4 от пометените от дрогирания шофьор в Китен – в болница

Пострадалите тийнейджърки са от Лом и са били на летен лагер
32
4 от пометените от дрогирания шофьор в Китен – в болница
Снимка: Facebook

Четири момичета остават в болница в Бургас след тежкия пътен инцидент в Китен. Пострадалите тийнейджърки са от Лом и са били на летен лагер. Две от тях са се разминали с по-леки травми и не се е наложило да постъпят в болница. Другите две са в частно лечебно заведение, без опасност за живота, съобщава Bulgaria ON AIR.

Шофьорът е задържан за 24 часа, а днес се очаква арестът му да бъде удължен на 72 часа от Районната прокуратура в Царево.

Още по темата

Инцидентът стана на 7 август вечерта, когато 31-годинният шофьор от София се движел с висока скорост по ул. "Корал" в курортното селище. Той не успял да вземе десен завой, колата излязла от платното и ударила тийнейджърките една след друга, а след това се преобърнал по таван.

След инцидента шофьорът е тестван с дрегер за алкохол, който отчел 0,92 промила. Проверката за наркотични и упойващи вещества също дала положителен резултат, а тестът показал, че той е взел амфетамини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
4
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Още един за вериги като Иванчева, но и той ще съди България за личните си права. На БГ Темида отдавна трябваше да и махнат превръзката от очите. Тя прави нашите адвокати слепи.
18
2
 
7
 
! Отговори
Бай хай преди 5 години
Май от София е тоя селянин
17
1
 
10
 
! Отговори
Глушака преди 5 години
В затвора няма смисъл да кибичи. Да плати солено на семействата и да му се отнеме правото да управлява мпс до гроб.
16
1
 
10
 
! Отговори
Така трябва преди 5 години
Пиян дрогиран е потенциален убиец . Отнемане правото на управление на мпс до живот и затвор.Комфискуване на автомобила .
15
1
 
3
 
! Отговори
сф преди 5 години
Тия *** са много прости.
14
1
 
15
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Сега ще го пуснат ли? Вземал е наркотици и употребил алкохол. А какво сте се заяли, че пише, че от София? Ако беше от Бургас, Пловдив пак щеше да се напише града. Като си виновен си виновен. Това от кой град си от кога решихте,че е дискриминация? Ако има пари на бас, че ще плати и утре друг може да сгази.
13
2
 
8
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Май журналистите тук са инструктирани да насаждат омраза между хората, основана на адресната им регистрация?!? Няма значение кой къде е адресно регистриран, важното е какво е извършил... и престанете да си правите новините само от ежедневната полицейска сводка!!!
12
1
 
9
 
! Отговори
До 1 от северозапада преди 5 години
До Един от СеверозападаТогава защо като стане някоя по-голяма беля, банков обир, убийство и.т.н търсят де що има камери да изземат записите? "Искане, рзрешение...надлежние ред", това не е нещо което го чакаш да се случи, че да заложиш камера например пред банкомат. Това е снимано в момента и да го нагласиш е трудна работа...ама видиш ли не е доказателство?! Всичко е сбъркано, адвокати и съдии с развързани ръце, законите ни...врата у поле, корупция колкот щеш, те затова е така...
11
2
 
7
 
! Отговори
шоп преди 5 години
До КАТ...Не става, защото ще се виждат многото нарушения и малкото глоби. Ако не го оправдаят с подкупност, ще излезе, че е мързел и не работят. И в двата случая топката е в тяхната врата.
10
14
 
5
 
! Отговори
??? преди 5 години
На гастролите по морето вече летен лагер ли се вика. От Лом???!
9
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според пробите тоз повече се е дрогирал отколкото пил или използвал алкохол да разреди дрога,а според пробата какъв алкохол е ползвал за каква дрога щото може да не пасват и да са противопоказани един към друг как химическа реакция и усвояване от организма как етиленов спирт и др. алкохол,а и дроги,накратко терористичен акт дори някой да му ги е разбърквал дозите,а тоз само да ги е погълтвал пожелал или непожелал,но замесен с алкохол и дрога,не може така пил непил щом са го сложили да кара право
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един от Северозапада - но и всеки студент по право знае, че от записа може да се издирят свидетелите без да се ползва самия запис в съда и като се издирят свидетелите - ето ти годно доказателствено средство и хоп, току виж някой си получи заслуженото...
7
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Александър Попов, не смяташ ли че да оставиш от 18 коментара само 6 е малко прекалено?
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом е от София какво? Всички лизингови коли и служебни на големи компании са със софиски номера, а ги карат такива като вас.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, всеки говори за хора, а се пропуска момента, че е тъмнозелен в кола със софийска регистрация. А по твърдения на очевидец шофиралият е изпълзял изпод колата и избягал, а заловеният се е представил за шофьор.
4
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе хора, отишли сте на море да пиете, е...те и да се дрогите, ама правете го като ингилизите- пеша и като ще правите някоя дивотия отивате и скачате от балкона в празния басейн на хотела.
3
3
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До КАТ...И какво от това? Всеки студент по право, ще обори тези клипчета или снимки, като доказателство. Те не се приемат, даже да са снимани на видеорегистратор. Не се признават за доказателство в съда, защото не са направени по надлежния ред, тоест-искане, разрешение и така нататък. При подобна ситуация, при представяне на снимков материал, в съда, за престъпно деяние, адвокатът на престъпника каза, че във века на технологиите, всеки може да фалшифицира,и край с тях.
2
2
 
17
 
! Отговори
КАТ... преди 5 години
...да отвори сайт за безплатно качване на любителски клипове на заснети нарушения! Хората да могат свободно да докладват такива. Друг изход няма!
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този шофьор не е син на богаташ щото ако беше статията щеше да гласи - "неизвестен направи нещо някъде, образувано е досъдебно производство".