С дълбоко деколте и усмивка: Деси Радева прикова вниманието

Първата дама присъства на откриването на "Подкрепи една мечта"
24 мар 2018 11:45, Петя Славова
128

Абитуриенти от домовете за деца, лишени от родителска грижа, ще се учат на занаят. Това ще се случи в рамките на президентската инициатива "Подкрепи една мечта".

Тя стартира с откриването на Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив, на който присъства и първата дама Десислава Радева, съобщава Bulgaria ON AIR.

Това беше и нейната първа визита в града под тепетата. Първата дама прикова вниманието с дълбокото си деколте и широката си усмивка.

Божана Атанасова е израснала без родители в дом в Разград. Тази година е абитуриентка. Тя е едно от всички 20 деца, които в рамките на няколко месеца ще изучат тънкостите на фризьорството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
21
 
4
 
! Отговори
До 67 преди 6 години
Адам ли си,*** ли си,първата му жена ли си не знам,но щом са се развели,сигурно има причина и вина също.А тя/вината/може да е взаимна.Не съдете без да знаете,а ако толкова много знаете,значи сте от бившето му най-близко обкръжение.Не се излагайте,де.Имайте малко достойнство.
59
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберски ***,напразно харчите парите на вожда,пардон,на всички нас.Неописуемата ви злоба и завист няма да свалят рейтинга на президента.Народа си го обича и ще спечели дори втори мандат за ужас на дребните ви душички и алчните ви ръчички.
58
3
 
46
 
! Отговори
Адам преди 6 години
Радев щеше да спечели много повече симпатии, ако до него сега беше първата му жена-майка на двете му деца-една фина и хубава жена, а не тази самовлюбена "закачалка". Ама какво да се прави-чавка му изпила мозъка!!!
57
36
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев и съпругата му са супер готини, а това, че някои озлобени се хващат за думите "първа дама" е, защото самите те са на дъното и се усещат като последни дами(въпреки, че са господа).Жалки сте.
56
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 60 Тиквата бил сам като куче. Да ама послъгва...още си я обработва от време на време бившата си- Цветелина Бориславова на която подари 150 милиона чрез Си Банк.
55
26
 
9
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 6 години
Ами щом е президенша си е първа дама, та каква да е...ама премиершата пък трябва втора да е.Той нашия премиерин хич я не показва ама бажанака вика-бажо, тоз Цветанов много нещо *** съмнява бе, обгрижва Бойко отвсекъде, ръка му целува, та да не е той втората дама бе...абе техна си жендърска работа ама президеншата си е по-хубава
54
19
 
11
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Буля Борисовица къде е ?!Главната маФиотша ...
53
20
 
6
 
! Отговори
До 56 преди 6 години
Защо ли изобщо си чешете езиците с неща,от които не разбирате и за които ви липсва възпитание,образование и интелект.Това личи по постовете ви.Но щом са ви дали възможност да изкарате някой лев,няма лошо,давайте.Ефекта ще бъде като нападките на Т.Мей срещу Путин-народа се консолидира все повече около президента,като пример за честност и почтеност,а плювачите са достойни само за презрение.
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 56 до тъжния факт Ми виж под каква тема пишат хората, бе тъппанар!
51
24
 
6
 
! Отговори
До 36 преди 6 години
Юлияна си имаше любовник и едва изчака края на мандата на законната си половинка за да се разведе.Срамуваше се от него,затова не го придружаваше.Ама как да ги знаеш тези неща като си толкова пр..ста.
50
6
 
17
 
! Отговори
тъжен факт за Радев преди 6 години
Коментираме само президентшата, а президента все едно,че го няма. Защо ли е така ?
49
5
 
11
 
! Отговори
До 42 преди 6 години
Ами не гладувай,бе.Като си некадърен да си изкарваш прехраната,ще гладуваш.Аз не гладувам.
48
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 51 *** тя Деса шофира, нали? Тя Деса казва на шофьорът от НСО как да шшофира, нали? Олигoфрен!
47
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех... Друго си беше Главнокомандващ да е Цецка и при посещения насам-натам да я придружава мъжО й! Щяха журналистите да го наричат "Първият мъж" или "Първият господин" на България.
46
3
 
5
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Ами дай и метлата,та белким се успокоиш.
45
5
 
9
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Анонимен46не съм чул ни на валдемар гимнастичката , ни как`моника да са бегали от милицията с кола на съответните служби за сигурност. сигурно са потулили историята и са уволнили шефовете на столичните катаджии...
44
8
 
24
 
! Отговори
az преди 6 години
*** отново стана за резил
43
17
 
6
 
! Отговори
До 482 преди 6 години
Ако глупостта можеше да лети,небето щеше да бъде осеяно с гълъбчета-това по отношение на твоя пост.И още нещо:първата дама си има мъж с добра заплата,който може да и купува дрехите;редица модни агенции се надпреварват безплатно да им рекламира дрехите.Осве това тя е една.На другия полюс са 250 000 държавни хрантутници-чиноивяници,които ти ядат от залъка + 250 депутати,които направо те ограбват.А ти се взря в президентшата.От завист или от злоба или и двете.
42
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радева се държи като някаква принцеса, нищо не работи и само се шматка, като муха без глава.
41
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 46 Нагло поведение? Къде видя в клипа наглото поведение от Десата, бе разбирач?Къде си видял изобщо нагло поведение от тази?