Мистерия! Слeд купон – младеж почина в съня си

12-класника Кристиян не давал признаци, че има проблеми
Обновена: 28 ное 2017 09:24 | 28 ное 2017 09:15,
43
Мистерия! Слeд купон – младеж почина в съня си
Починалият Кристиян. Снимка: "24 часа"

Смъртта на 18-годишен младеж потресе и озадачи врачанското село Борован.

Кристиян Братоевски учел във врачанската гимназия по търговия и ресторантьорство, затова баба му отишла да го събуди вчера сутринта. Възрастната жена се изплашила когато установила, че внукът й не дава никакви признаци на живот и се обадила на спешна помощ и в полицията.

Пристигналите медици само констатирали, че момчето издъхнало часове преди баба му да влезе в стаята. Според близките на 12-класника Кристиян бил през уикенда с приятели в къща за гости във Вършец и не давал никакви признаци, че нещо със здравето му не е наред.

Тепърва аутопсията на починалия абитуриент ще изяснява причините за кончината му. От ръководството на гимназията отказаха да коментират разпространен сред съученици на момчето слух, че вероятно е злоупотребил с упойващи вещества.

Родителите на Кристиян работят в чужбина и веднага били уведомени от по-големия брат на починалия за трагедията.

От полицията пък съобщиха за "24 часа", че вече е започнало разследване по случая и се издирват всички свидетели, които са били заедно с Кристиян в часовете преди да издъхне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
8
 
19
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Истинска трагедия!Изгледано момче!Ще пише ли днес.бг за резултатите от аутопсията?Нещо не ми се вярва версията с дрогите
15
22
 
9
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 6 години
Мистерия, колко да е мистерия ... неграмотен селянин взел фалшива дрога ... нормално за бг
14
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vseki treti balgarin napuska stranata i bliskite si za parche hlqb !
13
10
 
40
 
! Отговори
Врачанин преди 6 години
Мистерия без купон.Тия дни в Монтанска болница почина здрав мъж на 49 г. след операция от язва на стомаха.Представяте ли си , какви доктори имаме. Били се образували тромби...А вие какви мерки взехте да не се стигне до тромби? И на кого да се оплачеш? Две сирачете от лекарска немърливост.Бог до го прости.Беше чудесен човек.
12
11
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Трагично 2"Стабилността" е основно в портфейла на Боко който вече е по богат от краля на Саудитска Арабия.А сега толкова си е повярвал че и на дипломат започна да се прави.България е Адът на земята.
11
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новите банкянски амфети се оказаха нещо не съвсем сполучливи.За последните 3 месеца това е 8-ми такъв случай.Бог да го прости.
10
11
 
27
 
! Отговори
Марихундела преди 6 години
Това е работа на дизайнерските дроги дето Бат Боко си ги пръска из България и дето не ги ловят нито дрегери нито проверки , нито митничарчета .Тъй ще е докато държат нелегелна зелената билка .Това е само началото на серия от откачили , починали и здраво контузени български младежи .
9
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скапана ГМО храна + китайски опиати
8
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друсат се като невидели после "потресени" и "учудени".
7
8
 
65
 
! Отговори
Некой си... преди 6 години
И каква е връзката между родителският контрол и опиатите? Никаква. Аз като съм израсъл с родителите си, по купоните си пийвах сериозно, и трева съм пушил, родителите не са били на купоните и правех каквото си искам. Родителите винаги научават последни за пороците на децата, без значение дали работят в чужбина или не. Всичко е въпрос на това в каква компания си. Народът го е казал - с каквито се събереш, такъв ставаш. Жалко за момчето.
6
3
 
33
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
има разни коварни болести дето наистина те убиват без никакви предварителни признаци, като сина на плевнята, обаче са много редки, по-вероятно съучениците му дето шушукат за опиати разни да са прави.
5
5
 
58
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До ТрагичноНе...това е личния избор на родителите! Да си родиел не означава да осигуриш последен модел телефон и оригинални маратонки на децата си, ''захвърляйки'' ги при баба и дядо....да си родител значи да възпитаваш, да изслушваш и да споделяш с детето си радостните и тъжните моменти...но не по Скайп...Бабата и дядото са си баба и дядо...и не могат да бъдат майка и баща!
4
3
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 6 години
Това е!
3
18
 
33
 
! Отговори
ГЕРБЕР преди 6 години
Какво ни интересуват тия работи , бе ? Роми убивали , насилвали , крадяли Български баби и дядовци ... Български деца били болни и умирали ... Катастрофи ... самоубийства... Българската Нация се топяла ... заплатите и пенсиите били ниски ... ?!?! Кво ни дреме , бе ? Важното е , че НИЕ СМЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА. ПРЕИЗБРАХМЕ ВОЖДА. МАЧКАМЕ ЗДРАВО НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ИЗБОРИ И ПРИБИРАМЕ КИНТИ , ОТКЪДЕТО НИ ПАДНЕ! .......
2
11
 
69
 
! Отговори
Трагично преди 6 години
Аз не видях нито едно починало дете чиито родителите да не работят в чужбина. Не знам дали е случайност. Но докато "родителите" заработват .. децата им ***. Всички са в чужбина.. децата израстват с бабите си. Семейство на практика няма! Това не е нормално и не мога да го приема. Това ли е стабилността и подема за който Борисов говори постоянно?
1
9
 
3
 
! Отговори
ко речи преди 6 години
слуд ?