Схема в Гоце Делчев: Шивачки с кредити – уж за фирмата

Шефката на цеха отрича да ги е карала да теглят пари
8 авг 2018 12:45,
49
Схема в Гоце Делчев: Шивачки с кредити – уж за фирмата
Снимка: архив Reuters

Полиция, прокуратура и омбудсман се заемат със случай от Гоце Делчев. Служителки в шивашки цех се оплакват, че шефката им ги карала да теглят бързи кредити, уж за да осигурят временно пари в бой за фирмата, но след това ги оставяла сами да връщат борчовете.

Над 20 души вече получават заплашителни позвънявания от кредитните институции, след като, според жените, шефката им не изпълнила ангажимента си да върне изтеглените от тях бързи заеми.

"Тези хора са хора, които са работили при мен и ме заплашваха, даже още получавам заплахи от тях, че няма да си дръпнат жалбите, ако не платя и тези, и тези. По тая логика аз имам 60 човека, сега с две думи всички 60 човека могат да кажат "Това са ми парите на мене, ти ми ги взе", заяви пред bTV шефката на цеха Христина Дамянова.

Това предизвика гневната реакция на подчинените й, които се заканиха, че ако институциите не си свършат работата, ще се разправят сами с нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябвало е наистина да й теглят един бой, както пише в статията.
5
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тодор 1Това поколение от 50/60те те Оправлява начело с Боко Тиквата и ти отпорва шортите!!
4
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може една държава само с измами да е държава.
3
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При Борисов вървят само ИЗМАМИТЕ.Бизнес НИКАКЪВ!
2
15
 
13
 
! Отговори
Предложение преди 5 години
Предлагам шивачките да поумниеят и да не теглят кредити за работодателя, а като ги уволнят да си стоят в къщи и да си почиват.
1
14
 
40
 
! Отговори
Тодор преди 5 години
Колко ли трябва да си *** да изтеглиш кредит за работодателя си ?Просто заслужено ги прецакват. Това поколение от 50те и 60те години имам чувството , че са готови на всичко , за да бъда преебани.Масово в провинцията по заводите са от тоя набор и са послушки всичките. За това и покрай тях младите бягат и после реват , че никой не остава. Еми ти смъкни до 500лв заплатата (доволни на тия пари) и чаках младия човек да седи там.