Стартират специални полети на "България Ер" от Бургас към София

Първите два полета ще бъдат изпълнени на 1 и 8 април
16 мар 2018 14:37, Екип на Dnes.bg
Стартират специални полети на "България Ер" от Бургас към София
Снимка: Bulgaria Air

Националният превозвач "България Ер" тази година започва да опрерира по сезонната си линия между София и Бургас по-рано. Авиокомпанията пуска два специални еднопосочни полета от черноморския град към столицата на 1 април и на 8 април. Редовната сезонна линия стартира с всекидневни честоти на 1 юни.

Полетите ще излитат от Бургас в 18,50 часа и ще пристигат в София около 19,40 часа. Цените на билетите започват от 29 евро, като включват всички летищни такси, 1бр. ръчен багаж до 10кг, кетъринг на борда и безплатен check-in.

Тази година всекидневните полети между София и Бургас започват от началото на юни, а преди стартирането на сезонната линия авиокомпанията ще изпълни и други специални еднопосочни полети между двата града.

Всеки може да проверява за предстоящи полети между София и Бургас през април и май като се свърже с Центъра за обслужване на клиенти на телефон +359 2 402 04 00 или чрез e-mail: callFB@air.bg , както и онлайн през уебсайта на авиокомпанията www.air.bg или през неговия туристически агент.


Спонсорирано съдържание