67-годишна загина на място при тежка катастрофа край Варна

Съпругът й загубил контрол над колата и се блъснали в "Пежо"
2 дек 2017 18:20,
9
67-годишна загина на място при тежка катастрофа край Варна
Снимка: Архив, Булфото

67-годишна жена загина на място при тежка катастрофа край варненското село Калиманци, други двама са в болница, пише "24 часа".

Инцидентът станал около 10 часа сутринта, на около километър и половина след селото, в посока към Варна.

75-годишният съпруг на загиналата изтървал контрола над семейния "Фолксваген" при излизане от десен завой, навлязъл в банкета, свил рязко вляво и се блъснал странично в движещо се по пътя варненско "Пежо".

Съпругата на виновния шофьор загинала на място. Самият той е настанен в болница с комоцио и натъртвания.

Със счупени ребра в болница е и 50-годишна жена, пътувала на седалката до шофьора в "Пежо"-то.

Работата по изясняване на детайлите и обстоятелствата около случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
5
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Най-страшни на пътя са младоците до около 40 годишна възраст, защото си мислят, че са изключително добри шофьори, и не преценяват правилно възможностите си и тези на колата, която шофират. Опасни са и шофьорите между 40 и 55 годишна възраст, защото много от тях наваксват за неизживян живот. Най-безопасно шофират тези на над 55 годишна възраст. Разбира се винаги има излючения, но това е масовият случай. Мен много повече ме е страх от някой младеж на пътя, отколкото от 81 годишния баща на номер 1.
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека ти каза, че има над 30 годишен стаж зад волана и баща му е на 81 години, а ти го наричаш "смешен младок" и го обиждаш на възраст. Що за олигoфрeн си?
6
7
 
6
 
! Отговори
от 1 до 5 преди 6 години
Умнико, нарочно писах колко е годишен, че да знаете какви хора карат по-пътя. Не се обиждай на тема възраст, но аз с удоволствие ще отида на нов изпит по каране/ листовки и каквото ми кажат, защото мисля че е правилно така. Ако ти си мислиш че няма какво повече да учиш-от такива най-много ме е страх-особенно на улицата!!
5
2
 
16
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Баша ти на 81 години най-вероятно шофира по-добре от теб. Много сте ми смешни разни младоци, на които морето ви е до колене, как си мислите, че вие всичко можете и знаете, а тези над 60 години са някакви изкуфели старци. Е, много скоро и вие ще сте на над 60 години и някакви други без много акъл ще гвоорят за вас същото, а вие може би ще сте разбрали къде зимуват раците.
4
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Зимни гуми с големи грайфери два пъти по малко сцепление с пътя от обикновени гуми!КАТ и тиквениците ни избиха!
3
10
 
17
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 1Прав си ама някой ти сложил минус.Вчера един на тази възраст излезе на 5 м пред мен от паркинг.Въобще не се огледа.Съмнявам се дали разбра какво щеше да стане.След 65г трябва да има тестове за шофиране.
2
7
 
9
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Пълно е с некадърни шофьори...любители и аматьори. Трябва да се внимава много, сложно е!!
1
11
 
17
 
! Отговори
лош е и контрола преди 6 години
Баща ми има редовна книжка и кола и вече 10г не можем да го накараме да я унищожи/ върне в КАТ, а е на 81г и кара даже в града. Аз мисля че и КАТ има вина, защото не прави проверовъчни примерно на 5 или 10 години. Карам повече от 30г и досега никой не ме препитвал-просто като изтече срокът отиваш и без въпроси ти дават нова книжка, можеш ли,не можеш ли-няма проблеми....абе чудо-държава