Трансформация: Дегизирани като полицаи искат подкупи

Задържани са четирима души на възраст между 19 и 24 г.
15 дек 2017 20:08,
2
Трансформация: Дегизирани като полицаи искат подкупи
Снимка: архив, Булфото

Задържани са четирима мними полицаи, изнудвали за пари шофьори, съобщиха от ОДМВР - Хасково.

Малко след полунощ днес турски водач съобщил, че мъже в зелени полицейски униформи спрели управлявания от него товарен автомобил на разклона за автомагистрала "Марица" край Любимец и му поискали пари. Дал им 5 евро и си заминали.

След сигнала оперативна група веднага тръгнала към посоченото място. Междувременно друг турски водач съобщил от района на ГКПП - Капитан Андреево за същата случка, но уточнил, че не е спрял, тъй като автомобилът, с който били "полицаите", не бил служебен.

Минути по-късно криминалисти от участъка в Любимец установили и задържали четирима жители на Любимец, на възраст от 19 до 24 години. След като признали за деянието, са задържани за срок до 24 часа по образуваното досъдебно производство по член от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Да използваш полицейска униформа,за да вършиш престъпление,означава,че да си полицай е доходна престъпна дейност. Освен,че е подигравка с тази професия в България, показва колко са безнаказани и неуловими престъпниците у нас. Ами като дейност на полицията е да правиш протест,това ще се случва! Само ликвидиране на целия полицейски апарат и създаването на нов такъв ще реши тази тежка болест на полицията.
1
2
 
24
 
! Отговори
Откровение: преди 6 години
прокурорите и съдиите започнаха да се дегизират като плицаи, за да печелят повече от депутатите, които се дегизират, като депуртати, а инак са си чеpни ***.