Капчин, един покермилионер от Благоевград! Грабна $700 000 и... изчезна

Близките му се притесняват да не профука всичко отново с игра
13 фев 2018 21:32,
48
Капчин, един покермилионер от Благоевград! Грабна $700 000 и... изчезна
Снимка: "България днес"

Наш покермилионер, спечелил преди дни 700 000 долара, изчезна и дори и най-близките му приятели не могат да го открият.

Константин Капчин от Благоевград направил големия удар в началото на февруари. Той участвал в онлайн турнир с близо 35 000 души. Всички те се състезавали за наградния фонд от 10 млн. долара.

Българинът, който е дебютант в състезанието, завършил втори и си тръгнал със 700-те хиляди долара. Пред него финиширал само бразилски комарджия, който взе 960 000 долара.

Откакто спечелил крупната сума, Капчин изчезнал и от приятелите си. Косьо веднага сменил телефонния си номер, за да се отърве от досадници, които искат да го използват, след като за една нощ се превърна в милионер, пише "България днес".

Капчин е известен в Благоевград като един от най-ярките фенове на местния футболен клуб и съосновател на организацията "Пирин СС". Според някои от познатите му покермилионерът може би е заминал в чужбина, за да харчи парите си. Други обаче смятат, че той е инвестирал част от сумата пак в покер и в момента се бори за нови печалби, въпреки риска бързо да загуби милиона.

"Ако те няма до мен, когато съм на дъното, не очаквай да си до мен, когато съм на върха", обърнал се Капчин към приятелите си, преди да се покрие.

Само преди около три месеца запаленият комарджия обявил публично, че слага край на играта. 

"С онлайн покер се занимавах, но на него му мина времето, казал Капчин и допълнил: Напред съм с парите, пет години хубаво си поживях. Сега се чудя с какво да се захвана".

След като се почудил, Косьо явно все пак се върнал към старата си страст. А тя му е коствала и много загуби, заради които и не веднъж е взимал заеми от приятели. Но съдбата все пак му се отблагодарила.

Сега Косьо спокойно може да купи с печалбата любимия си закъсал "Пирин", който едва свързва двата края и няма пари за заплати на футболисти, пише вестникът и допълва, че с над 1 млн. лева той може да издържа отбора близо една година.

С много пари и варианти много, но близките на Капчин се притесняват да не загуби всичко пак на покер.

Покермилионерът е член на Управителния съвет на Сдружението на футболните привърженици в България и участва в редица инициативи за борбата срещу хулиганството. Благоевградчанинът е виден активист и в протестите срещу циганските престъпления и всяка година почита паметта на починалите Ангел и Павел в Катуница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поздравления!и не се лъжете по Националната лотария оод частно дружество!!!всичките дето ги дават милионери по телевизията са фалшиви дават им по някоя хилядарка за реклама!!! Националната лотария е частно дружество а не държавно! само преди година теглеха 6 от 47 със анимационен клип! :D
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете го човека бе, в момента още не е изтрезнял от мощния купон на яхта в Черно море!
4
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Коце ! Само Пирин !
3
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хазарта е опиат, от който няма отърване, както ги е спечелил така и ще ги изгуби
2
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Откакто спечелил крупната сума, Капчин изчезнал и от приятелите си. Косьо веднага сменил телефонния си номер, за да се отърве от досадници, които искат да го използват, след като за една нощ се превърна в милионер, пише "България днес"."Планът му не е сполучил, тъй като медийните досадници го разнасят из цяла България.
1
6
 
67
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Бегай далече от тука ,братче !