Убитата на "зебра" в Благоевград Фатиме учела за сестра

Момичето бе пометено от камион, натоварен с пясък
55
Убитата на "зебра" в Благоевград Фатиме учела за сестра
Снимка: БулФото

19-годишната студентка Фатиме, която бе убита от камион на пешеходна пътека в Благоевград, е учела за медицинска сестра. Тя е била първокурсничка в ЮЗУ "Н. Рилски", съобщи "24 часа".

Още по темата

Момичето бе пометено от камион МАН, натоварен с пясък, докато пресичала улица в близост до студентските общежития на път за лекции. 

Фатиме е завършила гимназия в Белица и е приета за студентка с успех 5,64.

Окръжна прокуратура – Благоевград е образувала досъдебно производство за извършеното престъпление. 

Шофьорът на камиона Илия Шопов, на 53 г., е задържан в полицията. Тест с дрегер, а и кръвната проба показали, че не е употребил алкохол.

Под наблюдението на Окръжната прокуратура по делото се водят активни действия по разследване на трагичния инцидент – оглед на местопроизшествие, разпит на свидетели.

Иззети са и записи от камери наоколо. Експертиза ще покаже с каква скорост е карал шофьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Сузана преди 6 години
До Mars Кажете ми моля Ви в коя държава живеете ако не е тайна. И ние с моето семейство обмисляме да се изнасяме оттук. нетърпимо е.Благодаря ви предварително. Питам просто така за информация и съвет.Светли празници ви желая от сърце!
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
kajete si pone edno samo tova dano sme po dobri pomoga
32
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
az sum studentka i znaete li kakvo vijdam navsqkude okolo men hora koito neznaqt kude se namirat vechno burzate za nqkude parite ne vi pravqt hora naucete se 800 lv sa nishto za bulgariq primerno stiga burzahte osuznaite se malko ne e normalno tova koeto pravite kvo poveche iskate semeistva imate rabota imate deca imate,nie sushto sme taka no sme po mladi ot vas tova e razlikata vqrvaite malko v malkite neshta stanete po dobri s edna usmivka pak pomaga vie prosto nqmate jelanie za jivot
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина много голяма трагедия.Да почива в мир момичето.
30
1
 
0
 
! Отговори
Су 34 преди 6 години
До MarsМного се притеснихме, че ти няма да се върнеш!
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 2Да, първият коментар е не само на ***, ами и на пълен кре-тен!Дано се случи и на неговото дете някой ден същото!Пожелавам го от сърце.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мръсният из-род убиец, с колко ли е карал в населено място?Да се качиш на 20 тонна машина и да убиеш човек на пешеходна пътека - Г А Д !
27
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки Божи ден съм на геврека и искам да споделя, че все по-често започвам да изпитвам страх да шофирам. Имам чувството, че народа вместо да стане по-толерантен и разумен след като чете за такива трагедии става точно обратното. Това касае всички участници в движението, както "живите мъртви" - пешеходци без грам култура, облечени в черно смело пресичащи вечер, ходещи по средата на пътното платно с телефона и т.н. до "бързи и яростни" -нагли джигити без грам мозък и съвест, потенциални убийци !
26
0
 
7
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
На такива в света им викат тайлгетър и доколкото знам е престъпление ,ама тук си е практика ,някое *** с 10-20 бона прахосани за ретро премиум ,да си те притиска ,че видиш ли жените по света са се свършили или сме най-великите.Тези с големите камиони и те ,сакън шефа им ще му паднат ...те ако не летят из града ,да му работят.Виждал съм ги и е ненормално с толкова тежка ,голяма и опасна машина да караш с повече от 20-30.
25
4
 
35
 
! Отговори
Mars преди 6 години
Имам огромния късмет да живея в бяла държава от дълго време. Това да бъде прегазен човек на зебра граничи с научна фантастика. Зебрата е неприкосновена, дори само когато е приближавана от пешеходец. Няма камион, няма автобус, няма дяволи, всичко живо спира и чака, ако ще и на столче да седнеш по средата. Има чувството, че и ако влакове минаваха през нея, и те щяха да спират. Та така е в белите държави. И за това, никога няма да се върна да живея в България. Това е тъжната истина
24
1
 
