Акция на ГДБОП в Русе: Арести, тарашени заведения

Неофициално - разследва се група за рекет
14 окт 2017 10:57, Александър Попов
18
Акция на ГДБОП в Русе: Арести, тарашени заведения
Снимка: Емил Димитров, bTV

По думите на говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова все още е рано да се дава официална информация, но се касае за разследване на организирана престъпна група за рекет

8 души са задържани до момента в Русе при операция на ГДБОП и жандармерията срещу престъпна група. Все още не е ясно с какво се е занимавала групата - дали с наркотици или рекет.

Акцията ще продължи през целия ден. Разпитват се десетки свидетели.

Извършва се специализирана акция в заложните къщи и заведенията на брата на депутата от БСП Георги Стоилов – Илия, в Русе, твърди bTV. Илия Стоилов е известен като човека, който държи нощните клубове с танцьорки в града.

Претърсвания и изземвания са извършени в заведение на централната улица "Борисова", в намиращата се в пресечката ѝ заложна къща "Монарх", както и в едноименния нощен клуб на ул. "Райко Даскалов".

По думите на говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова все още е рано да се дава официална информация, но се касае за разследване на организирана престъпна група за рекет.

Депутатът от БСП Георги Стоилов заяви по телефона, че не знае подробности по случая и няма никаква представа за какво става въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: РусеГДБОП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Портала на Русе преди 6 години
Onlineruse
17
0
 
4
 
! Отговори
свободен пазар преди 6 години
БСП се занимават с проституция и наркотици, ГЕРБ се занимават с контрабанда.
16
0
 
2
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Троловете се задействаха. Опитват се да се да омаловажат всяка акция на полицията като я изкарват с политическа отсенка. Престъплението няма цвят господа ***, запомнете го.
15
0
 
9
 
! Отговори
НОВ ПАРТИЕН ЖИВОТ преди 6 години
БАТКО , РЕКЕТИРА , ПРОДАВА *** , ШИТКА ДРОГА ....И ПЪЛНИ ГУШКАТА НА "БРАТКО"--депутата ОТ БКП/БСП!!!!!ТОВА Е НОВИЯ БИЗНЕС НА БКП/БСП!ТОВА СА НОВИТЕ МОДЕРНИ НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ , В БКП/БСП!ТОВА Е ---"ПРОМЯНАТА" СПОРЕД НИНОВА , И СТАНИШЕВ В ПАРТИЯТА !!!ТОВА Е --"НАЙ-СОЦИАЛНОТО".... В БСП!!!!КАТО ДОЙДАТ НА ВЛАСТ...БЕЗКРАЕН РЕКЕТ , НОВА КТБ , НОВА СВЕЖА ПЛЪТ ЗА ЕВРОПА .....И НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ ПРИ "БАТКОВЦИТЕ"... НА БКП/БСП!
14
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Сагата "Батко и братко"продължава.Баткото има амнезия и не разбира нищо и не знае с какво се занимава брат му.Само,че няма кой да му вярва на него.Хайде сега-ОСТАВКА и МАФИЯ!
13
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо специално няма тук. Цветанът удря по БСП, защото помагат на Бокич да се изчисти от цветановистите. Сега ще има малко шум и след шест месеца ще прекратят следствието поради липса на доказателства. Туй то- българско полит правосъдие.
12
4
 
8
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Йончева...маша курсланиновска...що не подскачаш сега - като заклан петел!!!
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сминдух енд чесън 4Не става! Пуснале са толкова дълбоки корени (БСП разклонения) че требе да се копа на дълбоко дорде червей не диша!
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Не са им излезли сметките и веднага се захапват за задниците! Всичките български партий са от един дол дренки с дълбок корен - фараоновата бастилна партийка на Тато Камун Янко 1Ви - БСП!
9
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното доказателство за това, че членовете на БСП са свързани с организирана престъпност и имат доходи от нея. Освен това имат и политически чадър от *** и шафрантийската столетна партия.
8
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отклоняване на вниманието от проблемите на управляващите Червеногербати и хаотичните изказвания ,гафове и лъжи на БиБитко -най младият син на БКП.
7
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хм, интересно... Русе е от герберските крепости, този от БСП явно не се е отчел за месеца...А досега винаги редовен ли беше?
6
6
 
16
 
! Отговори
панализатор преди 6 години
Империята отвръща на удараЗнае се че от тези глупости нищо няма да излезеЗад това стоят Пламен Нунев и Десислава Атанасоватез същите стоят и зад инфаркта на Танов.Това са покровителите на Марешки за петрола с фирма ПолисанПрокуратурата трябва тях да разследва а Нунев за връзките му с Гриша Ганчев още докато работеше в полицията.Тез двамата следващите след ТодоровД. Атанасова да се научи на морал тя остана последната жертва на ГЕРБДа не забравим за далаверите като министър- развод нищо
5
6
 
10
 
! Отговори
Другарко Йончева! преди 6 години
Другарко Йончева, разнищете и тази далавера.Все пак, БСП, ГЕРБ, ДПС... все сте пребоядисани *** от общо БКП-котило.
4
1
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Следва рубриката "Смени рекетьора".
3
16
 
18
 
! Отговори
Другарко Йончева... преди 6 години
Къде сте другарко Елена Йончевада обясните вашите, другарски далавери?
2
10
 
5
 
! Отговори
пацо преди 6 години
До Анонименми като изкарваш по 4 бона на седмица си вземи охрана ве кавал,все на готово да ви е всичко само пари да прибирате искате
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето, които рекетират, са замесени и с наркотиците (защото, ако взимаш пари на легалния бизнес, защо да не взимаш и от нелегалния). Лощшото в страната е, че ако някой влезе в мя магазин и ми аже "Виш ся, дай 20% или по 4000 лева всяка неделя, или няма си видиш децата", а аз се обадя на полицията - нищо не става. Ако обаче, извадя законо притежаваното си оръжие и му пусна един в картуната ... затвое - за мен. Роднините му, даже ще палчат за него, въпреки че е бил долен престъпник.