Заради снега: Бедствено положение във Видинско

13 населени места от областта са откъснати от света
7

2369 гледания   |  Още видео

Бедствено положение обявиха във Видинско. 13 населени места са откъснати от света заради снега, съобщава Bulgaria ON AIR.

В няколко от тях е имало проблем с електрозахранването тази сутрин. В Сланотрън една от помпените станции е спряла работа.

От напоителни системи алармират, че в момента работи аварийна помпена станция, а ако от ЧЕЗ не възстановят електрозахранването, аварийната станция може да работи най-късно до събота.

Всички екипи са на терен и се опитват да овладеят ситуацията, към момента няма сигнали за бедстващи хора.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не виновен снега - все пак е зима. Бойковизма е пагубен!
5
0
 
1
 
! Отговори
видо преди 9 месеца
ЧЕЗ ЕЛЕКТРО върнете париците на бедните техници и отчетници на ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ - Ще дойде ден в който няма да има кой да излезе на авария или да отчете електромерите - не нагушихте ли се вече
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До чудн работа. Сега е модна сензацията, лошата новина, трябва да се страхуваш. А капчуците пк си капят, но сега за тях не пушат, те не носят рейтинг и не формират насоеност към постоянен протест без мисъл
3
1
 
17
 
! Отговори
Чудна работа преди 9 месеца
По времето на бай Тошо,бях малко дете. Зимата трупаше дебел сняг,а пъртината ставаше над моя ръст. Покривите и комините бяха със снежни калпаци и валеше сняг върху сняг. Първите капчуци прокапваха чак към края на февруари.И тогава си имаше реки и язовири,имаше виелици и студ,но НИКОГА НЕ Е ОБЯВЯВАНО БЕДСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ. Днес,падне 5 см. сняг и ....паника...настъпва хаос,всичко излиза от строя и се обърква. НИКОГА ЯЗОВИРИ И РЕКИ НЕ ПРЕЛИВАХА,А ХОРАТА КАЗВАХА- ДЕБЕЛ СНЯГ,ДЕБЕЛ КОМАТ.
2
1
 
14
 
! Отговори
от Ра$$ово Ломско преди 9 месеца
Що бе, виж какви модерни коли са на снимката......... е номерата са щатски, ма какво значение има!! Даже и снимка не са си направили труда да направят списващите!!
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
към момента няма сигнали за бедстващи хора............само дето нямат ток и вода, ама това бедствие ли е ?