народния гръб!
44
7
 
6
 
! Отговори
месара преди 6 години
писна ми от паметници на " антифашисти " и " братя освободители " ! едните се били срещу нещо ( обирали мандри , конфискували овце и крави та да имат да ядат до като се крият по шубраците ) , другите ни " освободили " от нещото - та се настанили ( заробили ) трайно в България ! имало е хора загинали за свободата ни , но за тях не се пише - защото нямат нищо общо с комунизма !!! така че казвам ай сиктир на бсп = бкп !!!
43
0
 
6
 
! Отговори
Музикант преди 6 години
Суджуците са виновни за действията на мишката от Асеновград
42
3
 
10
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Осквернителят не смее да се покаже на светло, бои се да не бъде осквернен
41
3
 
13
 
! Отговори
до OMG WTF преди 6 години
Осквернената могила е признак за наличие на осквернени умове в днешна България.
40
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както е известно от историята, фашистите и нацистите са станали врагове едва след като нападат СССР. Когато Хитлер и сталин си бъркат в гащичките, за мандраджиите терористи нацистите са приятелчета.
39
5
 
8
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
Това са одъртали работи, и не знам хората за какво още се занимават с глупости, истинските фашисти и комунисти отдавна са по гробовете си, е останали са някой други комунистически останки, но едва ли помнят какви са били, защото вече им е нужен памперс, докато ходят по малка и голяма нужда..... Сега които се пишат комунисти или фашисти са най-обикновени позьорчета....
38
12
 
16
 
! Отговори
inatut преди 6 години
Събарай. "паднали в борбата антифашисти"..това е като да има памегник на загиналите от идил в сирия. това са терористи-шумкари.. паметници за тях не трябва да има.
37
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Правилно са му турили свастика на този обелиск! Ако бяха оцелели, загиналите щяха да издевателстват над този народ по-зле и от фашистите, срещу които са се борили (а дали е така, е друг въпрос). Другарите им го направиха. Наричаха го ''диктатура на пролетариата''. Е, какво значение има кой те тероризира?!?
36
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братска-глупости. У нас не умират от пиянство с одиколон или шампоан.
35
3
 
11
 
! Отговори
мамина кукла писана преди 6 години
До Анонименисках да прочета какво е оскверненo, но подробности липсват.
34
19
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Братска могила на кои братя,които избиха след това 30000 българи ли и доведоха до окупацията ни от чужда държава,на която бяхме като 16-та република! И какви антифашисти ви гонят,след като тука фашизъм не е имало!
33
7
 
10
 
! Отговори
14/88 преди 6 години
До до 59А ти къв си бе *** колко ци.анина преби днес колко нелегални хвана на границата!Аз знам нито един ама иначе пред компа си голем.Зик Хайл пред клавиатурата всеки може най-много да скочиш на някой пенсионер големият скинар.Пълни смешници!Цялата държава е зверски ке.еф от некадърници с претенции!
32
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-големия майтап е, че докато комунисти и нацисти се държат за гушите, в същото време капиталистите вече близо 30 години властват, ограбват и съсипват живота и на едните и на другите! Явно си за го заслужават, щом не могат да го осъзнаят!
31
11
 
5
 
! Отговори
АХАХАХА преди 6 години
Факта е един в Германия на вас бугарчетата винаги ще гледат като на унте.менши!Амин!