Напрежение и в Ботевград: Камъни по полицаи, издирват се 6 души

Изпочупени са стъкла на патрулки, няма пострадали служители на МВР
Обновена: 24 юни 2018 14:19 | 24 юни 2018 14:15,
142
Напрежение и в Ботевград: Камъни по полицаи, издирват се 6 души
Снимка: архив, Булфото

Има напрежение между роми и полицаи в Ботевград, издирват се 6 души, съобщиха от МВР, предаде "Фокус".

Към 23:00 часа в събота е получен сигнал за силна музика в бл. 15 в Ботевград. Когато полицаите отишли на място, се оказало, че се е събрала тълпа пред блока, която е започнала да хвърля камъни и дървета по служебните автомобили. Изпочупени са част от стъклата на полицейските коли. 

Хулиганските действия са били преодолени. Установени са 6-ма души, които са били по-активни в създалата се ситуация. Те са обявени за издирване. 

Няма пострадали полицейски служители. Образувано е досъдебно производство. 

От МВР уточниха, че не е имало стрелба по време на инцидента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
7
 
67
 
! Отговори
Нов шеф на МВР преди 5 години
Да се уволни вътрешния министър,който се доказа като пълен некадърник и да се назначи на негово място Светла Дончева! Мъжът на г-жа Дончева да се назначи като разсилен отговарящ за призовките на тъмните. Веднага на Дончева да се даде звание генералисимос , така де щом Бойко е генерал значи жвлязната дама да е с по висок чин и отвреме на време да нанива канчето Му ха ха ха
76
0
 
90
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Тази *** вместо да работи бързо се плоди за наша сметка и ако не се вземат мерки проблемите ни с тях ще стават все по-големи и може да достигнат невиждани размери. Трябва да се мине от моркова към тоягата,защото те от друго не разбират.
75
0
 
53
 
! Отговори
редакторе мое ли так преди 5 години
както е написано, излиза че ромите издирват 6 души-полицайски ли бе?
74
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има напрежение между роми и полицаи в Ботевград, издирват се 6 души, съобщиха от МВР, предаде "Фокус".----защо сте толкова неграмотни ???
73
47
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Долна нация лъжлив нарот. Как само лъжат че нямало стрелба ами бременната жена която простреляха? Продажна народна полиция влизат по домовете на хората и ги пребиват, но за България е нормално. Алчни полицаи пълниме им гушите като ни изнудват както си искат. Че и плачат за по високи заплати, крадлив мръсен бг. Полицаи.
72
0
 
47
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Дали ли са им гумени куршуми и сълзотворен газ на полицаите ?
71
1
 
56
 
! Отговори
Предложение преди 5 години
Поради ескалиращата агресия и побои на *** нгани над полицаи,предлагам! Да се сформира полиция прим от тъмния етнос,която да защитава полицаите от печките!/ Да се вземат парите,които дадоха на МВРто след повишаването на заплатите им и да се дадат на соганте! Да защитим бг.униформени със същото оръжие,с кото си служат етносягите! Оказа се камъните са по ефективни от пищовите им! Всеки полицай вместо пищов по 2 камъка в джоб и айде на акция :D
70
0
 
42
 
! Отговори
АЛАИНДИЯ преди 5 години
БЕЗ КОМЕНТАР!
69
2
 
54
 
! Отговори
Джендър мерист преди 5 години
Българската ДЖЕНДЪРМЕРИЯ е с по европейски бих казал гейски обноски. Отзивчиви благородни и винаги готови да понесат ударите на живота. Те се сърдят,когато са не разбрани,потискат се и се депресират. Даже техния министър се накара на журналята за критичните слова след всяка издънка. Миганите този зъл народ масово взеха да налагат полицаите! Бива ли така,че те ченгетата са на изчезване! Ако напуснат тогава бай *** нгал с кого ще тренира бокс? Старци по селата не останаха,айде да им отнеме и полица
68
37
 
35
 
! Отговори
! преди 5 години
Колко пъти съм казвал мнението на ДРОМ, БХК и фондация А5, че ромите имат права и трябва да им се спазват. За пореден път фашистката полиция в България се опитва да ограничи правата на ромите. Не само българите имат право да слушат музика, ромите също имат това право. В България е време да се научи че ромите имат права.
67
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че ги тепат.
66
1
 
67
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Пелов щеше да реши много бързо проблема.
65
5
 
85
 
! Отговори
Ман гана преди 5 години
Малко помалко,лека полека cиганте превземат България. Те видяха слабосъта на полицияъа в селата и малките градове и придобиха самочувствие. В бъдеще това ни чака бой,е бан и срънска музика. Бойко помирява Западните Балкани ,но нехае за българите! Продажен политик вреден за родината си и трябва да бъде отстранен от властъа!!!
64
1
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо се харчат пари от данъкоплатците за да им се купува оръжие на полицаите. Аз мисля че са искали да убият някого хвърляйки камъни така че използването на оръжие е било напълно оправдано. Нека за опит полицаите открият неприцелна стрелба и да видим тогава какъв ще е ефекта. Да ама някой трябва да вземе решението, да си развали покоя
63
2
 
68
 
! Отговори
АКО в САЩ или друга преди 5 години
държава тъмнокожи,маргинали посегнат на ПОЛИЦАЙ,чупят колите им- сигурно ИМАТ ПРАВО да стрелят полицаите,а маргинала- доживотен затвор или смърт.ДОКАТО не бъдат заплашени,тези безмозъчни ще продължават така.ВЪЗМОЖНО ли е в 21.век?*** да ПОГАЗВАТ Закона и ПОЛИЦАИТЕ?Остава да замерят ПРЕЗИДЕНТА и ПРЕМИЕРА И ще търпим?ЗАЩО ФАВОРИЗИРАНЕ на безпросветната маса?АКО излезем масово от бълг. етнос,работещи,плащащи данъци пред блока(и сме нарушили закона) и замерваме полицаи,КАКво ще НИ се случи?
62
2
 
72
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
гръмнаха Пелов,и мишките излязоха от дупките,дори и кючеци въртят.Преди си кротуваха.
61
2
 
57
 
! Отговори
Майор Газдов преди 5 години
Нека БХК-то се намеси,как така ще има НАПРЕЖЕНИЕ?
60
1
 
75
 
! Отговори
Свиня недна преди 5 години
"От МВР уточниха, че не е имало стрелба по време на инцидента."... A ТРЯБВАШЕ ДА ИМА ...ВИЕ ПОЛИЦИЯ ЛИ СТЕ ИЛИ ГАЩНИЦИ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА....Ей затова никой не ви уважава и всеки ви се присмива... Сега ви бият скоро и деца ще започнат да ви правят...
59
0
 
55
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
До анонимен 63Абсолютно съгласен с теб,но само с едно уточнение относно оправянето сам.Полиция НЯМА никой да вика !И бай ман/гал ако звъни за помощ,112 да го отсвирва по същия начин както отсвирва и бългърите.Докъде я докарахме,цига/нори да хвърлят камъни по полицаите.Бългърино,събуждай се.Крайно време е за статии относно пребити ман/галя !!!!!!!!
58
0
 
90
 
! Отговори
Живко Тодоров преди 5 години
Представяте ли си това да се беше случило през гнилия соц? Ама народната милиция не си поплюваше, другарите роми не смееха да погледнат милиционера, камо ли да му посягат...Другарите роми щяха да станат храна на прасетата....В онези тъмни времена, в които нямаше банани...