На почивка в четирите празнични дни. Курортите – пълни!

Хиляди избраха Банско, цените достигнаха до 200 лева за пакет
7 апр 2018 07:42,
62

Четирите почивни дни по празниците напълниха курортите в страната. Хиляди избраха да почиват в Банско за Великден. Цените тази година достигнаха 200 лева за пакет.

Хотелите и къщите за гости отчитат добър оборот. Резервациите са направени още преди месец, пише Bulgaria ON AIR.

В един от хотелите ще има и празничен обяд с печено агнешко и великденски яйца. Това ще струва на почиващите около 180 лева за ден.

Туристите са както български, така и от съседните балкански страни.

И този април за Великден пистите са пълни със скиори. Ски сезонът в курорта продължава до края на месеца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
46
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Винаги съм се възхищавал на глупостта на повечето българи. Всички реват,че нямат пари а на всеки празник е едно пазаруване, ядене, тъпчене,пътуване.И като ги питам, и те "Ами нали и ние имаме нужда от почивка".Като гледам по телевизията някой от тия които печелят пари, веднага щели да отидат на почивка, да обиколят света.Това че имате заеми, че колата ще ти се разпадне всеки момент, че има нужда от ремонт и нови мебели че живееш в панелка в люлин,кой ти гледа това важното е да има ядене,пиене
7
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътуваш в огромен трафик изнервен,за да се набуташ в лудницата на Банско.След два дена обратно в трафика и ти си мислиш,че си бил на почивка.Обаче във вторник като идеш у работата,ще векаш:бехме на Банко малко с децата.Не си си почина въобще ама пуста мода.
6
7
 
29
 
! Отговори
до2 преди 6 години
хайде докато ти е мъчно за соца да ти обясня нещо, не че не го знаеш...колко са тези българи ходещи по всяка такава четиридневка по Банско или Гърция. има няма 400 до 500х, а останалите 6 милиона не мърдат по далече от работа или кварталния магазин. Какви курирти са ти пълни, два хотела на Дружба и 8 на Златни и то с румънци. Колко е капацитета на Банско, Боровец и Памп. няма и 100х легла взети заедно, сега изясни ли си колко много са почиващите българи...
5
0
 
27
 
! Отговори
Внимание с Билла преди 6 години
Вчера в БиЛЛа Б.И.Л.Л.А се опитаха да ме измамят в сметката.Агнешкото,което взех (дреболии) имаше крайна цена от 10 лева,а на касовата бележка пишеше 11 и 50.Естествено го върнах,защото мразя измамниците и ще си платя само за това,което пише на етикетите.Яйцата,които бяха обявени с цена от 2 лева,се опитаха да ми продадат за 2 и 70.А бланширани картофи с кожичка,които винаги съм купувал за 2 и 50,вчера се опитаха да ми продадат за 3 лева.Тоест,излиза,че те са искали да ме измамят с 2 и 70.
4
4
 
23
 
! Отговори
хм преди 6 години
Поне напишете, че е платена рекламна статия
3
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички хотелиери да фалират.
2
13
 
23
 
! Отговори
Дядо Соци преди 6 години
Чета и ми става едно мъчно, мъчно за соца.Били сме бедни, а?
1
4
 
28
 
! Отговори
ха ха хак да им е ! преди 6 години
там станало по-пренаселено от слънчев бряг,бе! а като си построят и втори лифт, ще карат ски направо пред дворовете.