Бездомно куче нахапа дете на детска площадка в Кубрат

11-годишното момиче е освободено за домашно лечение
26
Бездомно куче нахапа дете на детска площадка в Кубрат
Снимка: visualhunt.com

11-годишно момиче от Кубрат е било нахапано от куче на детска площадка в града, съобщиха от МВР-Разград.

Инцидентът станал около 14:30 часа на 21 май на детска площадка в града.

Бездомното куче нахапало детето по бедрото и задните части.

Пострадалата е откарана в Спешна помощ - Кубрат, където, след оказана медицинска помощ, е освободена за домашно лечение.

За случая е уведомен дежурен прокурор. Образувано е досъдебно производство.


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
17
 
! Отговори
Душманин преди 7 месеца
Може би трябва да се помисли не за кастриране, което не изключвам, а за обеззъбяванне;)!

Цитат: "4 лапи на протест срещу насилието над бездомни кучета, упражнявано от невръстни деца"

Да включат в името си и четири
копита не само заради случая с кончетатата в Осогово, има много
други такива!:(

Моля не бъдете хуманни! Така убивате животните убивате и себе си!

Бъдете зверове!
19
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 18
Като чета коментара ти виждам, че самия ти си изпълнен със злоба и агресия. Толкова ли не можеш да приемеш, че не всички обичат кучетата и че има и такива, които се страхуват от тях. Както има фобия от затворени пространства, така има и фобия от кучета. Дръжте си кучетата вързани, защото това все пак е животно и по природа е ловец, а не плюшена играчка за гушкане и не знаеш какво му е в главата въпреки дресурата.
18
11
 
23
 
! Отговори
Родител преди 7 месеца
Абе зверове!!! Виновни сте си вие,с манталитета,омразата и ограничените си разбирания и душички.Съдите,тровите,убивате!!!Имам деца и куче,децата ми знаят как се гледа и възпитава куче от мен а аз от баща ми,но повече знам как се възпитават деца,да не изреждам отново обратния ред,схванахте ли?Професията ми е такава,че пътувам много и се прибирам рядко,за кучето което тежи 45кг и въпреки ръста си е любимеца на квартала,се грижи семейството ми.Та злобни душици погледнете себестойността си!!!
17
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Руснаците се справят чудесно с такива кучета....да си събирате *** от пътищата , пълно е с бълхи по улиците.....
16
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво прави това дете на детска площадка в 14.30???Може да играят след 23.00 тогава кучетата нападат само възрастни.
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А линейката закъсняла ли е - за един приятел питам
14
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
4 лапи на протест срещу насилието над бездомни кучета, упражнявано от невръстни деца
13
0
 
33
 
! Отговори
Край преди 7 месеца
Кучето как е? Взети ли са мерки да не се стресира от виковете на децата? Дайте го някой който истински ще го обича и ще го пази от смахнати гадни деца.
12
6
 
30
 
! Отговори
Така, така! преди 7 месеца
После като започнат да се гътват псетата по неизяснени причини, песоводците ще започнат да реват и да кълнат, и да правят анализ на кучешките погледи. Бе направо ако им се вържеш да се разплачеш от умиление. Съмнявам се да има друга държава, където кучетата да са по-ценни от децата.
11
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Всичкото ни таковав в БГ. Всеки озлобен, арогантен, бездушен, безотговорен. Как може да си пусне песа между децата на детската площанкй. Камъни ли имат вместо сърца тези кучкари. И се наслаждават на страха на другите хора от песа им.
10
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 10
Ти добре ли си? Пише на детска площадка??? Какво прави домашно куче на детска площадка? И до кога няма да си възпитавате кучетата? Като кучкари имате и отгоронности.
9
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кога най-после и в Бг ще отнемат родителски права на хора ,които си оставят децата без надзор.Нахапано,изнасилено или прегазено от колеро само и единствено родителя а виновен и единствено негово е задължението да си пази детето.Тези, които не се справят не са по-различни от ромите и е по-добре за цялото общество ако техните деца не се родят или не оцелеят!
8
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Аман от кучкари в тази държава. И си прокарват закони чрез кучкарите в съдебната система. Докато някой превърти и изпозастреля и кучета и кучкари.
7
1
 
32
 
! Отговори
Лъжат! преди 7 месеца
Истината е че бездомно дете е нахапало домашно куче.
6
1
 
39
 
! Отговори
до so it goes преди 7 месеца
Преди 3 години и аз пострадах от куче със стопанин.И вместо да ми се притече на помощ,той ми се развика с думите : "Не виждаш ли,че го дразниш ма,я се махай да не те пречукам",докато кучето ме хапеше.Беше ужасно и не го пожелавам на никой.Хората масово са се превърнали в плява...в ***.Безчувствени,егоистични,злобни,завистливи,лоши.
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тези гадни деца тормозят кучетата, прекаляват вече. Да се забрани раждането на деца, да се стимулира развъждането на добричките и милички по;;ми.яри, покрай които се изхранват недотаковани тетки на неопределена възраст. Некакви деца, само разходи за тях. А кученцата, толкова мръсни и цвъкащи навсякъде, душички, никой да не закача!
4
3
 
31
 
! Отговори
Земен преди 7 месеца
Кучето не е виновно. Детската площадка му прилича на ловно поле, а слаби и страхливи момичета - на дивеч. Детето го е било страх и е провокирало инстинктите на животинката с миризмата и несигурното си поведение.
Предлагам да забранят на децата да си играят там, за да не стресират бездомните животинки.
3
1
 
50
 
! Отговори
so it goes преди 7 месеца
Вчера едва не бях разкъсана от куче.При това не беше бездомно,а имаше стопанин,който стоеше на стотина метра,с другари по люпене на семки.И знаете ли какво направи за да възпре кучето си?Нищо,просто се смееше злобно.Ето в това са се превърнали българите-зверове.Зверове,които си заслужават съдбата и кочинката.
2
2
 
38
 
! Отговори
Константин преди 7 месеца
Детето да се евтанизира, а кучето да се награди с месо докрая на земния му път. Точка. Сигурно детето на детската площадка е виновно. Площадките са за кучета. И сега сериозно, родителите да осъдят общината и готово.
1
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Кучетата са по важни от децата!Според онез мамунки с четирите лапи!