Мизерия, боклуци, миризми... Роми от "Максуда" се оплакват от сметището

Искат то да бъде разчистено, въпреки че те хвърлят отпадъци
25 окт 2017 15:10,
85

Снимка: Булфото

От адска миризма се оплакват жителите на ромската махала "Максуда" във Варна, която се носи от най-популярното незаконно сметище в града.

Местните се надяват боклуците да бъдат разчистени, макар че самите те ги изхвърлят, разказва "Булфото".

През зимата ситуацията е търпима, но през лятото – непоносима.

Огромното незаконно сметище се намира в близост до улица "Княз Черказки", в териториите на районни кметства "Одесос" и "Младост".

Местната власт и в двете кметства е наясно с проблемите и кметът Иван Портних обеща боклуците да бъдат разчистени.

Общинарите припомнят, че преди три години е било извършено основно почистване. Били извозени тонове боклуци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
И всичко това само за една година са го "събрали" !Всяка година едно и също, общината чисти, а те си хвърлят и-и-и-и така.
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
роми в собствен ...
51
0
 
13
 
! Отговори
европеец преди 6 години
защо не хвърлят *** в контейнерите за ***.Района на Максуда е най-мръсното и гнусно място не само във Варна, но и в Европа.*** си хвърят ромеите по ската ив канала минаващ покрай автогарата.Има стотици тонове *** по ската, нека щго покажат телевизиите, нека от БХК да се явят и да почистват, нали са защитници нанеграмотните и живеещи от социални помощи.Чакаме телевизиите.
50
0
 
21
 
! Отговори
Край преди 6 години
А са ги изчистили а са измрели. Ромейте без мръсотия не могат. Напишете в Гугъл - ужасите на река Ганг. Ще видите индииските роми как си хвърлят умрелите в реката и пият от нея. Ще видите трупове дето ги разнасят кучета до къпещи се ромейчета. По голем йога-философ от рома нема - нищо не може да го събори.
49
0
 
16
 
! Отговори
евроатлантик преди 6 години
Смиреност,толерантност ,премеримост пред ромския произвол.Всеки ром трябва да е на соцялни ,плюс инвалидна пенсия,дискриминацич ромите да работят.
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като им пречи миризмата да си направят бу.нището по-далече, а не под прозорците си.
47
5
 
8
 
! Отговори
ОБАЧЕ преди 6 години
Ромите от "Максуда" се определят като турци
46
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 58Забрави да кажеш,че Путин е евреин!
45
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам да се въведат сериозни наказания за замърсяване. Който хвърля ***, да го арестуват и после глоба плюс обществено-полезен труд. Такива наказания трябва да има и за собственици на кучета, които не почистват след домашните си любимци. Който откаже да се труди - затвор. А в затвора - хляб и вода, един плод или зеленчук на ден за лентяите. От затворниците, който се труди да получава добри условия на живот - баня, качествена храна, ТВ и Интернет.
44
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Местните се надяват *** да бъдат разчистени, макар че самите те ги изхвърлят, разказва "Булфото"."Ахаххах това е връх на наглостта.
43
0
 
19
 
! Отговори
Категоричен преди 6 години
"Не ревете нали вкарахте т.н патриоти във властта за да оправят въпроса с ман.......галите защо сега не ги питате какво правят?"П.П.Ами същото като "демократите" от умрялото СДС: Лапат, лапат и като се налапат ще се спотаят!ПРИМЕР: Да чувате вече "големия" / ОГРОМНИЯ / поборник за демокрация Александър Йдрданов? / Защото човечеца си взе крайбрежния булевард във Варна.ОЩЕ примери трябват ли?
42
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ревете нали вкарахте т.н патриоти във властта за да оправят въпроса с...... защо сега не ги питате какво правят?Или ще ги оставите спокойно да си папкат.
41
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хвърлят *** и палят. После - някой да им чисти, както им плащаме да мързелуват. Крадат, убиват... и с жалните оченца - видите ли колко сме добрички. Айде - писна ни вече. Ако няма какво да правят - да залесяват изсечените от тях гори, за да си заслужат помощите, които им даваме.
40
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се изринат причинителите му, сметището може да остане-няма да пречи на никого и проблема ще е решен дълготрайно.
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
този етнос е подпомаган и защитаван от политиците, дори Франция пропищя от тях а нас питат ли ни...
38
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мизерия, ***, миризми... Роми-ТОВА ОБЯСНЯВА ВСИЧКО
37
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека да ги изпратим по живо по здраво в Европа да си ги отглеждат, ние сме прекалено бедни, за да издържаме толкова множащо се, неработещо и неучещо "малцинство"
36
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
слушах 2-*** от етноса да си говорят на спирка, единия каза - Ние вече се отопляваме, у нас е горещо, чак се отворили прозореца, другия му отговаря - То добре че не плащаме...Та драги сънародници, ние работещите, не можем да си позволим да се отопляваме, но виж тези същества са под специалната защита на нашите депутати, защото нищо не се прави, тези да бъдат принудени да работят и плащат!
35
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
драги българи, длъжни сме да издържаме този етнос, да му почистваме и да му осигуряваме подходящи жилища, те не са длъжни да правят нищо освен да крадат, осир,ат всичко до което се докоснат и да не работят и учат! Важен е електората на другите престъпници, които пак за наша сметка живее в лукс, тези в другото гето - НС
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подозирам, че ако се премахнат незаконните постройки там, рязко ще се подобри хигиената в квартала