Политици, животни и хоро над евротабела в Шарково

И защитници на животните, и отчаяни стопани...
15 юли 2018 18:40,
32


Продължава битката с чумата по животните в Ямболско. Тази нощ доброволчески групи пазиха стопанствата в село Шарково, където трябваше да продължи умъртвяването на животните.

Още от 6 часа сутринта трийсетина защитници на заплашените от евтаназия животни навлязоха в селски стопанства и ги освобождаваха, за да не бъдат ликвидирани, пише Bulgaria ON AIR.

Последният в списъка двор е на баба Дора. Родолюбците влизат и в нейното стопанство, за да освободят овцете и козите ѝ. Старата жена се опитва да изкара от собствеността си жените с ризи на шевици и ги моли да я оставят на мира. Те от своя страна я приканват да не допуска ветеринарите в дома си и да пусне добитъка на свобода.

Свещеник хвърля табела, на която пише, че църквата в селото е съградена с европейски пари, и върху нея започва да се играе хоро. Идват и политиците. Уверяват, че не искат да яхнат недоволството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
До 26 преди 5 години
"40 000 ФЕРМЕРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОТВЯТ ДА ОБСАДЯТ ПАРЛАМЕНТА НА 18.07.2018 година...." Е и, обсадата мина. Имаше нямаше 700, максимум 1000 души. А се организирахте сума ти време и няколко дни плашехте гаргите с тази обсада. Ха-ха-ха, смешници!
26
12
 
17
 
! Отговори
Не искам преди 5 години
Не искам внуците ми да пият мляко от района с чу.мата! Не искаме да ядем месо оттам. Не искаме сирене и кашкавал, произведени от млякото на животните, намиращи се в огнището на заразата.Кой ще ни спаси и предпази, за да не се укрият и продадат заразени животни и продуктите от тях???Хора, бъдете нащрек, защото тази чу.*** е много заразна, опасна и смъртоносна.Жал ми е за животинките, но няма как. Заразата трябва да се спре, за да не се разпространи навсякъде в България!
25
5
 
17
 
! Отговори
Избитите! преди 5 години
Двойният стандарт на черве.ните другари - учудени ли сте?!!!Евтаназирани заразени и опасни животни - от здравните власти, за да се спре заразата.Неистов рев на ком.унистите!Избити хиляди ЖИВИ ХОРА без съд и присъда - от ком.унистите.Няма рев на ком.унистите, а само радост!Това е положението при лъжливата и двулична партия БКП/БСП!
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Сая, само соя, само соя........................и бобец!
23
14
 
6
 
! Отговори
Най-накрая!!! преди 5 години
40 000 ФЕРМЕРИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОТВЯТ ДА ОБСАДЯТ ПАРЛАМЕНТА НА 18.07.2018 година....https://xaknewzz.blogspot/2018/07/40-000-18072018.html
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германски политик - "В България започна евтанизирането на животни по плана на Меркел и Борисов за новата буферна зона за върнатите мигранти...." budnaera/201802f/180401279.html
21
11
 
15
 
! Отговори
АзГ преди 5 години
Макрон, Меркел, Юнкер и Б.Б. СЛЕДВАТ ПЛАН - обезлюдяване на територия за населване с НАШЕСТВЕНИЦИ !
20
10
 
17
 
! Отговори
Стар Бургазлия преди 5 години
Скоро и последният българин ще проумее, че ЕС-ДИКТАТУРАТА е ПО-ЖЕСТОКА и от СССР. По-напредналите Чехия, Унгария, Полша и Словения вече разбраха каква ЛЪЖЛИВА ДЕМОКРАЦИЯ е ЕС.
19
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ стига с тоя Цирк !
18
10
 
18
 
! Отговори
Mikert преди 5 години
Цялата постановка с "чумата" е под диктовката на Брюксел! С единствена цел - обезлюдяване на Странджа планина и заселването й с незаконно преминали границата лица!!!!!
17
2
 
14
 
! Отговори
Край преди 5 години
Питбула дето изяде ромчето от Пазарджик го осиновиха - Пенка дето минала границата трябваше да я убият. Трябваше трябваше пък могло и да на я убиват. На Европа нормите им ги пишат Бареков /евродепутат/ и пияндурници като Юнкер.
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ПоминъкТова се решава от хора, които разбират, а не от такива като тебе дето не разбират!
15
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Народния артистА на Позитано 20 кога?
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12 Какви избори бе зомбита такива. Няма значение кой ще е избран важното е ние като данъкоплатци да търсим отговорност... Плсщаме дснъци и им треперим а те се държарт сякаш ни дават милостиня от собссения си джоб. Нямаме нужда от изжори а от задеужна гражданска отговорност. Все пак те са там за да работят за нас данъкоплатцитв. Тига сте ми расъждасали глупости за комунисти гербаджии и ала бала пробелма е в нас като народ че мълчим и си плащаме за това... 12 много зи зле човече!
13
8
 
23
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Ти си пълен идйот/ка!!!Решението е взето от Френска лаборатория на 4ти и на 9ти нашите подписват животните да бъдат избити.Без да се назначат две незасисими Български лаборатории да потвърдят това и при наличност да се сложат шод каранритина и съотсетно лекуванин и в краен случай иумърттвени.От друга страна идват някакви хора с полиция и влизат във частната си собственост дори когато те няма и започват да умъртвяват добитака на фермата ти. Държаватс си прави каквото иска а ти си пълен идйот!
12
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нинова писка за животните, ама ако пламне чумa, тя няма да яде овнешко от шарково,на нея ще и го внасят от чужбина някъде. и също като чернобил всичко ще се покрие. това ли е грижа за човека?
11
16
 
11
 
! Отговори
СДС преди 5 години
Ако не се унищожи стадото дори и при само съмнение, какво следва---ако пламне цялата страна?...Народът толкова го е яд на управляващите, че изобщо не мисли....Тази енергия защо не я използват за изборите....
10
5
 
5
 
! Отговори
еее преди 5 години
До Народния артистне само в Банкя де -народно събрание,министерства агенция по храните защо ги забрави?
9
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клипът е цензурирани ! Дава грешка. Гледайте го с програмата Tubemate
8
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Странджа е определена за буферна зона в която ще се настаняват 150 000 бежанци.ГЕРБ провежда процес на насилствено обезлюдяване на тази свещена територия. Сега трябва да се обединим и спасим Странджа.