Любовта е светлина, буквално! Цял блок грейна: Омъжи се за мен!

Апартаментите в един панелен квартал "светнаха" със съдбовното предложение
2 ное 2017 14:45,
25

Светлината на любовта! Но този път не само като блясък в очите, но и с десетки електрически крушки в тъмнината на един панелен квартал. С тяхна помощ Сашо от Пловдив направи едно от най-нестандартните предложения за брак, за което може да се сетите. И, разбира се, Катя нямаше как да му откаже.

В името на любовта на младите цял жилищен блок в Града под тепетата потъна в тъмнина, за да може малко след това, използвайки силата на светлината, апартаментите в него да светнат така, че да изпишат една по една буквите на заветното ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН.

Впечатляващото видео вече обиколи социалните мрежи и още един път показа, че романтиката в живота ни е всичко друго, но не и отмряла, пише "Дарик".

Зад всичко, разбира се, стоят много приятели и добро планиране.

Екатерина и Сашо се запознават още в гимназията и над 8 години са неразделни. Катя била единственото момиче в класа в техническото училище, което и двамата посещават. Сега младата жена е инженер, но има интереси в областта на психоанализата, а хобито ѝ е фотографията.

В името на любовта си към Сашо тя се посвещава на неговото хоби - планинарството, а най-голямата ѝ мечта е да открие приют за животни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво, свестни комшии!
1
5
 
25
 
! Отговори
9 преди 6 години
Някой е гледал "Хакери" ;)