Катастрофа прати трима в болница, единият бере душа

Водачът на колата загубил управление, ударил се в мантинелата
19 юни 2018 10:52,
4
Катастрофа прати трима в болница, единият бере душа
Снимка: Bulfoto, архив

Жена е с опасност за живота, а двама души са пострадали при катастрофа, станала на пътя с. Руен – с. Билка, съобщиха от ОДМВР - Бургас. Инцидентът е станал на 18 юни 2018 г. около 06:30 часа.

Ударът в мантинелата е предизвикан от водача на автомобила - мъж на 56 години, който загубил контрол върху него. Колата, с турска регистрация хонда "Сивик", се блъснала в крайпътната мантинела. Шофьорът М. Х. от село Босна, област Силистра се е отървал, но са  пострадали неговите спътници.

Жена с инициали Ш. М. на 49 години е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас с травма в коремната област, но без опасност за живота, младеж с инициали И. Т. на 17 години е получил травма на левия глезен. След направен преглед в болницата, той е освободен за домашно лечение.

В критично състояние е 78-годишната К. Х. - майка на водача на автомобила, която е настанена за лечение в същото здравно заведение. Засега няма оптимистична прогноза за живота на възрастната дама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е какво има да не разбираш. Четирима наши екскурзианти от 1989 г., прекарват повечето време в БГ, щото им е евтино. Тръгнали на някъде и се пребили.
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пет пъти прочетох текста и пак не разбрах. Отивам да се дообразовам ...