Младеж от център за деца с увреждания падна от 3 етаж

Засега не е ясно дали сам е скочил или е неволно
Обновена: 20 фев 2018 14:11 | 20 фев 2018 14:00, Боряна Павлова
5
Младеж от център за деца с увреждания падна от 3 етаж
Снимка: bTV

17-годишно момче от Центъра за социални услуги за деца с увреждания в Роман е паднало от третия етаж. Сигналът е подаден малко след 7:30 ч. сутринта.

На място веднага е пристигнал екип на Спешен екип. Момчето е било в кома, с черепно-мозъчна травма.

В момента е в във врачанската болница, състоянието му е стабилизирано. Полицията и социалните разследват случая, съобщи bTV.

Засега не може да се каже дали момчето неволно е паднало или е скочило само, както и дали наблизо е имало служител на центъра.

В 7:30 ч. децата от социалния комплекс стават от сън и се подготвят се за закуска.


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наистина тези центрове само гълтата пари и имитират дейност. В нашият град имаше дом за деца лишени от родителски грижи и бяха настанени 50 деца. В последствие го закриха и откриха три центъра за социални услуги, с трима директори, три счетоводителя и т.н. по три.Живеят в същата сграда и се гледат по същия начин, но с повече разходи за персонал. А да не говори че в новоткрития ЦОП персонала води на отчет децата си за да имитират дейност. Всичко е"мижи да те лажем".
4
0
 
6
 
! Отговори
Неа преди 1 година
Оххх горките деца . Един път ощетени че нямат родители и втори път ощетени че възпитатели и детегледачки не ги поглеждат . То с 1 човек на смяна нещата не стават . Кой по напред да гледа ? Ама се пести естествено със знанието на общината .
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С по един служител на смяна няма как да не се стигне до трагедии.. Изискват много, но нямат нужния бюджет да поддържат бройката на персонал на смяна.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези центрове само гълтат пари и реално не могат да направят нищо.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Сам или неволно" - нещо като "врат или шия"