Трагедия в Александрово. Автобус прегази шофьора си

Група туристи разглеждала, а шофьорът преглеждал возилото
Обновена: 28 юни 2018 07:05 | 27 юни 2018 22:04, Петя Славова
6
Трагедия в Александрово. Автобус прегази шофьора си
Снимка: Булфото

Автобус е прегазил шофьор на паркинг до музей, намиращ се в хасковското село Александрово, предава Булфото.
По първоначална информация инцидентът е станал в ранния следобед, когато русенски автобус, превозващ туристи, паркирал пред сградата на местния музей.

Групата влязла да разглежда, а шофьорът легнал под автобуса, за да отстрани технически проблем. Тогава автобусът тръгнал и премазал шофьора, който е загинал на място.
 


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
10
 
! Отговори
Fck преди 8 месеца
Българина все от всичко разбира и от това си отива. Тва да оправя онова да оправя накрая кюп! Айде... Имам един приятел баш майстор. Тока го би оправя електроуреди. Флекса шеше да го "обезпръсти" кангото му бада по краката. Все майстор и все да не вика човек да не дава пари а у.. бог да прости шофьора жалко е така да си идеш.
4
3
 
30
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 8 месеца
За умрелите-или добро, или нищо, но колко куха лейка трябва да си, за да легнеш под автобуса, без да си го подсигурил??? Всеки автобус или камион, има клинове за тая цел, поне 2 броя, ръчна спирачка, която действа даже когато в системата няма въздух, а в краен случай може и с подръчни материали да се подсигури против движение автобуса.
Тук вината си е на шофьора.Но, така е,вече шофьор се става за 30 дена и с малко пари.Важно е да има оборот обучаващата фирма, а не на какво ги учат.
3
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Айде сега шефа да плаща кръвнина заради трудовата злопилъка. Къде са ДАЙ?
2
3
 
34
 
! Отговори
аз преди 8 месеца
германски шофьор ако му се счупи буса вика сервиз или др бус, тук вечно аматьорщина или шефа на фирмата го е изкомандвал . да прослушат телефоните
1
3
 
32
 
! Отговори
Димитър преди 8 месеца
Така е, като сме всичколози. Лека му пръст.