Намериха невзривен боеприпас, унищожават го утре

Военните предполагат, че е противопехотна мина
22 окт 2017 22:13,
11
Намериха невзривен боеприпас, унищожават го утре
Снимка: Булфото, архив

Специализиран екип от батальона на Сухопътните войски в Хасково ще унищожи утре невзривен боеприпас, открит в землището на с. Бук, област Кърджали, съобщиха от Министерството на отбраната /МО/.

Сигналът за намерения в района на две гранични пирамиди боеприпас е бил подаден днес в Министерството на отбраната.

От МО допълват, че след първоначалния оглед се предполага, че това е противопехотна мина. За да не бъдат допуснати инциденти, районът се охранява от части на Гранична полиция. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: минакърджалибоеприпас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да ви имам и армията и военните , предполагали били че е противопехотна мина , толкова ни е армията да не могат да различават бойните средства .
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го закарат в Банкя да го взривят!
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еми да отива армията да я обезврежда, нали затова вземат един куп пари по 600лв/месечно .
7
0
 
7
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Бил и видял Приятел, да спориш с такива, ако ще и от позицията на опита, е безсмислено. Все едно е да спориш с радиото. Едно си знаят, едно си говорят. Когато обаче нещата станат сериозни, а това е на път да стане скоро, близките години, сами ще се убедят, и то по доста болезнен начин, че "Совите не са това, което са".Но, ще е късно. Какво да се прави, присъщо е на младостта да мисли, че всичко започва от днес, и тези филми не сме ги гледали.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 4.Нашите и вашите, жените и децата ни, не са тръгнали да минават през границата, и то-нелегално. И срещу заставите, срещу Гранични Войски ли има споразумение, че държавата ни е разграден двор от всякъде, даже и през новата ограда?А за годините ми-със сигурност са повече от твоите, и помня времето, когато даже и животно със шап не можеше да премине през границата, да не говорим за масово избиване на заразенидомашни животни в граничните села, нямаше и бежанци, но имаше Държава.
5
1
 
9
 
! Отговори
Бил и видял преди 6 години
Много екшъни гледате дечурлига.Казарма не сте помирисвали.Всичко знаете само че реалният живот и този в интернет са съвсем различни неща.За вас всичко е игра.Ех келешчета мамини,да ви пратят наряд на кльона да ви видя какви ще ги приказвате и как ще перете *** ***.
4
4
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Абе многознайко ти запознат ли си със СВЕТОВНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ за забрана на противопехотните мини.Колко години отне докато го подпишат над 160 държави и е едно от малкото неща за което се споразумяха и политически противници.Вие за това сте на това дередже в Северозапада,защото още се кълнете в Септемврийското въстание -23 година.Аман от умници! Мините не избират наши,ваши,жени, деца,хора,животни .Какъв си ти бе?И на колко си годинки?
3
6
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Разминирайте навсякъде, както преди години, за да е по-лесно преминаването.Нали така? Евро и Нато директиви, а ние като послушно пуделче, очакващо награда-лакомство, изпълняваме ли, изпълняваме, че и до ден днешен....Чак раздвоение на личността получиха някои, не знаеики на кои да угодят вече ,от новите ни господари, че вече не знаят "на кои хора са", кой е врагът, на кого да се кланят и молят за туристи и инвестиции, чии самолети да купуват, и най-вече -кой е националния ни интерес.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да я оставят ще вземе някой от безценните бежанци да пострада после целият филм колко много се пази границата отива по дяволите.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"От МО допълват, че след първоначалния оглед се предполага, че това е противопехотна мина"Вие луди ли сте, това е на границата с Турция, оставете я там. За протокола напишете, че сте я обезвредили. Нека да си свърши работата.