Поредна катастрофа за днес – край Велико Търново

Инцидентът е станал на пътя за с. Самоводене в посока Русе
2 юни 2018 19:20,
8
Поредна катастрофа за днес – край Велико Търново
Снимка: архив Bulphoto

Катастрофа затруднява движението по пътя Велико Търново - село Самоводене, в посока Русе, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в областния град, цитиран от БТА.

Произшествието е в района на разклона за Преображенския манастир. По първоначална информация са се ударили два леки автомобила - Мерцедес с румънска регистрация и Фолксваген с великотърновска регистрация.

Пострадал е водачът на румънския автомобил. Откаран е за преглед във великотърновската болница със съмнение за фрактура на пръста. Преминаването на автомобили през мястото на инцидента се осъществява в едната лента. Екипи на "Пътна полиция" го регулират.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
10
 
! Отговори
Пътник преди 5 години
Повечето румънци карат абсолютно безотговотно, защото в България, са безнаказани! Голям праз, като им напишат акт или фиш.Това важи и за всички останали чужденци. Крайно време е да променят закона за събиране на глобите от чужди граждани. В Италия например, когато полоцията напише акт на чужденец, прибира документите му и ги връща след като глобата бъде платена! Просто и ясно.
3
11
 
3
 
! Отговори
MIMI преди 5 години
I NA,,ANONIEN,,DA OTGOVORJA-,,NA KALPAVIJAT H.J ,VALNATA MU PRE4ELA,,
2
13
 
4
 
! Отговори
MIMI преди 5 години
ZJALA EVROPA,SE 4UDI ? BG E S NAI GOLJAM PROZENT KATASTROFI-ZASHTO? MAIMUNI LI KARAT KOLI V BALGARIJA.KAKAV E PROBLEMA-V KUPENATA KNIZKA ZA UPRAVLENIE NA AVTOMOBIL,ILI V GLAVATA? AMI...SAMOUBIVAITE SE,SAMO NE UBIVAITE NORMALNI HORA.
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Румънеца беше виновен, започна изпреварване на завой без никаква видимост.