Джигити, гастарбайтери... тръпнете! Хеликоптер ви дебне!

На пътя пък има скрити полицаи, които ще са в цивилни коли
10 авг 2018 09:10,
63

МВР включва от днес вертолет в помощ на "Пътна полиция" в контрола по пътищата към морето, съобщи Росен Рапчев от "Пътна полиция".

С него по-лесно ще бъде отбивано движението, ако има катастрофа, аргументира се той пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

"Агресивните водачи и тези, които не спазват дистанция или карат с висока скорост, са под особено наблюдение", уточни Рапчев.

По думите му 10 бързи полицейски производства за употреба на алкохол и наркотици са образувани при полицейска операция по Южното Черноморие тази нощ.

Заловени са петима шофьори, качили се зад волана след като са пили и още петима след употреба на наркотици.

Повод за акцията стана инцидентът в Китен, при който пиян и дрогиран шофьор блъсна шест деца.

Росен Рапчев предупреди, че на пътя от днес ще има и скрити полицаи, които ще са в цивилни коли. Те няма да спират, а само ще подават информация на колегите си в патрулките за нарушители.

За пътуващите чужденци през страната МВР е предприело мерки, като им раздава листовки на границата.

В тях на турски, английски и немски език има информация за правилата за движение по пътищата у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хеликоптера ще се счупи скоро, не се притеснявайте. И резервни части няма.
54
0
 
1
 
! Отговори
... преди 5 години
Над *** и сувалка да вдигнат е все тая ...
53
0
 
0
 
! Отговори
Илко преди 5 години
С няколко дронове с камери - няма ли да е в пъти по- евтино?
52
0
 
1
 
! Отговори
Болни мозъци преди 5 години
Дебнат ви болните мозъци, жалки подобия на медии!
51
0
 
1
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
А защо не глобяват тези гастарбайтери като правят нарушения? Какво се прави когато камера на КАТ ги снима?Да ви кажа, нищо. Снимката веднага се изтрива.
50
1
 
2
 
! Отговори
До 50 преди 5 години
Прав си. КАТ има план за глобите, който изпълнява много лесно. Едното е както ти си написал чрез тези хранилки за глоби на КАТ - прав безопасен участък с безумно ниско ограничение на скоростта. Второто е по-интересно - КАТ все искат да се увеличи размера на глобите, за да може с по-малко работа да си изпълнят плана за глобите. Ако сега за нещо си, глобата е 500 лева, КАТ драпат да стане 1000 лева, за да може да я налагат два пъти по-рядко и пак да си изпълнят плана за глобите.
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Масово камери и патрулки са на прави участъци с ограничение 60км./ч., на които почти няма ПТП. И после много джигити. Продължавам да твърдя, че целта е да се пълни бюджета, а не реално да се намали броя на ПТП.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джиляско удари си глават в бордюра
47
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно с какъв уред ще определят високата скорост. Как ще докажат, че някой е шофирал опасно?
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оня ден кара един бус на гастарбайтери по магистрала Тракия в лявата лента с 70 км/час и зад него колона,а дясната лента празна. Започнаха да го надминават отдясно,но на един така му бепе прекипяло, че след като надмина гастарбайтерите застана с джипа си пред тях и намали на 40 км/час. Кара така половин минута и си тръгна. Аз също надминах буса отдясно в момента, когато стана тази работа с 40 км/час и после в огледалото видях, че гастарбайтерите схванаха,че трябва да се преместят в дясната лента
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-опасни по българските пътища са чужденците шофьори. Шофират като отвързани, никакви правила не спазват и т.н. Чужденците са най-голямите джигити по пътищата на България, само че КАТ тях не ги спира и не ги санкционира.
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джигитите са български селяни. Не разбирам защо са намесени чужденци, още повече гастарбайтери тук. А хеликоптера ще си лети и лети и ще харчи държавни пари.
43
0
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
СИГУРНО Е ТЪПО ,НО МИСЛЯ ,ЧЕ КАМЕРИ /360 ГР./ НА ХЕЛИЕВИ БАЛОНИ -ФИКСИРАНИ НА ГОЛЯМА ВИСОЧИНА И НАСОЧЕНИ, ЩЕ ДАДАТ СЕРИОЗЕН ЕФЕКТ ЗА КОНТРОЛА НА ТРАФИКА И ДРУГИ НЕЩА. ВЯРНО ЩЕ ГИ ДУХA ВЯТЪРА ,НО ТОВА Е ПРЕОДОЛИМО ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ /ТЕХНОЛОГИИТЕ ГИ БИВА/ !?!?!?
42
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната катаджийска дъвка и накрая нищу.А е лесно.Виновен за ПТП му се отнема книжката и започва процедураотначало за придобиването и да кажем на двойна цена.Ако е тежко може да му се даде 1,2 години изчака и да мисли.Агресивното /***.отск0то/шофиране се предупреждава 1 път,като се вкарва в системата/ако я има..де/При второ книжката пада.Пича се бърка в джоба да вади нова./ако работи/при второ нарушение книжката пада и тариката започва да вади нова.
41
2
 
1
 
! Отговори
Българин! преди 5 години
Той един човек като няма поне два грама мозък в главата си да осъзнае, че шофирайки автомобила и особено мотора си пиян, дрогиран или с превишена скорост РИСКУВА ПЪРВО СОБСТВЕНИЯТ СИ ЖИВОТ, ПОСЛЕ ЖИВОТА НА ТЕЗИ, КОИТО ВОЗИ И ЕДВА ТОГАВА ЖИВОТА НА ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ В ДВИЖЕНИЕТО и ракета с ядрена бойна глава да му пуснеш да го наблюдава все тая! Точно затова даваме толкова много жертви в тая безсмислена война по пътищата! Щото все някой трябва да ни наблюдава и контролира, сякаш сме ***!
40
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Системата с камерите можеше да е перфектна, ама като всяка една машина, зависи от хората, както я използват. В Дания работи. Да не смемпонтъпи от тях? Не сме! Ама сме в пъти корупцията ни е пъти повече, квото бърка цялата работа.
39
1
 
14
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 5 години
Еееее вчера пък бажанака отишъл с колелото до магазина да вземе една бутилка ракия, взел я и са сетил, че може да падне с колелото и да я счупи, та първо я изпил и после тръгнал, ама добре, че тъй направил щото по пътя таман три пъти паднал бе...Та викам-добре, че тия с хеликоптера не са го видел отгоре, че и те щеха да паднат на земята от смях и после пак въртолета виновен...
38
2
 
8
 
! Отговори
Джигит преди 5 години
Джигит е авторът на статията. Днес на сайтчето тази дума е употребена в 3 заглавия.
37
2
 
17
 
! Отговори
Логика преди 5 години
На другите граници не раздават листовки , НО НЕ МОЖЕШ ДА ИЗЛЕЗЕШ С НЕПЛАТЕНИ ГЛОБИ !!!! Нашите полЮцаи от Луната ли падат !
36
5
 
7
 
! Отговори
ужас преди 5 години
Катаджия с делтапланер се разби на магистралата на 153 км ....