Издирват 24-годишната Доника. Виждали ли сте я?

Тя е от Капитан Андреево и е в неизвестност от три дни
28 ное 2017 13:30, Василия Пейчева
8
Издирват 24-годишната Доника. Виждали ли сте я?
Доника Маргичева

Полицията издирва 24-гoдишнaтa Дoникa Mapгичeвa oт свиленградското ceлo Kaпитaн Aндpeeвo. Момичето е в неизвестност от 25-и ноември.

Полицейски екипи и доброволци са претърсвали района около селото през последните няколко дни, но без успех, пише БНР.

Poдитeлитe нa Дoникa умоляват гражданите, кoитo разполагат с инфopмaция за нейното местонахождение, дa ce обадят на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
владимир преди 11 месеца
И какво стана сега. Дойде майка и мастията със двата дебелака взеха я за да могат да живеят на готово със парите който държавата е отпуснала за нея и онези дибелаци да правят още по големи шкембета със готови пари и да продължават да источват здравната каса и парите на България и българите. Разбрах аз какъв е бил планът да се изкарът българите 85% болни за да може определени хора да точат парите на здравната каса чрез схеми и да живеят на готово да правят дебели шкембета.
5
0
 
1
 
! Отговори
владимир преди 11 месеца
Момичето е у дома и живее с мен. Тя каза че е достатъчно голяма и нямало нужда да обеснява на майка си къде ще ходи с кого ще живее и така нататък. Въпреки всичко аз и казах да каже на майка си че тръгва с мен но тя не ме послуша защото била решила да живее с мен без да обеснява личните си работи с майка си, поради тяхни си женски работи. Всичко е наред не дейте вдига паника моля ви.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Дано е на гости някъде.
3
1
 
9
 
! Отговори
Българка преди 11 месеца
Дано да намерят момичето! Дано Доника се върне у дома си жива,здрава и невредима!
2
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Избягала е от властните си родители от село. На 24 години тя е жена, не момиче и е време дс мисли за сериозна връзка и семейство, а на село освен затъпяване, депресия и изолация, на един млад човек друго не може да се случи.
1
3
 
23
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 11 месеца
Браво на Днес БГ - преди няколко години се даваха лицата на хора - които са обрали убили и т.н. хора или банки - Ние форумците тогава пишехме - защо само тях - а защо не давате снимки на изчезнали хора - загубени и т.н. а давате снимки на хора обрали банки ?? Сега вече се появи трайна практика да се показват снимки на издирвани хора несвързани с обири и убийства- Хора на които може да помогнем -- в тяхните социални психически проблеми - Браво на Днес БГ !!