Трагичният инцидент с детето на министъра - заради неравност?

Трасето, по което Ивайло Московски се е спускал, не е скоростно
Обновена: 2 фев 2018 21:28 | 2 фев 2018 21:27, Веселина Йорданова
221
Трагичният инцидент с детето на министъра - заради неравност?
Снимка: архив, БулФото

Неравност на трасето е най-вероятната причина за инцидента с моторната шейна, при който загина четиригодишният син на транспортния министър Ивайло Московски.

Още по темата
Това обаче предстои да бъде изяснено при огледа, е съобщил на брифинг заместник-директорът на ОДМВР-София комисар Веселин Георгиев, цитиран от БТА.

Трасето, по което двамата са се спускали, е регулирано за моторни шейни в курорта Боровец и не е скоростно.

Трагичният инцидент се е случил днес между 14.30 и 15 часа.

В момента служители на ОДМВР-София извършват множество процесуални и оперативни действия под ръководството на Окръжна прокуратура - София.

Трасетата са сложни за огледи и действията вероятно ще отнемат време, уточняват от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес не е ли работен ден?!
63
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Пожелавам на журналиста, респ. на админа да му се случи същото. Щом толкова я рови тази тема!"И се мислиш за по-добър от тях, с подобна клетва!? Хм, интересно
62
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Московски е побългарен ром аре стига с таа криеница , не сме глупави за каквито ни мислят
61
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако сложиш четиригодишно дете в кола,на седалката до шофьора,без колан,и подкараш,срещнеш неравност и стане нещастие,кой ще е виновен?Не бобуната,мисля.Бог да прости невинното дете
60
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пожелавам на журналиста, респ. на админа да му се случи същото. Щом толкова я рови тази тема!
59
1
 
64
 
! Отговори
преди 6 години
Много жалко и тъжно за детето. Бащата обаче трябва да лежи в затвора и то доста дълго. Защо е завел 4 годишно дете на това място пък , че и с моторна шейна ? Да, този човекоподобен се отличава с изключителна дързост, безочливост и наглост. Само , че майката природа и законите на физиката не ги интересува колко си нагъл, дързък, богат или с какви връзки разполагаш.....
58
2
 
31
 
! Отговори
Бачо Илия преди 6 години
И да го съдят и да не го съдят, и неравност да е било или нещо друго, това едва ли има значение сега. За съжаление най-тежката присъда е издадена вече за семейството на министъра. Никой не е застрахован от злополука. Вчера беше куче, днес шейна, утре ще е нещо друго . Неизбежно е по законите на статистиката.
57
4
 
34
 
! Отговори
ееее преди 6 години
Някои от коментарите направо ме потресоха! Не пожелавам такова нещо даже на враговете си!
56
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тц тц тц, сега ще трябва да изсекът горичката, за да прилича на "регулерано" трасе
55
0
 
41
 
! Отговори
Рени преди 6 години
Жалко за детенцето, поредната невинна жертва,като този случай за пореден път повдига редица въпроси какви са причините.Сега имам чувството че МВР няма да отговори на някои много важни въпроси:разрешено ли е толкова малко дете да се качва на моторна шейна,било ли е с каска,уж казаха че трасето било невисокоскоростно,с каква скорост е карана в такъв случай шейната,че да се предизвика такъв фатален удар,карано ли е по разрешено трасе? Или май бабуната ще е виновна...
54
2
 
51
 
! Отговори
българина преди 6 години
заради една неравност на жп линията в Хитрино, умряха 7 души!!! има видео как вагоните подскачат като кутийки! тази неравност нямаше да я има ако предвидените пари за ремонта на линията не били май пренасочени от същия хубавец... ако колко други животи е пожертвал той си знае, но явно има БОГ! да се готвят за курбан следващите гербаджии!
53
1
 
29
 
! Отговори
аз сам преди 6 години
ПРИРОДА.НАЛИ ТАКА СЕ ОПРАВДАВАТ....
52
9
 
32
 
! Отговори
Хора.. преди 6 години
..да се злорадства след такава трагедия е лошо! Нека се опитаме да овладеем тъмните си чувства, да замълчим пред паметта на поредното българско дете и да си дадем поне малко сметка каква драма изживяват близките му в този момент. Представяте ли си какво му е сега на тоя баща? На майката? На братчето? Нека бъдем с тях в скръбта, а не да скачаме по главите им, по-голямо наказание от загубата на тяхното слънчице няма!Ние можем само да им помогнем с поне малко съпричастност!
51
3
 
7
 
! Отговори
Българка преди 6 години
До Юнал ДжемиловЩо не се препирате с АЛЛа там, който и да е на лични съобщения, демек месенджера. Кой го е еня за вашия там Алла.Пфуу аман черен от вас.
50
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом е пренебрегнал забраните,и се е стигнало до причиняване на смърт,трябва да бъде съден и вкаран в затвора.Не е много по-различно от птп със смърт на пътя.Съжалявам но е така.Питайте всички правозащитни детски организации
49
5
 
15
 
! Отговори
Ххх преди 6 години
Тези които се радват отдавна са вече в долната земя ! За тях спасения няма
48
2
 
30
 
! Отговори
българина преди 6 години
герб ей така ще си отидат от лека неравност наречена ИК И дже дър идеология, която искаха да прокарат като мазно ла но през тесен г з и да не замирише!
47
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иска ми се да ми стане гадно и да му съчиствам но като знам че е политик
46
34
 
19
 
! Отговори
Рали преди 6 години
Просто няма такъв народ. Да се радвате на смърта на едно невинно дете... злоради ***. Просто замълчете и не се отваряйте устите. Ако има Господ ще ви накаже
45
3
 
36
 
! Отговори
Паметлив преди 6 години
"Престолонаследникът" Кардам се потроши в кола купена с парите от откраднатите/подарени български гори.След 7 години кома почива.Обаче наказание ли е това?Защото фамилията не е виновна ,че българите са пълни и***** да и дадат властта след всички злини които е причинила!Слаба памет или будалък-изберете сами.