Юмруци и бой на пътя... Заради липсваща "зебра"

Пешеходец пресякъл, шофьор и спътничката му се нахвърлили
2 юли 2018 09:30,
110
Юмруци и бой на пътя... Заради липсваща "зебра"
Снимка: bTV

Грозни сцени от кръстовище в Бургас предизвикаха възмущение в социалните мрежи.

На видеото ясно се вижда, че автомобилът за малко не удря млад мъж на място, където пешеходната пътека липсва.

Разменят си реплики, след които шофьорът скача и налита на бой, от колата излиза и майка му и се включва в сбиването, а младият мъж ги поваля на земята с един удар.

Клипът е заснет от видеорегистратора на автоинструктора Димо Танев. Нито един от участниците не е подал жалба в полицията. Танев е бил с курсист по време на инцидента: "15 минути беше замлъкнал, викам му: "Внимавай, защото гледаш какво става, утре ще излезеш на пътя, просто трябва да сме толерантни един към друг", разказва Танев пред bTV.

По време на инцидента липсва маркировката на пешеходната пътека.

"Пътеката бе маркирана неправилно, изместена с метър – метър и половина от мястото, където трябва да бъде позиционирана. След сигнал коригирахме, беше демаркирана, в крайна сметка след няколко дни я възстановихме", обясни началникът по организацията на движението в морската община Иван Гюлев.

На кръстовището в бургаския комплекс "Изгрев" вече пресичат по-спокойно.

Преди седмица подобна агресия имаше и на пешеходна пътека в Созопол. Там шофьор наби майка и 16-годишната й дъщеря, но полицията го арестува светкавично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спаринг на родоглупци!
74
4
 
2
 
! Отговори
Ами преди 5 години
Миналата година пък некъф нали би некфи дето пресичат у слънчев бряг и колата му тръгна по инерция докато е отвън и се прави на мъшшш , ае загубена раута у тоз бургаски регион мноо агресивни *** въопще дива исторя балкански страсти и чичака тумбак и той на бой скача и батките ае въобще баби с бадтунки сигур се млатят животинска работа ...за нарко мафьотите и батките няаа отварям лаф тях си ги знаете
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ги приказвате "джендърските" държави, ама тоя чичо беше абонат за 5 цифрени глоби, в момента в който се показа от вратата, а за нападението, щеше да подлежи 6 месеца, до годинка и то само, защото не е успял да нарани никого, освен себе си. Вече, ако беше набил минувачи, го чакат поне 3 години зад решетките, глоби и обезщетения, който ще му коства половината доход с години...
72
0
 
4
 
! Отговори
Lakatnik преди 5 години
Bnt da vi pokazva klipa vseki den za dobro utro na Bulgariata...i za leka nost na Bulgariata...na fona na hymna...
71
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това колко пъти ще го публикувате? Миналия месец, сега на 02.07
70
1
 
2
 
! Отговори
Карлсон от покрива преди 5 години
До АнонименДо Анонимната .ка:Не Посткомунистическа ,а *** - демократичната култура доведоха до подобни изстъпления.. Преди това ченгетата ..обясняваха що е нормално поведение с..палка!
69
1
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
пешеходеца е "НУЛА" САМО на скоростните трасета!!!..Там подмята ли се,да си носи последствията.В градски условия обаче ТОЙ е "господаря на улицата"!!!!!!!!! Градовете принадлежат на ХОРАТА,НЕ на автомобилите!!!!!!Тия последните са просто НАТРАПНИЦИ от стотина години насам.Човека се остави тенекиите да го мачкат.."В името на ..прогреса"..Но прогреса на тенекиите,НЕ прогреса на Човека!!!!.. И резултата е на лице!...НЕ САМО горната статия го доказва...
68
3
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ха ха!..-Типчето е дало добър и бърз урок за културно поведение на главанака с автомобила!..Повече "пешеходни крошета" за ДЕ_БИЛИТЕ !....Така ни "МУТРЯСАХА", че явно само ЛОБУТА може да вкара некои елементи "в пътя"!!..Отнася се И ,но най-вече ЗА ония от "полическия елит"!
67
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Бойко е виновен!😁
66
0
 
5
 
! Отговори
E преди 5 години
Грозно.. много грозно и от двете страни, а шофьорът е можело просто да се извини
65
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е та така, някой не си е свършил работата, други двама се сбиват по тоя повод... да се чудиш и маеш защо ли сме на 1-място по смъртност на пътя, определено не е защото шофьорите не могат да карат, липсват пътища, знаци, маркировки, липсва събираемост на вече наложените глоби... но най лесно е да увеличим часовете по кормуване... аман от простотия с цел забогатяване
64
0
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Тоя ДЕБЕЛАК от колата как подскача на бой. Вдигнал е кръвно, захарта и тя му е до небето. Един ъперкът и е до там. Много откачени има, МНОГО.
63
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дивия Запад от 30 те години на миналия век.
62
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във варварски, посткомунистически страни като България и Русия подобни сцени за ежедневие.Когато въпросните 'горди' индивиди отидат в бяла страна на запад и когато им отстъпят път или им кажат благодаря ... милите остават в шок ... ама как така можело да има нормални хора с нормално поведение където не трябва да решаваш всичко с юмруци.Но нас това не ни интересува ... ние искаме 'православни ценности' и товарищ Путин. А който не псува и не раздава юмруци и гей.
61
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
в тиквстан всичко е възможно пък и нормално !
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е наказанието за Гюлев?КАТ защо спи и не работи?
59
0
 
10
 
! Отговори
гюлев преди 5 години
В крайна сметка Гюлев е причината за грозната сцена. Наказаха ли го?
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е докато има хора, които сутрин се качват в автомобила с нагласата, че отиват на война. Готови да се скарат и да скочат да бият всеки за най-малката пречка, независимо дали е от невнимание или нарочно. И докато КАТ продължават да не си вършат работата и да не наказват нарушителите на закона.
57
8
 
12
 
! Отговори
Тиквен морал преди 5 години
в тиквизирана страна, в която растат само тикви и то гнили
56
10
 
19
 
! Отговори
42 преди 5 години
Да ви кажа честно не съм шофьор, но повечето пешеходци и велосипедист се държат странно нахално. Изскачат точно напук пред коли на обикновени зебри, по шосета еднопосични и двупосочни, а върху колела преминават на пешеходни пътеки, което е забранено. Даже все по-често срещам толерантни шофьори.