След ада в Бургаско: Кал, покъщнина пред домовете...

Приоритетно продължава почистването в село Равнец
30 окт 2017 19:35,
5

Снимка: Булфото

Продължава почистването след наводнението в бургаското село Равнец, където днес се включиха и военни от базата в Атия.

Извършва се масова дезинфекция в засегнатите от водното бедствие райони, като приоритетно се работи в село Равнец. Кметът Христо Колев синхронизира работата по разчистването на калта.

Пред много от домовете пострадали от потопа има струпана повредена покъщнина, пише "Булфото".

Всички умрели животни вече са извозени и опасността от зарази засега е предотвратена.

Със заповед на кмета на Община Бургас Димитър Николов частичното бедствено положение е отменено, считано от 12.00 часа днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Над един милион лева са били отпуснати от ЕС на Бургаски окръг, за да се подобри системата за сигурност и ранно предупреждение, да не се случва това с язовирите. Както разбирате, парите са откраднати и нищо не е направено. Къде са парите и кой е виновен, хората да загубят имуществото си? Суджуклиите са откраднали тези пари и кмета Николов трябва да носи отговорност. Защо Цацаров на възбуди разследване? Така са се омазали в кражби и измами, че е крайно време да се разкара Суджук ефенди и Шайката.
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Четири тона суджукНе си прав за магнолиите.Вчера във вестник "Блясък Тквунски" прочетох соедната обява:"Издирва се негодник, преп.кал Магнолията Борисова с уранова урина . Тя Вехне. Съхне и Опашката на Тиквата, но това е поправимо - в Симитли присаждат Опашки на Тикви.Верно , че ги слагат Отзад, но нема лошо."
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
?? И кво от това, наводнения има по цял свят от хиляди години. Лошото е че градо- и сградоустройството не са си взели поука.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има напредък, вече има наводнения през всеки сезон.