Акция "Респект" в ромския квартал в Благоевград

Проверяваха каруци, шофьори, пешеходци...
13 юли 2018 15:30, Петя Славова
29

Ромският квартал в Благоевград осъмна окупиран от полиция и жандармерия. Проверяваха се всички, които влизат и излизат от ромската "Предел махала", предава Bulgaria ON AIR.

Три микробуса на жандармерията и полицейски автомобили от рано сутринта извършваха проверка на документите на шофьорите и пешеходците. От Пътна полиция проверяваха за регистрационни номера на каруци, търсиха и неизправности в моторните превозни средства.

Още по темата

Затворени бяха три улици, две от които - едни от най-натоварените в квартала - "Свобода" и "Балкан".

По непотвърдена информация е протекла така наречената акция "Респект". Малко преди обяд акцията приключи без напрежение и за момента няма данни за открити сериозни нарушения.

Освен в Благоевград, засилено полицейско присъствие има в Кюстендил, Видин и Монтана.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как да се променят нещата. Насила водят нещата към по-зле. Някои медии не дават да се пише българското име за народността им, не дават да кажеш нищо против тях. Полицаите ги защитават, контрольорите не ги проверяват. Тези затова като отидат в чужди държави и се чувстват много нещастни, защото в Гърция са "дзифтис", в Русия са "цыгани", в Турция са "чингене", и на никой през ум не му минава да си помисли, е да ги наричат така било обидно, като забележете Гърция е в ЕС,Шенген,НАТО,Еврозоната.
1
0
 
23
 
! Отговори
Елемаг преди 5 години
Изборите не бяха ли другата година,че се имитира дейност?А пък и на каруца каквод а провериш?Данък,преглед,винетка ГО ли що ли?Е то е ясно че не карата с включени "ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ",ама и колани.В Угърчин не разбрах свършиха ли работа или си заминаха?В Асеновград ония дето давеха гребците какво стана?