Почина Петя, ранена при жестокия сблъсък в Хасково

Младата жена е втората жертва на зверската катастрофа
23 яну 2018 11:40,
12
Почина Петя, ранена при жестокия сблъсък в Хасково
Снимка: архив "Булфото"

21-годишната Петя Бялова, която бе ранена в жестока катастрофа в Хасково преди седмица, почина тази сутрин.

Момичето се бори за живота си в продължение на няколко дни, по време на които бе проведена мащабна кръводарителска акция в града. Роднини и приятели на Петя събираха кръв, от която тя се нуждаеше спешно.

Въпреки това обаче момичето не успя да се пребори. Тя е била в мозъчна смърт от няколко дни, рано сутринта днес е починала, съобщи "Дарик".

Още по темата

Жестоката катастрофа стана между два леки автомобила на околовръстното шосе в Хасково. При удара загина 53-годишната шофьорка на единия, а двете млади жени от другия бяха тежко ранени в болница.

Според полицията младата шофьорка е карала с несъобразена скорост в мъгла и поради това е навлязла в насрещната лента, където е ударила челно другия автомобил.

21-годишната Петя бе по-тежко пострадалата. Тя бе с фрактури на шиен прешлен, ляво бедро, таз и с кръвоизлив в мозъка.

Нейната спътничка, Анелия на 20 г., бе със спукан далак, черен дроб и ляв бъбрек, също с опасност за живота, но бавно се възстанови след операцията. Сега е в стабилно състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори момичето Петя да е млад шофьор колата и е в посока движението и в банкета а възрастната жена на която името никъде досега не беше споменато колата и е обратно на нейното движение. Имаме укриване на улики. Нямаше млади шофьори на верижната катастрофа на 5 Юли 2017г. на Магистрала Тракия причинена от мъгла. Двете жени починаха. Трагедията е голяма. И семейството е научило от Медиите. Някой плаща добри пари за информация.
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До бяла мафияПишете глупости!
10
2
 
8
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
При мъгла се кара с 40-50 и няма как да сбъркаш пътя. При гъста мъгла с 20-30. За къде е бързала тя си знае. Но липсата на опит и зрялост си е казала тежката дума.
9
4
 
11
 
! Отговори
бяла мафия преди 6 години
момичето 100% е виновно за катастрофата и убитата от нея жена.друг е въпроса че един 21годишен организъм би трябвало да има сили да се възтанови,но има хора който чакат за трансплантаций и плащат за това на доктори.в такъв тежък за родителите момент лесно може да ги убедят да разпишат съгласие за дарение на органи. дано греша и лекарите да са положи всички усилия
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ни ви ли е срам.. да говорите така .. Аз съм нейна приятелка и смело мога да кажа че книжката и не е купена и че шофираше и спазваше правилата на пътя .. засрамете се .. Петя си отиде по най мъчителния начин от този свят а вие я плюете
7
4
 
30
 
! Отговори
Бог да я прости ! преди 6 години
Утрепала е жената във форда .... Карала с висока скорост в гъста мъгла......
6
3
 
29
 
! Отговори
Тираджия преди 6 години
Страхът спасява животи! Верно си е
5
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не може да излъже логоката и физиката. Особено физиката. Бог да ги прости. Както казва колегата - страхувайте се повече когато шофирате!
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Nali za mladite shofiori shteshe da ima 3 g. ogranichenia?! Basi, zad volana sam blizo 30 g. i vse oshte me e strah v magla i na led. Izobshto ne triabva da se kachvat na koli v takova vreme. Edva li e iskala da katastrofira, no lipsata na navici i praktika obiknovenno vodiat do beli... Strahuvaite se za volana! Strashno si e!
3
8
 
31
 
! Отговори
Korean soup преди 6 години
Жалко ..... за 53-годишната жена. За Петя или добро или нищо. Значи нищо.
2
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко!Но на хола неможещи и незнаещи да карат кола ,книжка не трябва да се дава защото нали виждате какво става!
1
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купуването на книжки е като Тото Лото.