Арест след видео: Да тренираш питбул с живо коте за "стръв"

Клипът е заснет от съпругата му в присъствието на малолетното им дете
18 окт 2017 18:10,
85
Арест след видео: Да тренираш питбул с живо коте за "стръв"

Мъжът, изполвал живо коте за стръв за питбула си, е арестуван. За жестоката тренировка стана ясно от видео, качено от насилника във Facebook.

Задържаният е 32-годишен жител на Тутракан. Той е арестуван за проявена жестокост към животни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Още по темата

Полицейската проверка по случая е започнала веднага след публикуването на скандалното видео, което е предизвикало възмущението на много граждани, се казва в съобщението.

Установено е, че клипът е заснет от съпругата на тутраканеца в присъствието на малолетното им дете на 16 октомври.

По-рано Dnes.bg публикува кадрите, на които се вижда как собственик на питбул обучава кучето да гони плячка. За стръв обаче ползва живо коте.

Профилът на мъжа - Пламен Петров, вече e свален от Facebook, вероятно докладван. Въпреки това природозащитници са свалили кадрите предварително.

"Той има жена и прекрасни деца, които вероятно ще наследят извратеното мислене на родителя си", отбелязват защитници на животните.

Резултатите от проверката ще бъдат докладвани на Районна прокуратура-Тутракан, пише в съобщението на Областната дирекция на МВР в Силистра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
6
 
40
 
! Отговори
Бай Пешо преди 6 години
Този когато и да го пребиеш, все ще е късно....
42
15
 
30
 
! Отговори
хардов преди 6 години
обичам животните повече от хората, те са умни, добри, чисти, 80 % от хората са ***.
41
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо ново такива като този са хиляди даже стотици хиляди. Това са безгръбначни същества без грам сиво вещество и без нито една гънка в кратуната си!. Да измъчваш невинно животинче което е беззащитно ето това няма как да го приема. Този веднага да се вкара в затвора при бай Ставри. Човека е строг но справедлив. Ще го научи на много неща и най вече ще го направи булка на ***!
40
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТИПИЧНО ОТРОЧЕ НА БЕЗБОЖНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТРОЙ!!!ТОЧНО ТАКИВА СА ПУТЛЕРОЦИДИТЕ!
39
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до веско.Какво е това "диви роми"?Защо само у нас наричаме *** с измислено име ? ЗАЩО?Защо в Англия, Франция, Италия, Германия все ги наричат gypsy а не romans?Ей това е нещо което от години се чудя и никой не ми отговоаря.даже админите ми трият пост-а , гледайте как ще ме затрият ей сега
38
4
 
4
 
! Отговори
ЧОВЕКОЯДЕЦ преди 6 години
До Анонимен ...освен човечета-ям всичко!!! миризливи пидали също.
37
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям си що за жена е това, щом стои и се забавлява как мало-умния и мъж измъчва малко котенце!99% от жените се разтапят като видят малко котенце, а тая мър-ла стояла и гледала как го измъчват!?! Трябвало и нея да я приберат заедно с из-рода
36
5
 
22
 
! Отговори
Бау преди 6 години
До ВеселинАко имаше повече хора като теб в България, щеше да е много по различно. За жалост повечето са егоисти, които много 'обичат' децата, но мразят всички животни. Обичат само и единствено себе си ...
35
4
 
21
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Ще се отърве за жалост въпреки, че има закон. Дано поне се изръси за адвокати и рушвети.
34
4
 
48
 
! Отговори
Веселин преди 6 години
Искам зоополиция да има в България .Искам като занеса коте или гълъб в някоя уж организация за защита на животните, да ги приемат, не да ме връщат с думите: не е защитен вид, изхвърлете го някъде.Искам закони за опазването на животните.Гледам от малко едно коте, майка му, беше убита от диви р.оми .Наблюдавам го и ми прави впечатление, че е по-умно от 50 % от познатите ми от града в който живея. Повечето животинки са беззащитни и имат нужда от защита, както са децата ни .
33
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучешките боеве са забранени със закон. Интересно е при това положение защо не са забранени за развъждане породите кучета селектирани специално за кучешки боеве! Постоянно стават инциденти с такива кучета и особено с питбули. Да не говорим, че тези породи са магнит за психопатите от рода на този извратеняк на снимката.Трябва да се знае, че породите специално създадени за кучешки боеве са извънредно агресивни и не би следвало въобще да се развъждат от хора без хабер от кучета.
32
4
 
17
 
! Отговори
186 преди 6 години
Изкуствен интелект, стъпки по луната ..., а няма един *** тестер, та като тръгне да излиза токова като 30, акушера да му набие канчето с един черпак, та никога повече да не се покаже. Гмеж негодная.
31
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто още едно семейство д.били в чалга държавата.
30
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте говорили глупости - няма забранени породи, но има закони които регламентират отглеждането им и ако не ги спазваш - тежко ти.Но у нас е по-различно. Все пак сме лидерите на ЕС. Да не забравяме, че и начело на държавата е най-мъдрият, пръв и пресветъл Партиен ръководител.
29
19
 
5
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Ти си някаква дърта изкрейзила вещица реститутка, за която най-добрият приетел е смрадливата ти котка, нали.
28
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В нормалните държави от Европа тези породи са забранени. Ама в пропаднлата българска *** всеки прави каквото си иска защото било "демокрация".
27
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не разбирам защо е целият този шум и истеризиране по темата.Явно има хора без работа, които само чакат да се появи поредната изсмукана от мръсните пръсти на някой журналист статия и да пишат коментари под нея.
26
35
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е забранено от закона. Още повече, че с такива бездомни котета е пълно по всички градове и села. Само разнасят зарази по децата.
25
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мразя кучета и кучкари.
24
4
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Искам да ви кажа, че 80% от гледащите и разхождащи бойни кучета са хора с огромна доза комплекси. Искат да бъдат , забелязани, занчими фактори, искат хората(обикновените) да се страхуват от тях, защото разхождат кучета-***. На такъв, ако нормален и възпитам човек му направи забележка ризкува да нъде настанен в хирургията. А много ми е интерсно такива кучкари каква песен запяват, когато някой с мъжко сърце извади "Макаров"-я. Да видите тогава как искат правосъдие за кучетата си.