Откриха мъртво 8-годишно момиче в Момчилград

По непотвърдени данни то е било със залепена с тиксо уста
Обновена: 17 дек 2017 15:42 | 17 дек 2017 14:08, Александър Попов
29
Откриха мъртво 8-годишно момиче в Момчилград
Снимка: Булфото, архив

8-годишно момиче е открито мъртво от майка си в Момчилград. Според непотвърдени данни то е било със залепена с тиксо уста, пише "24 часа". От полицията и от прокуратурата отказват каквато и да било информация по случая.

Детето живеело в апартамент в центъра на града с майка си, която работела на смени в местно предприятие. Тя открила трупа на детето, когато се върнала от нощна смяна.

Бащата на момичето работел в чужбина. Семейството има и по-голям син, който живеел в Турция.

Основната версия, по която се работи, е убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: МомчилградМВРубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СДСАбе глyпako кой ти каза, че това е демокрация ?Дано да отидеш да живееш в Русия хахаха червен цъpвyл
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП набира нови сили и си личи.
16
0
 
9
 
! Отговори
nina преди 6 години
В Блиц пише,че майката все още е на разпит в Полицията,също версията,че детето е удушено от жена...Горкото детенце,не трябва да има прошка за убиеца,който и да е той(или тя)!!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дете на 8 години само през ноща вкъщи? Това е безотговорност!!!! Помоли някои приятели, съседи. Особено в малък град, всички се познават. Варианти винаги се намират. На 8 г. през деня не е добре да остане само, та камоли през ноща. Колко случай имаше само тази зима на изгорели къщи и смъртни случаи, отново деца оставени сами. Ако децата можеха да се грижат сами за себе си, нямаше да има нужда от някой да се грижи за тях.
14
1
 
27
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Зъб за зъб,око за око ! Това е изходът от днес съществуващо законодателство ! Бог да прости невинната душица !
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да намират по-бързо този ***, защото хората ще живеят в страх докато не го арестуват!
12
17
 
32
 
! Отговори
СДС преди 6 години
Цената на лъжата наречена демокрация. Да погребаме децата си и да уморим родителите си. Да възкачим на власт еничарите, предателите и търгашите на национално достойнство.НАСКАЧАХТЕ ли се демократи?
11
1
 
41
 
! Отговори
Неа преди 6 години
И аз на 8 се прибирах сама от училище но сега не е така ... Пък и в една статия пише че момиченцето си е загубило ключа , което означава че някой е знаел на кой е ключа и че остава сама ... Това е по интересното . 100% е близък на семейството !
10
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До peshoКогато бях на 8, се прибирах сам от училище. Не седях сам. Събирахме се с братовчедите и братовчедките ми. Ходехме в градината и беряхме зеленчуци. Сами си правехме салатите. Пускахме газовия котлон и топлехме манджата. Можехме чиниите и пускахме прахосмукачката. Сега не е така. Разни и.диоти ни убеждават че 8-годишните са едва ли не олиго.френи и дори не могат да се хранят сами без възрастен да ги наблюдава. А ти, приятелю, си рожба на тяхното промиване на мозъци
9
3
 
23
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Бащата в чужбина майката нощна смяна.Махленските апаши са видяли своя шанс.Жалко за детето.
8
2
 
76
 
! Отговори
Неа преди 6 години
А според вас майката ако има пари ще ходи ли да работи нощни смени ???? Отговорност трябва да се търси не от майката а от тея дето ти оставиха работещи да умираме от глад !
7
2
 
172
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убийците не трябва да имат човешки права. Те не са човешки същества и не заслужават хуманно отношение. А тези на деца трябва да бъдат ликдирани веднага
6
77
 
24
 
! Отговори
Pesho преди 6 години
Тия хора как така оставят 8 годишно дете само в къщи. Незнам има ли закон и до колко години трябва да е детето че да го оставиш само.
5
43
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Майката веднага на полиграф, версиятА и е съмнителна жалко за детето.
4
4
 
69
 
! Отговори
гост преди 6 години
Встрани от случая, тъжна гледка представлява блока, в който е живяло детето. В други сайтове има снимка. Бедност, мизерия, грозота! Подобни евтини, мухлясали сгради има по бразилските фавели.
3
7
 
148
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв ужас, Боже... И в къщи да нямаш сигурност за детето си, а какво остава за улиците... Реерендум за връщане на смъртното наказание искам, не ме интересува ЕС!
2
1
 
125
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се откачва информация по случая? Какъв изверг може да причини такова нещо на детенце? Такива *** трябва да бъдат заличавани от лицето на земята. Мир на праха на детенцето и сили на горката женичка :(
1
4
 
139
 
! Отговори
Помак ултрас преди 6 години
В този иначе мирен и свободолюбив край стават в последните години едни от най-жестоките престъпления в България. Няма оправдание, няма извинение, няма милост за убийството на невинно детенце. Потресен съм. Мир на душичката й.