3
 
! Отговори
27 преди 6 години
До 25Еми таквиз като тебе деМбили да не изпалдна в истерическа радост в някоя каца за зеле и да станат чПеп за зеле . Много си умен ,радост за майка си и баща си навярно ,само да се гордеят с такъв син -деМбил.
23
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
25, гушни си номер едно и ходете ... вие си знаете по-добре!Остави ненавреме отишлите си от тоя свят на мира и уважавай скръбта на близките им. И не дърпай дявола за опашката, защото никой не е застрахован от това един ден да се прибере и да го "зарадват" с подобна вест.
22
0
 
21
 
! Отговори
NVM преди 6 години
Лека му пръст на момичето! Животът стана толкова страшен, че излизаш и не знаеш дали ще се прибереш отново невредим! Искрени съболезнования към всичките ѝ близки! И поздравявам нейните колеги, които се събраха пред Бонжур и почетоха паметта ѝ! Тук участъкът е ужасен и трябва спешно да се вземат мерки! Не знаеш от къде ще искочи било то кола или пешеходец! Работата ще се оправи само с кръгово или светофари! Пешеходните са страшно дълги, коли се спират от двете страни и няма никаква видимост!
21
1
 
44
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Имам и друг случай: спирам, за да мине по пешеходната пътека майка с количка, а зад мен "баровеца" с джипа святка с фарове и набива клаксона като луд, за да ме пришпори да карам!!! Така и не проумях как може да има такива ненормалници! Ако нямаше наказание такъв бих му пуснал един контролен между рогите...
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще се окаже, че шофьора има чисто съдебно минало, постановената ефективна присъда от първа инстанция, ще бъде редуцирана до условна или до ефективна с общ режим, където ще се окаже бързо реабилитиран защото може да лепи плочки или да слага гипскартон.
19
0
 
22
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Вярно е, че има неадекватни пешеходци, но безотговорността при шофьорите е с умопомрачителни размери! Не знам дали някъде другаде в що годе цивилизования свят съществува такова безумно, нагло и арогантно шофиране. Една голяма част от шофьорите са тотално увредени и с абсолютно погрешни представи за процеса на управление на автомобил! ... Аз спирам преди пешеходната пътека, а този зад мен, изнервен от бавната ми реакция, че не съм минал през обувките на човека, тръгва да ме изпреварва и ужас!!!!
18
0
 
38
 
! Отговори
Pepe преди 6 години
Чета какво пишат 80% от хората и е страшно!!!За протокола активен шофьор съм и всеки ден съм в трафика..ама имам и малко дете и жена и родители.Не мога да повярвам, че има хора които си мислят, че ако карат с 50км/ч на 2 м от пешеходната пътека ще спрат!! Докато реагираш за 1 секунда се минават 14 метра!!! Учи се в 6 клас това!! Преди пешеходна, се кара с повишено внимание, намалява и почти се спира ако трябва!! Толкова ли е сложно!Бог да прости момичето!
17
4
 
29
 
! Отговори
Пешеходец преди 6 години
Гледам снимката,слънчево.Какви валежи,какви мъгли?!?Само в коментарите остава да напишат,че и пешеходците са виновни за ежедневните катастрофи.Шофьора е ДЛЪЖЕН,като види знака да се огледа,да намали и при нужда да спре при такова обозначение.Колко пъти сте гледали картинките,като сте се подготвяли за изпит.Дали е дрогиран на зебрата,дали лази,все тая.Ама тука сигурно е било така:Илия,къде си бе,хайде че чакаме пясъка,по бързо...Да почива в мир.
16
17
 
8
 
! Отговори
ззз преди 6 години
ВСЯКА една смърт на пешеходна пътека, НЕ САМО в София, тежи на ФАНДЪКОВА, която вместо да оправи столицата, купи цистерни с БОЯ и така мисли че решеава НЯКАВИ проблеми. А другите кметове повлякоха крак, та и те борят с БОЯ измислената "Война по пътищата"!Няма друг град в СВЕТА с по-малoумни "пешеходни пътеки" - убиици.По света пешеходна пътека от БГ тип се слага само по супер изключение и то с мигалки и много знаци за колите. А тук на 20м от двете страни на СВЕТОФАР - пешеходни пътеки!
15
3
 
10
 
! Отговори
Прокурора преди 6 години
До Съдията Таквиз като теб трябва да бъдат изпратен в турския зандам в Диарбекир да ти разкажат "играта" като другият бг в Германия ,за таквиз като теб и онзи в Германия без значение етноса си заслужават да бъдат мачкани в затвора ,щото каца за зеле не ставате .