20-годишен с BMW удари британка, ходела по пътя

Инцидентът е станал в района между Поморие и Ахелой
2 окт 2017 12:30,
32
20-годишен с BMW удари британка, ходела по пътя
Снимка: архив Булфото

49-годишна британка е приета в бургаската болница с фрактури на левия крак и лявата ръка, след като е била блъсната от автомобил по пътя Бургас-Варна през нощта на 1 октомври.

Англичанката е вървяла по осовата линия, в района между Поморие и Ахелой.

Около 01:30 ч. я блъска  BMW 530 XD с бургаска регистрация, управляван от 20 годишния М.Т. от Свети Влас. 

Колата се движела с висока скорост, а неочакваната поява на пешеходка на платното изненадала шофьора.

Жената е ударена със страничното ляво огледало за задно виждане, уточняват от полицията.

49-годишната английска гражданка живеела в  Средец. Тя е настанена за лечение във Второ хирургично отделение  на УМБАЛ  Бургас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
0
 
! Отговори
Ццц преди 6 години
Тези с бмв-тата за голяма работа се взеха ......
26
1
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Англичанката тествана ли е на дрегера за алкохол?Нищо не се споменава в този смисъл.Шофьорът на БМВ-то със сигурност трябва да са го тествали - така е поне по закон.Но да вървиш пеш по осевата линия в един и половина през нощта, трябва или да си плиткоумен или да си на няколко питиета поне...Късмет е извадила че е ударена само с огледалото.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво прави тази умница на осовата линия посред нощ? Ами който и да е бил на мястото на шофьора е щял да я размаже не само да и строши ръката. Добре че водача не се е паникьосал от изненадата и нея е качил на покрива на автомобила! На два пъти ми се е случвало посред нощ да срещам хора по извънградски път. Хубавото беше че бях на дълги светлини и виждах далеч напред пътя. Вместо да се движеха с лице срещу движението те се движеха с гръб в дясното платно. Толкова умен народ не бях срещал.
24
11
 
15
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 6 години
АЙДЕ ПАК.. БЪЛХАРСКА МУ РАБОТА..
23
0
 
7
 
! Отговори
Oh, dear преди 6 години
Добре че няма пострадали хора.
22
7
 
2
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 6 години
А, споко. Дотук имаме разказа на пилота на БМВ, защото англичанката е в болница. А тя най-вероятно не е "ходела по пътя", а пресичала.
21
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България BMW не е автомобил, а диагноза.Нискочели фъканяци - комплексари са си накупували трошки с такъв надпис и карат като изоглавени, възпозвайки се от тоталната липса на контрол по пътищата у нас.
20
2
 
9
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
За да я удари с левия ретровизьор в левите крак и ръка, значи шофьора е водил колата правилно - в дясната половина на пътя, а пострадалата е вървяла насреща по средата на пътя. С каквато и скорост да се движиш в един часа и половина през нощта и изведнъж срещу теб се окаже жив човек, какво прайваш ?? Ако тая перушанестата ти се появи след завой, когато част от пътя отпред не е достатъчно осветен и тя до последно остава в сянката....? О, пази Боже !!И аз да съм-убивам я за едното чудо.....
19
0
 
6
 
! Отговори
Very british indeed преди 6 години
Англичаните като се напият и почват да халюцинират. Едни се мислят за Батман и скачат от балконите на Слънчака, други за Железния човек и си завират пиратки в гъъза, тая явно се е помислила за Ферари и е взела да се надбегва с бмв-тата. Видех я как взе завоя с дрифт и виене и пушек от маратонките.
18
0
 
7
 
! Отговори
до даскал Коко преди 6 години
На 63г със средно образование съм.Не претендирам да съм граматически перфектен.Важното е,че четящите тук ми разбраха.Даже и ти.Като се има предвид,че последно съм учил нещо през далечната 1972г.добре се справям.
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На британските пинти им се свиди да дадат 20 кинта за такси и маат по шосето като катунарски коне. Другия път фирканата поданичка на Елизабет да се просне напреки на пътя и да види става ли за полегнал полицай.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обичайната банална констатация на КАТ - карал с несъобразена скорост. Ама каква е била реалната скорост не знаят, ама каква е съобразената скорост не е ясно, отиваме на съд и там лъсва катаджийската простотия.
15
2
 
1
 
! Отговори
Коко преди 6 години
До АнонименпрезумПция, консистенция
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друга новина е, че кола блъсна майка с дете на пешеходна пътека, това вече наистина е много лошо и тъжно, а шофьорът трябва строго да бъде наказан.А за откачената, пияна или просто *** британка равняваща походката си по осовата линия през нощта, въобще не ми пука. Жалко за младежа и травмата която е преживял.
13
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата статия вони ужасно! Лошия шофьор ударил пияната и/или дрогирана британска патица, бил карал с висока скорост!? Питам аз днес.бг как установи скоростта на BMW-то или заключи само по-марката и възрастта на шофьора, че е карал бързо и невнимателно? Искам вас да ви видя в такава ситуация, някаква ненормална да ви изкочи посредата на пътя. Факта че я е ударил със страничното огледало, говори че шофьора е направил всичко възможно за да избегне сблъсъка, така че за мен той е жертвата в случая.
12
1
 
13
 
! Отговори
ТТТ преди 6 години
Как беше установена високата скорост.По презумция или беше замерен спирачния път.Всички знаем че спирачния път зависи от констистенция,степен на износване,шарка,вида на пътната настилка и т.н.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трудно за разгадаване с какъв волан е БМВ-то и по кои правила е карал.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами след хирургията да я преместят в психиатрията
9
1
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Щом мискаш да им миеш *** срещу пари твой си е проблема. заминавай си на острова и им мий *** там. Пак ти казвам каквато демокрация и ценности посяха такава ще пожънат, я се поогледай какъв стана света благодарение на бозавите ингилизи.
8
1
 
6
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Като гледа първо надясно като пресича така ще е...