Мъж загина при катастрофа на изхода на Дулово

Пътното произшествие станало заради отнето предимство
2
Мъж загина при катастрофа на изхода на Дулово
Снимка: архив, БулФото

76-годишен мъж е починал след пътнотранспортно произшествие на изхода на Дулово. Катастрофата е станала около 12.45 часа, съобщиха от полицията в Силистра за Радио "Фокус" – Шумен.

Мъжът е бил зад волана на лек автомобил "Опел" и по първоначални данни е отнел предимство на лек автомобил "Ситроен", вследствие на което двете коли са се сблъскали.

76-годишният мъж е починал на път за болницата. Другият водач, на 52 години, и негов спътник, не са пострадали.

Дежурна оперативна група извършва оглед на местопроизшествието. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФАКТ. По всичко личи че нямаш напредстава колко катастрофи с убити стават в европа. Живея от 20 години в Норвегия работя като международен шофьор с Норвежки тир. Обикалям цяла Европа и съм свидетел на всекидневни катастрофи със жертви. Ако си мислиш че само в БГ стават катастрофи в голяма грешка си. Даже тук всяка една катастрофа взима жертви. Това е така защото скороста с която се движат надвишава тази в БГ два пъти. Така че който ти е казал че в БГ са най много катастрофите те е излъгал.
1
3
 
1
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Много неприятно, но неизбежно се случват такива неща.И въпреки,че България е страната с най-много жертви на ПТП в Европа то трагичните инциденти в сравнение с времето на мракобесния комунизъм са намалели ДВОЙНО въпреки, че сега автомобилите са 4 пъти повече.