Вицето Симеонов в Слънчев бряг... За акция "Шум"

Снощи вицепремиерът направи изненадващи проверки в курорта
2 юни 2018 18:18,
43


Първа акция "Шум" в Слънчев бряг. Вицепремиерът Валери Симеонов направи изненадващи проверки късно снощи в първите нощни клубове в курорта, които отвориха за новия сезон.

Той изпълни заканата си от миналото лято, че ще бъде безкомпромисен с шума в най-големия ни курорт Слънчев бряг. Снощи униформени влязоха в пет нощни клуба, а вицепремиерът се закани, че проверки ще има през цялото лято, съобщи Bulgaria ON AIR.

Проверката се извърши съвместно с Охранителна полиция към МВР Бургас. На собствениците на заведения бяха съставени предупредителни констативни протоколи.

Чуждите туристи видимо не бяха притеснени от присъствието на полицаи в заведенията и продължиха да се веселят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
6
 
! Отговори
един от Свети Влас преди 5 години
Браво г-н Симеонов ! Само на Вас разчитаме, вие имате властта и силата да спрете ТЕРОРА на КАКАО БИЙЧ !!! Обиколил съм света и никъде не съм се сблъскал по курортите с подобен Тормоз , като този от Слънчев Бряг. Кметове, управители на заведения, разни подкупни чиновници от Мин.на Туризма - нищо не могат да направят срещу шума, а и не искат, защото са вътре в играта...
23
2
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Не обичам националистите, понеже ца против малцинствата. Но подкрепям и ще гласувам за неговата партия защото ми харесват законите, които иска да прокара - за общественния ред, (забраната за пушене на обществено място) за реклама на кумара и хазарта, рушащи морала и нрава на хората (државата е едно кумарджийско гето) както и защита на почивката и спокойствието на почиващите граждани.
22
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каним Господин Симеонов да дойде във Варна, да стресне собственици на варненските дискотеки на плажна ивица. През лятото не можем да спим !
21
0
 
23
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
"Не разбирам какво общо има комунизъма със застроявнаето *** Черноморието слвд 1990. По времето на комунизъма ттзи курорти бяха топ, бяха на завидно европейско ниво! Демокрацията направи от Черноморието чалготека за мутри, мутреси и дроги!" Наивен, или се правиш? Нали се сещаш, че след рухването на комунизма, другарите заграбиха, фалираха и разбиха България. Всичко замина с червените куфарчета в хотели из България. Другарите станаха милионери и рентиери. Те довлякоха и чалгата, помниш ли?
20
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато тоя се прави на квартален милиционер/какъвто е по акъл/ днес думнаха двама в Сл. бряг в последен модел Мерцедес.....
19
15
 
4
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Този е голям ***, да вземе да се бори за повишаване на доходите, а не за шума в Сл. Бряг. Това не е пробле, който иска спокойствие, ще намери други курорти. Най-некадърното правителство герб + патриотите.
18
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
WC - то няма шансове. Става за смях, също като третополовите си странджанки по-долу.
17
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не разбирам какво общо има комунизъма със застроявнаето *** Черноморието слвд 1990. По времето на комунизъма ттзи курорти бяха топ, бяха на завидно европейско ниво! Демокрацията направи от Черноморието чалготека за мутри, мутреси и дроги!
16
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо във всички нормални държави шумът нощно време е недопустим по особено чалга ипиянски крясъци а в БГ трябва да е по-различно.Само не давайте за пример Великобритания и разни пропаднали места из ЕС.Вижте какво е из хубавите квартали на САЩ ,Канада - все места където всички искат да живеят.Има шум нощно време-идват куките и вече всичко е тихо.В България какво?-Премиер,президент и хиляди полицаи нямат сила да спрат неква селска кръчма да не цвили чалга на мутрите?Жалка работа.
15
21
 
10
 
! Отговори
Шут в Парламента преди 5 години
Вицепремиера Симеонов е поредния Шут в Парламента , колко много прилича на ром дали 4-5 Поколение назаз няма нещо умешено с Власи ама няма кой да му го каже от страх , страхуват се хората и то от един Шут
14
6
 
21
 
! Отговори
MIMI преди 5 години
BRAVO,VSE TAKA VALERI,INA4E TOJA IDIOTSKI VOI,KOITO TORMOZI HORATA,NAPRIMER V NASEBAR,TRJABVA DA SE SPRE.IMA SI ZAKONI.SLAGAI VALERI KRAI NA IDIOTSKITE MUTRI.
13
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вдигай баретите и тоя кръчмар дето се дръвчи на вицепремиера направо да го тръшкат по земята и да отива да копа канавки.
12
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато човек е с мисленето на ротен старшина така става. Върви вицето и глобява...Му-ха-хаааааааа.Няма ли кой да му каже да не се излага или подчинените му му гледат сеира...
11
2
 
20
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Другари, пари за зулуми наесен няма да има. Валери се е разшетал и чисти яко мазни червени престъпници.
10
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачкрай червената мафия Валери! Превърнаха красивото ни черноморие с соц ***! СПАСЯВАЙ БЪЛГАРИЯ ОТ ЧЕРВЕРАСТИ ЧЕРВИВИ!
9
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕ РАДВАМ НА ДЕЙСТВИЯТА НА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. БЛЪСКА МАФИЯТА ДО ПЪЛНО РАЗПАДАНЕ. ПРЕЧУПИ ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПИКА ВЪРХУ ЦЯЛАТА СОЦИЯЛИСТИЧЕСКА МАФИЯ
8
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ейй, след дьжд качулка!Те изтьрваха питомното дивото тьрсят!Демек, мутрите на сльнчака от 30 годинки са си там господари, никой копче неможе да им каже. А симиончето нека си направи фьлшивия обход.
7
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ПОРТУГАЛИЯ НАПРАВО ЗАКРИВАТ ДИСКОТЕКИТЕ СЛЕД ОПЛАКВАНЕ !!!!!!!!!
6
23
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вицето става за пазач на някой паркинг или за продавач на зарзават на пазара.
5
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов,браво за куража,тези пияни и дрогирани убиват всяка нормална инвестиция по правилата.