Черна Коледа: Четирима загинаха на пътя за Борован

Тежката катастрофа е станала между Девене и Борован
25 дек 2017 13:30, Александър Попов
43
Черна Коледа: Четирима загинаха на пътя за Борован
Снимка: Булфото, архив

Четирима души са загинали при тежка катастрофа на пътя между селата Девене и Борован, съобщи МВР, цитиран от "Фокус".

Още по темата

Причината за пътния инцидент е загуба на управление над единия автомобил. Катастрофата е станала към 11:40 часа на прав участък между врачанските села Девене и Борован.

Шофьор на лек автомобил е изгубил управлението, колата му е застанала перпендикулярно на пътя и в нея се е ударил друг автомобил. По първоначални данни, трима са загиналите от първия автомобил и един – от втория. На мястото се извършва оглед.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кофти гуми ,кола в 29 г. Купена книжка.Жалко за невинните само.
14
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошото е,че почити привикнахме и се примирихме с тези трагични събития.Неизправни МПС,неподготвени,самонадеяни водачи,занижен контрол,не искам да изреждам повече....Само едни самовлюбени некъдърни празнодърдорковци, на които все някой друг им е виновен ....
13
10
 
24
 
! Отговори
до 13 преди 6 години
Нищо общо няма Борисов бе. Той е тук само временно - от 10 години и нещо.Само минава така - ако има нещо лента да резне, винце да пийне, суджук да хапне.Какво ще се занимава с глупости.
12
7
 
19
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Никой не е прокълнат! Народа е ***!. Щом сам не можеш да си опазиш живота никой не може да ти помогне
11
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално, пияни чутури и лош път... малко от нас, малко от държавата
10
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осъзнайте се бре, аз с колата като вдигна над 80 км/ч по пътя към село и става трудна за управление, караш по дунавските вълни и незнаеш на къде ще те отхвърли следващата. С малко дъжд, лоши гуми или окачване и излиташ от пътя.
9
8
 
23
 
! Отговори
до 9 преди 6 години
Вчера загиналите бяха 12 и 34 ранени.До днес на обяд пък загиналите са 6 и 18 ранени.Обаче пък някой нагъват суджук и вдигат кръвното още от времето на Постите.
8
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простотията у нас вилнее на поразия, ***-a ци управляват държавата, министерствата, общините, болниците и колите. А когато про/така се качи на 5 ракии или е дръпнал една линийка, става юнак на юнаците. А между селата контрол няма, всичко пие и кара. Контрола е по градовете. И когато същият си е платил за книжката, започва да лети. И ето резултата.
7
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче пък Мутрагеньо разпространява снимки, на които яко нагъва суждуци на банкянската трапеза. Вчера 6 и днес 4 - общго 10 електорални единици на ГЕРБ са си заминали.
6
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто племе, кирпиден с пИжо, френска бангия, си кара цялото семейство и се прави на шофьор от група Б (рали), колко Tъп трябва да си, за да поднесеш на сух участък, при идеално време?!? Пълен глупaк...
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спасението е със закон да се въведе задължително каручки с обучени магаренца и след минимум 10 години каруцарство по пътищата да се разреши някакво моторно превозно средство на електората.
4
3
 
19
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Продължение - ...и отиват при съседа, който е трезвен като налъм и е натопорчен.
3
8
 
35
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Рецептата за катастрофа е - пияни го.ве.да, с купени книжки и коли над 20 г., трета и четвърта употреба.."Магистралите" на Тик.ва.та, калпави шосета, превишена скорост, неспазване на знаците. В германия при 82 милиона жители са загинали към 3 хил. души за тази година. В България убитите са 4 пъти повече на глава от населението...Хора, избягвайте да шофирате по Коледа и Нова година. Стойте си в къщи, там няма как да пострадате от промилите. Като се напиете, жените ще ви бутнат на миндерчето ....
2
2
 
23
 
! Отговори
маке преди 6 години
ами токо им е акъло 80% си е истина от 100 коли я има една две дет се съобразяват със знаци и пътя ама мъжаги сме си газ до ламарината па за спиране да му мислят незаконно израсналите дръвчета около пътя ай наздраве на сите шофери
1
10
 
20
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
Ламбите бяха ли запалени?