Гонка с полицаи: Каналджия се опита да вкара мигранти с... джип

Открити са 7 чужденци, по първоначални данни иракчани
15
Гонка с полицаи: Каналджия се опита да вкара мигранти с... джип
Снимка: visualhunt.com

Джип с мигранти, превозвани от криминално проявен каналджия, бе спрян от граничен полицейски автопатрул от ГПУ-Трън в района на село Горочевци, съобщават от МВР.

Полицаите забелязали вчера към 20:30 ч. лек автомобил "Ауди" и джип "Гранд Чероки", движещи се един след друг към българо-сръбската граница.

Двамата гранични полицаи незабавно подали сигнал в дежурната част и последвали съмнителните коли. Въпреки подадените звукови и светлинни сигнали към водачите, те продължили движение в опит да избягат.

На пътя между махала Русимовци и разклона за село Докьовци лекият автомобил пропуснал отпред джипа. Впоследствие се оказало, че мигранти са натоварени в джипа и така му е дадена възможност да се измъкне от преследването.

Междувременно, шофьорът на лекия автомобил опитал да избута от пътя граничните полицаи, като блъснал отдясно служебния автомобил.

Независимо от всичко, високопроходимият автомобил на "Гранична полиция" успял да настигне джипа в землището на село Горочевци. След кратко преследване и предупредителни изстрели във въздуха граничните полицаи задържали шофьора - 45-годишен, криминално проявен от София, който направил опит да избяга.

При проверката в джипа са открити седем чужденци, по първоначални данни иракчани.

Каналджията и мигрантите са задържани в ГПУ-Трън. Уведомена е районната прокуратура. Действията по случая продължават.


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сега при Бай Ставри!
10
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Стрелба на месо! Какви са тия работи. В САЩ ги отстрелват само по съмнение, тук не смеят да ги погледнат на криво.
9
3
 
14
 
! Отговори
муспи преди 7 месеца
Знаете ли Природния закон, - ако убиваш евреи, ще спре емиграцията, ако продължаваш да ги убиваш ще ни нарасне с 999% стандарта ни, ако ги доубиеш до крак - света ще стане неузнаваем дотам, че да кажеш думата "евреин" ще се тълкува като някаква нова секс играчка.
8
0
 
24
 
! Отговори
До 7 преди 7 месеца
Това става само в нормални държави, не и у нас. Още утре е пуснат заради усложнения или може изведнъж много да се разболее. Цирк.
7
0
 
28
 
! Отговори
Бау преди 7 месеца
Сега по бързата процедура го осъдете на 15 години затвор и магически каналджиите ще изчезнат. Проблема с мигрантите - решен. Ама не ... Някои взима парички и не иска да спира ...
6
1
 
13
 
! Отговори
нъл тъй преди 7 месеца
Наказанието за каналджията трябва да е шомполиране на канала му.
5
3
 
8
 
! Отговори
Бай Фидан преди 7 месеца
Ма те все ги ловят на сръбската граница,и ги връщат тук!вожда,каза,че от южните съседки има нулев прием!Излиза въпроса,кви са тез мигранти?!Да не се окажат,*** с нарушени права за имиграция на запад?! БХК веднага да се самосезира!!
4
3
 
12
 
! Отговори
Ей тая Нинова преди 7 месеца
Не спря да драпа за власт. С голи ръце е разкъсала оградата, само и само да влязат няколко мигранта и да окепази Борисов пред европейските му съучастници. Заради Нинова сме в това положение.
3
0
 
16
 
! Отговори
Иво преди 7 месеца
Бежанци ли? Пратете ги на Меркел в кашони на UPS!
2
0
 
17
 
! Отговори
Х преди 7 месеца
Ето кой разнася заразата.
1
1
 
23
 
! Отговори
Panov преди 7 месеца
Искам да попитам само,,, във връзка с криминално проявеният каналджия... кой точно каналджия е криминално неизвестен?