За мелето с 5 ранени деца край Труд: Кой е истинският виновник?

Потърпевшите: Млада дама, а не дрогиран младеж караше джипа
4 юни 2018 16:00,
37
За мелето с 5 ранени деца край Труд: Кой е истинският виновник?
Снимка: bTV

Пострадали в тежката катастрофа в Пловдивско от вчера твърдят, че шофьорът, виновен за инцидента, се прикрива.

Сблъсъкът стана между селата Граф Игнатиево и Труд, при него пострадаха пет деца и по чудо няма сериозно ранени сред тях.

До катастрофата се стигнало, когато софийски джип връхлетял на скорост колона от автомобили, изхвърлил на 30 метра една от тях и се забил челно в друга.

Още по темата

След инцидента официално бе обявено, че виновен за него е дрогиран шофьор, но потърпевшите твърдят, че той няма нищо общо, а се опитва да прикрие млада шофьорка.

По техните сведения младежът е пристигнал с такси и е поел отговорност за катастрофата.

"Всички видяхме, че жена шофира въпросната кола, предизвикала катастрофата. В един момент слиза от таксито един момък, поема отговорността – вземат му се показания, кръвни проби, без дамата да поеме отговорност", разказа Антоанета Тенева, която пътува със съпруга си и трите си деца в изхвърления автомобил.

Димитрина Шикова е шофьорка на колата, в която джипът се врязал челно. В автомобила са били малките й племенници, майка й и баща й.

"Видях жена да шофира колата. Тя слезе, казваше "Какво направих, какво направих“. Дойде и  ми каза: "Моля ви, кажете, че не карах аз", обясни жената пред bTV.

Тя е със счупена ръка, майка й е със счупени ребра, ключица и не може да стане от леглото.

Пострадалите ще си търсят правата в съда.

"Крайно време е да разберат тези млади хора, които сядат зад волана, че не могат да карат пили, дрогирани и че трябва да носят отговорност“, категорична е Антоанета Танева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
RAD преди 5 години
До Един от СеверозападаДемокрацията не ви е виновна, че наследниците на номенклатурата продължават да управляват шуро-баджанашки и днес на принципа "мой човек"!На практика в България истинска демократизация не се случи, защото хората, които крадоха 45 години искаха да продължат на друго ниво и овладяха "демократичните" промени... Погледнете кои са най-големите "бизнесмени" в Бъгария сега! 99 % са или бивша номенклатура или наследници на такава! Всички са ягоди от една поляна!
30
1
 
7
 
! Отговори
Цирк преди 5 години
Държавата цирк. Това си е направо мексикански филм
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой пил,кой ял, кой плащал?Те да виме сега?
28
0
 
11
 
! Отговори
Барселона преди 5 години
Има свидетели които са видели смяната на шофьорите но в момента момчето е задържано за 72 часа.Никой не го е еня кой е карал колата,важното е да има виновен.Да се чудиш това България ли е или Централноафриканската република...
27
1
 
8
 
! Отговори
Drink and drive преди 5 години
Явно на следствените органи и организации на реда им дреме на органа.
26
4
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Без Безхаберието не са го насадили"червените кхмери". Безхаберието се насади по-късно, през демокрацията, когато хората усетиха, че няма да има адекватни наказания, ако си платежоспособен, по един или друг начин.
25
0
 
19
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Чия ли дъщеря, внучка или любовница е шофьорката на джипа...То и оная, дето се завря под предната гума на автобуса неотдавна, не беше кой знае каква шофьорка, но да нацелиш без грам спирачен път автомобила пред теб, си е изкуство....Само не стана ясно, телефона си си е изпуснала и тая, докато шофира и се е навела да го търси, или си е изпуснала червилото, докато шофира и се гримира.Във всеки случай, не е случаен човек, за да задейства дрогирания младеж да поеме вината и.И пак се връщаме на въпро
24
0
 
25
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
***, пресна шофьорка и мощен джип - това е по-опасно от новите ракети на Путин.Пупу да не дава господ.
23
2
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Трябва да осъдят и *** дето се прави на благороден , та другите да знаят занапред !!!
22
5
 
14
 
! Отговори
Без преди 5 години
Насаденото безхаберие от червените кхмери не може лесно да се премахне. Мой човек, твой човек и престпника прикрит и оневинен от червените съдии и прокрори. Трябва да минат едно-две поколения и да се промени мисленето ,
21
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквостанска действителност-хаос,мутри,престъпност,беззаконие,мизерия отвсякъде!
20
1
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До АнонименАнонимен,едно е да отнесеш знак /на всеки може да се случи-изплъзне ти се волана ,и ..готово/,друго е да връхлетиш върху автомобилна колона.Освен това:-Категорично свидетелите са видяли колата,но не и лицето на водача!!!!..-Така че в такъв случай далаверата минава...Тук обаче има СВИДЕТЕЛИ на това,кой е управлявал "джипа"!!!!!!И ако тоя ЛЪЖЕШОФЬОР,заменил набързо "младата дама" и самата "млада дама" не бъдат осъдени за ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ на следствието значи,че "играта" вони!
19
1
 
14
 
! Отговори
Виновен преди 5 години
НЯМА! Свиквайте!!!
18
1
 
31
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
гледам,правите си майтапи..Но нещата са много сериозни!..Това е типичен пример за това,как всяка мутра може да ни разиграва и да се измъква безнаказана..Дори такава държанка като тая..Защото,ако префразирам известната Остапова сентенция "Човек се надува пред Съдбата,а Съдбата тромпета си надува",ще се получи следното:-"Ние се надуваме пред мутрите,а мутрите тромпета си надуват"който СХВАНАЛ,схванал..
17
11
 
13
 
! Отговори
Абе преди 5 години
важното е, че не са `комунистите`. *** всичко търпи, стига да го таковат демократи, не комунисти.
16
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При комунизма е така:Щом е партиен другар/ка/, първо трябва да се изключи от партията и тогава евентуално да се разследва! Това са правилата на безумието!
15
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...е, после не се учудвайте, че хората в безизходица горят знамето и после пикаят на него... Корупция и тотална абдикация на властта от задълженията!
14
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сега всичко ще се прикрие. Сигурен съм. И ще си избърша едно нещо с едно трицветно нещо.
13
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
имам приятел, който е с швейцарско гражданство ... отнесе един знак и избяга. Ама са го видяли и доложили на полицията. За да не си изгуби книжката, предложи на друг приятел от БГ да се признае за виновен. Глобиха го и му забраниха да влиза или да кара кола в швейцария за някакво време ... та това навсякъде минава
12
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде пред съдебната палата.