Акция "Скорост" до неделя: Камери следят за джигити!

Колите няма да бъдат спирани, нито проверявани за застраховки
15

"Пътната полиция" започна от днес акция срещу високата скорост на пътя. Проверките продължават до неделя, а целта е да се намалят инцидентите.

Акцията е част от европейската мрежа на Пътната полиция, съобщи Bulgaria ON AIR.

Над 19 000 нарушения средно се хващат в периода за акцията на "ТИСПОЛ".

Патрулните автомобили на КАТ ще следят за скоростта в цялата страна.

Няма да се спират превозните средства, а за скоростта ще се следи само чрез мобилните камери на КАТ.

Автомобилите няма да бъдат проверявани и за наличната "Гражданска отговорност" и задължителните винетки по време на акцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
плашим-се преди 6 години
направо от страх изтръпнах. Ужас ... ! Тъкмо се бях натокал да напаля тоз трабан и ... ти да видиш ! Ау ...
10
1
 
5
 
! Отговори
Пустиняко преди 6 години
Казаха че ще има акция...сега да кажат и местата на които ще е акцията и предупредителни знаци да сложат...хохохо милиционери
9
1
 
5
 
! Отговори
Той преди 6 години
Абсурдистан кво очаквате .
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, не се ли ползва оборудването нон-стоп? Как така ще снимат само 1 седмица? И защо съобщават по медиите. Аз ако съм наумил да хвана някой в издънка, няма да го предупредя да внимава.....
7
0
 
10
 
! Отговори
МиВиРи преди 6 години
след неделя PR акцията приключва и започва отчитането на постигнатите големи успехи по телевизии и сайтове. Отличниците опазили камерите от кражби ще бъдат наградени от IQ-- то преди банкета.Очаквайте ни отново и евентуално след година.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновено когато КАТ провеждат акции, се наблюдава нарастване броя на загиналите в катастрофи, между три и седем пъти,за периода на акцията. Сега едва ли ще е по-различно.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А след неделя?
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо акции и защо ги съобщават? Преди около 2 часа един джип Ровър поне със 160км.ч. на Околовръстното минаваше на зиг заг межу колите при РИНГ МОЛ в посока Перник!!!! Знае, че нищо няма да му се случи. Дори и да го снимат записа ще бъде изтрит.
3
1
 
13
 
! Отговори
цирк мвр преди 6 години
По пътищата касапница а в КАТ спокойствие и няма наказани и уволнени,сега се правят че работят с поредната пиар акция,а след това?
2
0
 
20
 
! Отговори
пепе преди 6 години
И какво значи това няма да се правят други проверки!!! Полицейска му работа.Веднъж минах на чисто червено (гледам никога да не го правя, но се случи).Отсреща ми маха палката, спират ме и ми казват "Добър ден, проверка за зимни гуми?!?".Гумите бяха на една седмица и ми пожелаха приятен път фуражките....На фона на ежедневната кaсапница по пътя, пак симулиране на дейност.Отвртителна работа.
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че тези от КАТ не трябва ли постоянно да правят това? Нали това им е работата, защо е новина правенето на акция? Кьорав катаджия не се вижда по улиците. Ами те (от кат) се крият по-добре от престъпниците. Предлагам акция "Намери катаджия!" - така ще падне голямо търсене. Само да се помисли за подобаваща награда.