Точно в 12: Сирените ни призоваха да почетем Ботев

Движението по улиците бе спряно
2 юни 2018 13:45, Петя Славова
81

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

С мълчание бе почетена паметта на Христо Ботев и загиналите за свободата на България. Точно в 12.00 часа по традиция бяха пуснати сирените в цялата страна, която продължи 2 минути, съобщават от Столична община.

При подаването на сигнала всеки българин трябва да преустанови работа, пешеходците и пътни превозни средства да спрат движението си по улиците и да останат на място като склонят глави в знак на уважение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук един главанак когото кметката е натоварила с озвучаването ни втрещи няколко минути по рано! Тъкмо той спря и радиоточките започнаха да вият! Роловин ден почит!
4
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Пропусна само Алах Акбар да сложиш накрая и всичко щеше да е точно.
3
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е че не ми дреме за Ботев, за България и за българите.Последните ги ненавиждам защото са изклщюително прости в мнозинството си.Има изключения но една птичка пролет не прави.И те така защото така.(това е на вашият език който само вие си разбирате).
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Себеотрицанието и саможертвата в името на хората е виша християнска ценност. Ботев, макар и критик на църквата прави именно това. Гениялен поет и публицист грандиозен по дух Човек. Поклон !
1
2
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
това за люлин не важи крясьци и викове чалга до безкраи