Тротоарите във Варна – паркинг за автомобили

Автомобили са спрели на нерегламентирани за това места
17 окт 2017 19:45,
33

Снимка: Пламен Гутинов, Черно море

Пореден случай на нагло паркиране върху тротоара във Варна забеляза фоторепортерът на Информационна агенция "Черно море" Пламен Гутинов. 

Автомобили са спрели на нерегламентирани за това места на ул. "Панайот Волов" и ул. "Райно Попович" в морската столица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
15
 
! Отговори
Гого преди 6 години
а ми направете места за паркиране и хората ще спират там!!!Но безплатни, а не да грабите само от зони и глоби. От какъв зор трябва да ви плащаме 2лв на час? и кой *** парите накрая?
8
10
 
8
 
! Отговори
Край преди 6 години
Добре че унгарци и словаци са по-зле от нас. Момчета не виждате ли че в Българя поради липса на държава, ред и технически прегледи можеш да си купиш "кола" за 300 евра и да си я паркираш на тротоара. Знаете ли за кола която да не е издържала технически преглед в България. РЕЗУЛТАТА е заринати с тараляснаци градове и 15км/час средна скорост в час пик. ПО ЛОШОТО - ще се издушим от вехти дизели без катализатори.
7
9
 
5
 
! Отговори
Край преди 6 години
Разбирам че не ви притеснява това, че унгарци и словаци - нации с доста по висок стандарт от нашия с производство на автомобили карат ПО-МАЛКО но ПО-НОВИ коли. Мисля че и ромите намират това за напълно нормално.
6
5
 
1
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Всеки нормален човек знае, че в България автомобилите са малко - под средното ниво за ЕС на 1000 човека от населението. Е, има държави, които са по-зле и от нас - манипулатора Край ги е изброил преди мен, но това са. Останалите държави имат повече коли на 1000 човека.
5
9
 
9
 
! Отговори
Край преди 6 години
И понеже превлекохме всички скрап-болиди от Италия гордо ги паркираме по тротоари и градинки. Няма значение че майката с количка няма откъде да мине нито инвалидната количка нито бабата с бастуна. В България се реве че пътищата са разбити А че тротоарите са заринат с коли които са ги поломили българчетата не се и сещат. Няма тротоар дето да издържи Кю 7 или ГЛ или друг камион грозен.
4
13
 
9
 
! Отговори
Край преди 6 години
В България има 510 коли на 1000 души население в Румъния едва 308 на 1000 души. В Унгария - 377, Латвия и Хърватия - по 390, Словакия - 438 коли на 1000 души.Нашият автопарк е с най-голяма средна възраст.ИЗВОДА: Властта в България угажда на безумния порив на населението да се вози на всеки барутник намерен в автоморгите на Италия. Горните страни при по-висок стандарт имат по-малко НО по нови коли.
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз смятам ида взема един маркер с боя и като мина покрай такава мац фругия път с отверката да боли повече.Н а един такъв няколко пъти му поставях камъни на капака повече не посмя да я качи така чр гЪнЮ само така де лекува
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо номерата на колите не се виждат?
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По белите държави минават полицаи и правят снимки с дата и час и фиша ти идва по пощата . А някъде минават с една кола като тази на гугъл мапс и резултата е същия.